Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uf,ja legla jutros u pola pet, i spavala do 9.30,i to me svekrva probudila.torta me namucila ali rece mi svekrva da su se odusevili kad su je videli.a danas sama sa decom.sad pecem pitu od pecuraka i da oblikujem torticu,sutra mi dolazi jedna rodjaka koja kaze da joj nesto nedostaje....
mamakristina,kod kineza je najbolje ici utorkom ili cetvrtom,tad dobijaju robu.,nikako subota

Teta Ira:
Draga moja ako hoces da znas prosvetare niko ne pita a vecina bi radije radila taj dan a subotom bila slobodna.

Meni ovo zvuči tako logično. Danas skraćeni časovi, pola dece nije bilo u školi, vreme grozno, a oni putuju obojica...Ma propast...

A ja sam ceo dan sva nikakva. Kao poplava da me izbacila.:roll: Ceo dan se razvlačim po kući, i dremala sam posle podne, i onda u pola šest smislim da pravim "mađaricu". Pa mi jedna kora malo zagorela, i fil nije hteo da se zgusne :dash::dash::dash: Znači, pravila sam je milion puta, i milion prvi po istom receptu krene strmoglavce...Ono je jedan od onih dana koje bi bilo bolje da sam ga prespavala. :sad2:

Mi bili na jednom rodjendanu...bilo onako...da kazem lepo...
Torat bila od fondana, roza, kitika mala , slatka...ali sama torta...nisam mogla da verujem, obican patispanj sa kakaom i to toliko da je skoro bila gorka, i tek pri dnu, kao neko kvaseno testo ili piskote sa ukusom narandze...nisam mogla da verujem...ja takvu tortu ni sebi ne bih napravila...iz pristojnosti nisam pitala ko je pravio, bila je jos jedna, obicno ukrasena, ali ukusna do bola, od lesnika, pravila ujna od doticne mame...ova porucena bljak...i nikada mi nece biti jasno da ljudi placaju tako nesto...

Jaca023:
...ja takvu tortu ni sebi ne bih napravila.

Ja sebi uvek najlepšu.
c013.gif
Nugat, zoju, kinder, cvetnu livadu...mljac...a onima koji vole voćne, njima voćne
a019.gif
a te makar kakve ne pravim nikom...

Ne znam za silikonske rukavice, ja imam one obične krpene, ili kakve su već, i one su mi ok.

Drage moje evo i mene, nije me bilo par dana, a ovde svega novog i lepog. Jedva cekam da pregledam sve stranice i vidim sta sam sve propustila. Moram vam reci da ste mi puno nedostajale, nekako se covek navikne da svaki dan zrikne malo ovde, a ja tri dana bila u bolnici i pojma nisam imala da i tamo moze lap-top tako bi mi vreme uz vas brze proslo, ali hvala Bogu evo me opet ovde ziva, zdrava i spremna za nove pohode . Sve vas puno pozdravljam :kiss:

Drage moje evo i mene, nije me bilo par dana, a ovde svega novog i lepog. Jedva cekam da pregledam sve stranice i vidim sta sam sve propustila. Moram vam reci da ste mi puno nedostajale, nekako se covek navikne da svaki dan zrikne malo ovde, a ja tri dana bila u bolnici i pojma nisam imala da i tamo moze lap-top tako bi mi vreme uz vas brze proslo, ali hvala Bogu evo me opet ovde ziva, zdrava i spremna za nove pohode . Sve vas puno pozdravljam :kiss:

Nadam se da si dobro...;)
a jesi cim se javljas...:cmok2:

I ja želim svima laku noć. Malo sam Vas pogledala i prekontrolisala, sd smo stigli sa mm.iz posete. Odo i ja na spavanje, sutra da završim dobošku i nama još neki rolat sa filom koji mi je ostao od ovg vikenda.Ja kao malo pečem, a ovog vikenda se malčice nakupilo, ali ipak nije kao kod Vas. Samo dve male doboške za poznanike za neku malu cenu i malo pogačice. Ali, ako ne curi, makar malo kane para, što reče moj muž. Laku noć i pišemo sutra, dok stignemo i rasanimo se i dodjemo do kompa.

Dobro jutro drage moje. :kiss:
Ja sam predhodnu noć spavala 3 sata i sad mi je super! :ok: Mislim posle potpuno neprosavane noći, ovo smatram velikim uspehom :).Nadala sam se da ću juče posle podne malo da predahnem, ali sam imala da jednu čokonugat torticu.A onda kad već radim napravim i za nas jednu. Mnogo ih volim

Andrej se nešto probudio jutros nešto pre 3, hoće da čeka jutro.Nešto se rascmizdrio što moram da idem na posao, pa ga boli stomačić, pa ga boli čelo. onda smo sedeli tako zagrljeni i ogrnuti prekrivačem jedno sat vremena. Mamin mezimac. Hteo je čak da ide samnom na posao, jer mu puno nedostajem.E zato mi se srce cepa, kada mi kaže koliko mu zapravo nedostajem.:kiss:
Odoh, imam puno posla da odradim. Kuckamo se kasnije!

dobro jutro i od mene!!
Evo nisam ni ja spavala ali da sam bar pravila tortice nego mi Glorija imala temperaturu pa smo se mucile i skidale cijelu noc.Sva sam slomljena dusame boli a nedelja ni apoteke kako treba ni doktora samo dezurni...
puca mi glava
kako ste vi?

ja maloprije stigla ...od 4 sam na nogama.....zavrsila i isfinisirala danasnje tortilje a sad kucni poslovi....dovrsavam kavicu i krecem od kupatila posto je tamo epicentar odatle sva krece.....ljubac zenskici dragi i lepo provedite ostatak vikenda....ovde sipi ona dosadna kisica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back