Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sneki ala si ti vrag:zper: ali i Mamamaja je sa ovom slikom cestitkom pogodila. Divne ste jos jednom i jos jednom. takvih zenica kao sto su na ovom forumu nigde nema.
Ja evo dosla iz skole, pristavila rucak i zurim da obavim jos gomilu poslica da bi veceras mirne glave mogla u provod.

Ako je suditi po vremenu, meni je danas poslednji dan godišnjeg odmora. :D Od sutra se kreće nešto sitno sa poslovima, ali kreće se.

Ali hoću nešto drugo da vam kažem. Imam već 3 naručene torte u martu.
c045.gif
Ja tako voooolim da pravim torte, i tako sam srećna....
n015.gif

E sad, za subotu imam onog little pony, 2D, prekrivenog fondanom, i ako to preživim, živeću sto godina. Valjda ću uspeti. Držite pesnice.

Dobro veče drage moje! Evo i mene malo da zvirnem ovde pa idem ranije u krevet.
Tako sam srećna.Upravo smo se vratili od mojih.Mami smo priredili nezaboravno iznenadjenje.Došli smo svi zajedno-oba brata, snaje, ja i mm sa sve dečicom. Sačekali smo jedni druge na parkingu i onako svi zajedno ušli.Bilo je zaista divno. A mama, mama je bila presrećna.Još kad su joj unučići dali omiljeni parfem i saksiju cveća...Ma predivno...Uh što volim da organizujem lepe stvari :D

Dobro veče drage moje, konačno i ja da Vam svima čestitam naš praznik. Verujem, da ga već naveliko slavite. Ovde u Slovačkoj se to ne slavi, jer je to komunistički praznik i oni neće ništa komunističko, već samo američko. Dobila sam bombonjeru od mm, ako ne računam kola. Bila sam dana 12 sati na putu i mogu vam reći, opet malko da se hvalim, ali C8 je super. Nisam se ni jeko umorila nakon 700 km. Puno sam prodala, napakovala za sutra za druge kupce i ujutro opet nasabajle da se radi. Kad hoću nova kola, moram i da radim svaki dan. Uživajte u proslavi i laku noć Vam svima želim.

Evo i ja da se javim. Sada sam se vratila kuci sa slavlja. Naigrala sam se, naslusala divne stare muzike i zaista uzivala. E da je cesce takvih veceri ali nije svaki dan 8.mart. Mora nekad i sam sebe covek da casti kada nece drugi:D

Evo Jaca vam je svima pozelela laku noc a ja da vam pozelim dobro jutro i lep i suncan dan, Nadam se da je prolece provirilo i u nase krajeve. Evo spremam se za skolu, a noge mi jos bride od sinocnog veselja.
Danas mi se vraca sinko iz Berlina pa moram da ga lepo docekam. Jedva cekam da cujem detaljnije utiske mada koliko sam dosad cula odusevljeni su.
Iako dolazi tek uvece moram i nesto lepo da spremim da ga obradujem
Ljubim vas pa se pisemo:cmok2:

Jutro i od mene.Pijem kaficu,a onda onaj tezak i dosadan posao.Resavanje administrativnih problema,gresaka drz.sluzbenika,jer mi obicno ljudi,Boze moj,imamo zavrsene ekonomske,pravne i medicinske fakultete,da bi mogli da platimo racune i isplivamo u svim njihovim malverzacijama i ...Spremam se psihicki i fizicki!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back