Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo drugarice, da se konačno i ja javim. Od danas su kola stvarno moja, imam i tablice i papire. Sad samo da se vozam. Ovde kod nas je sunčano ali vetrovito, hladno, kao kod kuće kad dune košava. Smrzla sam se jutos dok mi je pandur kontrolisao kola, jedva sam tablice skinula. Nisam osetila prste. Ali, sve je gotovo i idemo u zarade. Idem da ručkam sa mojom mamom, odmor i priprema za sutrašnje putešestvije. U medjuvremenu još moram da stignem da Vam podelim bonice.

Probajte za tacne da pitate u Barvallu u proizvodnji, jednom su mi spominjali da imaju ženu, koja pravi tacne od nekog kartona, šperploče ili sl. Videla sam ih, super su, možeš naručiti ivicu koje boje ti treba. Telefon je: 021 759 944

Samo da Vam mahnem,Završila 5 tortica za sutra.I još jednu za nas-obećala sam Andreju, pa ne mogu da ga slažem.On kao i njegov taja voli plazma tortu.Srećom nisu komplikovani. Odoh da spavam dok ne padnem.sutra ujutru opet u 03.45 ustajanje. laku noć drage moje!

Dobro jutro i od mene i najlepse cestitke za praznik. Pozavrsavala sve poslice, istusirala se i sela da ovde sa vama popijem kaficu. Ovo mi je najprijatniji deo dana kada moji spavaju a ja imam vremena samo za sebe i meni drage drugarice sa krstarice

Molila bih nekog iz NS da mi kaže gde u tom gradu može ( ako može ) da se kupe tacne i kutije za torte, na komad, kao što u BG može u Eriksonu, Jablanici i sl. Molim vas, ako neko zna...
Srećan dan žena svima! a sad da pokušam da odgovorim, u NS tacne sam videla u Sweet Deco-u, Gagarinova 4, takođe i svašta nešto od Barvalla ali imaju i svoju proizvodnju.Nadam se da pomaže.

attachment.php

dobro jutro i od mene :heart::heart::heart:

Dobro jutro drage moje zenice neka vam je srecan praznik :cmok2::cmok2::cmok2:.Ja ustala pijem kafu i danas odmaram posto mi je praznik oslobodjena sam kucnih poslova i pravljenja rucka .Danas ce deca da rade za mene i spramaju videcemo nasta ce da lici ,posto se je spremam za vecerasnji dernek :hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
Juu, juuuu, juuu Majoooo. :eek: Kako lepo spakovan buket.

Podseća me na dobro poznatu pesmicu:
'Leptiriću, šareniću, dodji meni amo,
Evo imam lepu ružu, pomiriši samo (:rumenko:)

Ja bih doš'o, al' se bojim od te igle klete
Ubošćeš me, probošćeš me - onda zbogom svete.'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back