Dobro vece 
Ko je za caj

Ko je za caj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ukoliko nije voćna, neće joj ništa faliti.Jel mogu tortu da napravim dva dana pre ukrasavanja?Nece nista da joj bude?
). Na ideju laminatora smo dosli gledajuci kako se prave kutije za torte u radionici za izradu ambalaze. Tek kasnije smo videli da su ljudi to vec smislili i napravili. Posto nismo mogli nigde da ga kupimo, osim onog za lisnato testo, a to je meni delovalo ogromno i nikako nije moglo da nam stane u stan, resili smo da ga napravimo. Odneli smo majstoru potrebne delove i objasnili sta nam treba. To je doduse bilo jos u julu prosle godine... Ludela sam sve ovo vreme, jer ga je zavrsio tek pre neki dan i cak sta vise nije ni ugradio sve sto je trebalo, pa sada moramo da ga doradjujemo 
Ali, bilo je ludo, burazeru, ludo...
Bas lepo kako,sam ja volela da igram dok sam bila mladja folklor itd, samo kad se setim bila lepa vremena.Samo da izjavim za televizor da sam ja proslavila 8. mart. Upravo smo stigli. Ne da sam igrala kao poludela, sutra ima noge da me bole, neću znati da su moje.Ali, bilo je ludo, burazeru, ludo...
![]()
Samo da izjavim za televizor da sam ja proslavila 8. mart. Upravo smo stigli. Ne da sam igrala kao poludela, sutra ima noge da me bole, neću znati da su moje.Ali, bilo je ludo, burazeru, ludo...
![]()

Gotov godišnji,a? kako je brzo proleteloDobro jutro...e pa i ja jednom da se druzim sa ranoraniocima
Sad su dosli po neke torte, danas slave 8.mart, pa da se gospodze zaslade na poslu, a nije mi jasno sto danas, sta ce sutra da rade
Mozda dobiju slobodan dan, to je drzavna firma
Zelim vam lep dan...lep pocetak radne nedelje i domacicama i zaposlenim devojkama
Odoh na posao, jos malkice![]()
Joj cuti...imala i tortice pa se radilo, ali bolje nego da sam i radila u firmi i kod kuce, e onda sam kao pregazena...Ti? Na poslu?