jance
Primećen član
- Poruka
- 787
Kakvo je ovo ludilo!!! Hvala sto si stavila, ne bih znala da postoje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e Mirko,bilo je lepo,divno fino,trpeza interesantna.Oni su dosli na ideju posto odlaze na slave kod prijatelja da pesah bude vreme kad ce oni okupiti svoje prijatelje i podeliti svoju trpezu sa njima.moje starije dete je kuci donelo punu kesu maces korica od kojih se mnogo toga pravi od pite sa mesom,sirom,onog dobrog kolaca sto je potopljen u serbet.Jaja koja se kuvaju nekoliko dana su posebna prica,kuvaju se u lukovini sa koje cime,vruca se iznose na sto,ne seku se nozem nikako,bibere se ,sole i mogu ti reci sasvim drugacija od standardno kuvanih,ono zumance je ko puter.Veoma interesantno.Inace drugarova sestra kojazivi u Izraelu sve sprema po kusetu,puna mi je glava bila price o nacinu pripremanja jela,mada je to za njih veoma organizovano kad su u toj prici ,a za nas koji smo navikli da mesamo sve i svasta deluje jako komplikovano.

Pripreme, pripreme

da se ne smatraš oštećenom!

)))

)

vidis nisam mogla da popamtim sve te izraze koliko god sam se trudila,lapsus nenameran.Sredjivanje kuce od coska do coska je veoma korisna stavka u prici,meni bi dobro dosla![]()
)
hvala.