Teta Ira
Domaćin
- Poruka
- 4.376
Koje su to PSM boje Jaco, nikad cula.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, wilton boje u gelu sam imala, igrom slucaja sam ih dobila pre par godina, jesu zahvalne ali imaju neki miris bezveze kad duze stoje i nije mi se dopalo sto su mi omeksavale masu za figure, ali ipak su dobre i malo se trose. Slag od Dr Oetkera sam nasla samo na kesice i tako bi me 1 kg izneo oko 900,00 dinara
, a i nace kg slaga me kosta 360,00 dinara i to super slag.Pozdrav za sve.
- prici nikad kraja), a ponoc je dosla tako neprimetno i neumoljivo nas oterala svaku svom domu. Meni je bilo prelepo i jako drago sto sam vreme provela na taj nacin (a krenula sam na sat vremena da popijemo pice
)

, nismo usta zatvorile tokom celog puta, pune utisaka i iznenadjene srdacnoscu. Mada smo pricale o svemu i svacemu, ali najvise o tortama i ukrasavanju istih

Super je sto ste se druzile ja taj dan nisam bila u bg inace bih vam se rado pridruzila .Koko gde je ta radnja alibabina pecina.pozz

Tacno mogu da zamislim situaciju.To je zato sto su oni navikli da ti istreses sta ti treba,oni lupe to na pult i zdravo,dovidjenja.
bas tako

, toliko posla sa ovim slatkim varijantama da mi ne pada na pamet da pravim slano, mada sam odlicna u tome od tegljenja domace pite do krofnica, salnjaka, kroasancica...
Mislim da je ovo kulinarsko cose jedno mestasce za opustanje i pijenje kafice, caja, grickanje kolacica ili kiflica dok kucas na tastaturi i sve ti viri iz usta
, a o pravljenju ovih stvari moze da se otvori tema samo za ljubitelje slanog testa i naravno da se napise koji receptic. Pozdrav za sve koji nas voledu, sto bi rekle lale i sose

bacila me doktorka na rezim i samo pijem vodu vodu vodu

uhhhhhhhhhhhhhhhha upravo sam izvukla viktor minzone iz rerne
Danas i narednih meseci je muz puz degustator
A kafe mogu da pijem samo dve i to ujutro i u ranim vecernim satima tako i da to lepo ispijanje kafice uz kolacic mogu da zaboravim .......a ovde se raspravlja i o slanisima ...jojo .......ljubac zenskici
...Sta ce covek, mora nesto da jede

dosla sam u situaciju da mi je sve pomalo tesno
videla si me letos ima na meni viska i to dosta

: jedem ko pticica 
ocekujem da ce mi krila izrasti ovih dana

.Pa draga kad me budes vidila letos mislim da me neces poznat

ljubac zenskici