Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ufffff,kako sam se danas iznervirala!!!!treba da odradim neke lab analize ,idem 1.marta na gastroskopiju.i svekrva mi kaze kako ih rade u urolabu,oko 200din.ja odem danas-NE RADE.koju god privatnu lab da sam zvala,jednu rade,drugu ne rade i upucuju na vma.2 sata sam provela na telefonu,"setali su me od jednih do drugih-sve na vma,sa eksperimentalne na koznu,sa kozne na eksperimentalnu lab.2 sata sam zvala dok konacno nisam dobila eksperimentalnu laboratoriju,da bi mi ona rekla kako oni to NE RADE i da zovem koznu kliniku.ja zovem koznu,oni mi kazu da to rade u eksperimentalnoj laboratoriji.i ja vec krajnje iznervirana kazem kako su me iz lab uputili kod njih,ona meni da broj da zakazem pregled.a sta ce mi pregled,vec sam pregledana????ja pozovem br za zakazivanje,kazem da mi treba lab analiza,a ona meni -LABORATORIJA SE NE ZAKAZUJE.dodjite sutra ujutru,odradice vam se sve sto treba!pa ko je ovde lud?!?!
tako da ja sutra ranom zorom idem na vma i ako me budu setali od jednog do drugog odelenja idem pravo kod nacelnika!!!!
by the way,ni doktor koji mi trazi te analize ne zna gde mogu da se odrade!!!!strasno!!!!a jedino sto svi znaju jeste da kosta 2000 din po analizi,a gde moze-to nije bitno!!!!

al udavih

Ako mene pitas, prvo uradi analize, a onda mozes i da odes kod nacelnika i kazi mu kako su te setali...mada, iz licnog iskustva, nece se on mnogo strecne...
Inace, zelim vam dobro vece...brojimd ane do ponedejlka, pa da lepo kod kuce provedem 7 dana...

Wanja zasto ne odes u beolab ja saqm tamo vadila sve analize kada sam u oktobru radila gastroskopiju imas ih u tadeusa koscuskog probaj zovi pitaj a mozda radi i Inep evo ti broj beolaba 2910789 i broj Inepa 2193194.

Društvo dobro veče! Kako ste mi?
Pošto sam danas odlučila da idem pešice na posao, mm i klinci su došli po mene, ali takodje pešice.Malo da se izjurcaju i izgrudvaju po snegu.i moram da priznam da smo baš uživali.Pahulje padaju, oni se smeju, ja i mm pod ruku.milina jedna.Pa se setili još nekih Andrejevih izrada , kada smo ga učili životinje i njihovi mladunci-ždreber je bio ždrebac,guščak je gušče, kučak je bilo kuče i tako...Crkli smo od smeha! Ostale je znao samo ga je jagnje i jare užasno bunilo...

Drage moje drugarice evo i nas malo kod vas.
Prvo da vam kazem zasto nas nema. Preselili smo radionicu i uglavnom smo tamo, jer posla ima stalno, a tamo nemamo internet. Pa kada dodjemo kuci, uglavnom umorni, kompjuter iskljucen i ko da ceka da se sistem podigne i da vidimo sta je novo, nego se bacimo u krevet i tako iz dana u dan. Ponekad skoknem do face-a jer tamo moram zbog informacija i poruka i tako...
Doduse u poslednje vreme smo gledali da sto vise slobodnog vremena provedemo s klincima, pa kompjuteru prosto ni nesmem da pridjem jer posle ne mogu da se odmaknem. I imamo i jednog novog zavisnika od kompjutera, sada se i Luka navukao :D

A ovako provodimo vreme s njima :D Oni nam pomazu i tako su s nama ;)

Tortijada u Jagodini je 17. aprila, ne znam da li ste obavestene. Bice nagradnog karaktera koliko sam razumela Draganu. Mi necemo ucestvovati u takmicarskom delu, ali cemo odneti torte u humanitarne svrhe i mozda reklamne.
Nadam se da cemo vas videti, bar neke od vas. Vodicemo vas i da vidite foke u zooloskom vrtu- da znate kako imaju lepe oke :D

I evo da vidite sta smo mi radili pre dva dana :)

A i na snimku se vidi doduse samo malo od pozadi :D
http://www.prva.rs/sr/video/zabava/exkluziv/mediaSet/1043/Exkluziv+23.02.

I ova torta nam je bas slatka, pa da je izdvojim

Matija je dao predlog za Dzerijeve rupice (kaze kakva je to torta s Tomom i Dzerijem kada nema rupe :D :D :D - tako sam ja morala da ih napravim)

Sve vas ljubim puuuno puuuno :cmok2::cmok2::cmok2::bye:

Poslednja izmena:
Pa sta se tu moze, nema nas jer smo morali od necega da odustanemo, za sve se nikako nema vremena. Koliko god se trudili negde onih sat-dva dnevno zafali :(

Hteli smo i na sankanje da odvedemo decu na Zlatibor, bar na dva dana, ali tu nam zafalise samo ta dva dana :zcepanje:Hvala bogu pa snega ima i ovde. Nikada se vise nisam radovala snegu nego sada, bas zbog njih. Nadam se da cemo popodne zavrsiti posao ranije, pa da idemo da pravimo nekog sneska belica, mada bih ja jedan iglo, ali ne znam da li je sneg dovoljno dobar za tako nesto. Samo neka se zadrzi jos neki dan :)

Pa sta se tu moze, nema nas jer smo morali od necega da odustanemo, za sve se nikako nema vremena. Koliko god se trudili negde onih sat-dva dnevno zafali :(

Hteli smo i na sankanje da odvedemo decu na Zlatibor, bar na dva dana, ali tu nam zafalise samo ta dva dana :zcepanje:Hvala bogu pa snega ima i ovde. Nikada se vise nisam radovala snegu nego sada, bas zbog njih. Nadam se da cemo popodne zavrsiti posao ranije, pa da idemo da pravimo nekog sneska belica, mada bih ja jedan iglo, ali ne znam da li je sneg dovoljno dobar za tako nesto. Samo neka se zadrzi jos neki dan :)

Koko baš nam nedostaješ...volim kad se javiš ali ...najvažnije je da imate posal i da ono malo slobodnog vremena provodite sa decom. Uživajte u snegu ili bez nejga, a povremeno nam se javni da znamo da nas niste zaboravili....(mislim na vas dvoje matorih) :cmok:

Ćao narode...Veje li veje ceo dan.

Ja se majala sa neke dve pite celo pre podne. I nisam imala gde da kupim "vital" margarin, nego "dijamant". Onaj u sve se meša ( moja mama kaže za mog tatu da je kao taj margarin )
c005.gif
, u srebrnoj foliji, piše kao za fina testa i filove, tako nešto...I sada, da li sam ja navikla na onaj "vital", ali meni ovaj ima neki šmek...
a096.gif
Da li sam ja to uobrazila, jer meni šmek ima i maslac, i dugotrajno mleko i svašta nešto, ili on zaista ima neki intenzivan miris???
c035.gif

Ćao drage moje!
Šta radite? Koko,Rade, super da ste otvorili radionicu, van kuće! A koliko vidim imate divne pomoćnike, najlepše na svetu :)
Baš pada ovaj sneg!!! i jedva čekam da prestane.Ne mogu više da čistim auto i da nalazim mesto za parkiranje u 3. ulici.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back