Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro ,evo dovukok se nekako do kompjutera bole me noge i ruke od sinoc,uh kako je bilo lepo .Pijem kafu pa da vidim ima li koja od vas prisutna .Kod mene ogrejalo sunce lepo je napolju izgleda da ce prolece cuje se cvrkut ptica.Danas bi trebalo nesto da se radi imam jednu tortu ali neznam kako cu se nakaniti da je pravim sve me zivo boli .Ma nije lako biti ni baraba,bas se ujutro bude mamurno :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Dobro jutro i od mene! Pijem nesić.Klinci doručkuju, pa će u školu.A još pre 7 smo odigrali njihovu omiljenu igru Guess Who.Mada da priznam i ja je baš gotivim.
Inače meni slobodan dan-što znači gomilaaa obaveza.
Ljubim Vas.

Dobar dan!!! Guess Who,eee slatko me nasmeja jer je i kod nas to vrlo aktuelno.Klinac samo ide za mnom sa kutijom u rukama i "mama hocemo li?"

lep dan vam zelim

a227.gif
i080.gif

Dobro veče konačno i od mene. Vidim, da ste jučerašnji praznik sve lepo proslavile. Baš mi je drago, ali malo i žao, što se to ovde ne slavi. Kod nas se polako pokazuje proleće, snega ima samo na visokim planinama. Kada su me pitali kakvo je vreme dole kod nas u Srbiji, niko nije mogao da veruje, da sam doživela toliko snega. Ali, ide proleće, radujmo se. Ljubim Vas, još da podelim bonice i odo da odmaram.

ja dok sam stigla do kompijutera društvo se razbežalo.eh, pa dobro...
A ja sam danas imala tu čast i veliko zadovoljstvo da upoznam jednu lepu i veoma uspešnu mladu damu-MAMAMAJU!!!:heart::heart::heart:
U lepom društvu vreme je tako brzo proletelo...Ali biće još susreta,nadam se uskoro!
Ja sad odoh da lalam, završila sam torticu za sutra...
Ljubim Vas

Dobar dancic od mene!

Moram da sa pohvalim - juce sam kupila komplet od 100 sekaca (slova, brojevi i jos svasta nesto :D) u Coin Casi!!! Mislim da ga je mamaKristina (ako grijesim, izvinjenje!) kupila prije izvjesnog vremena.
Kada sam ga juce vidjela, obradovala sam se kao malo dijete i jedva cekam da ga isprobam! :mesi:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back