Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smehic ja kad sam je videla legla na tastaturu i posle neko kaze nesto protiv pseceg zivota.

Polazim danas na posao... ono pada sneg, kiša ne znam više šta... a ona izviruje iz kućice (pet minuta ranije je izašla iz sobe) i gleda me u fazonu: "Baš mi je žao... ja po ovom kijametu ne izlazim čak ni da se pozdravim!"
Pseći život...

pa jeste, nekako mi lakse psihicki..znas ono ma ajde jos ovo ma ajde jos ono....evo jos min sva pa da nastavim :roll:
jao moram da vam snimim Felixa nekad da vidite kako hrce..a nekad mu se desi kada odmaramo popodne da se komira i onda cimne onako nogom, i jednom je Pedju dobro sutnuo..pocrkali smo od smeha:zcepanje:

Poslednja izmena:
pa jeste, nekako mi lakse psihicki..znas ono ma ajde jos ovo ma ajde jos ono....evo jos min sva pa da nastavim :roll:
jao moram da vam snimim Felixa nekad da vidite kako hrce..a nekad mu se desi kada odmaramo popodne da se komira i onda cimne onako nogom, i jednom je Pedju dobro sutnuo..pocrklai smo od smeha:zcepanje:

meni najsmešnije kad uzdahnu!
Onako duboko... skroz "iz duše" :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
A ima Dona neke zvuke... to stvarno ne znam kako bih opisala... niti snimila :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

e vala i od mene,posto Ema ne navata mornara,i ja odustadoh od pecarosa ustvari snasla sam se pa sam jednog fudbalera obukla tj presvukla,sto mora samo da sutira loptu moze malo i ribice da hvata...odoh i ja,treba sve ovo ujutro ukrasiti.

Evo ja da pozelim dobro jutro, kada nema nikog pre mene.
Kada ste vec dali slikice svojih ljubimaca evo i mog. Mada ne mogu sada da nadjem i slike sa mackom (mora da su mi kod sestre)
Dakle, pozdravlja vas BUDA

Prilozi

• DSCN2823.jpg
    DSCN2823.jpg
    42,4 KB · Pregleda: 13
  • DSCN8714.jpg
    DSCN8714.jpg
    23,6 KB · Pregleda: 10
ja vise ne mogu,zadnji atom snage imam a ostala mi je jos jedna da je ukrasim,najgore sto sam slag ostavila za kraj,boje na sve strane a mm otisao da isporuci neke i klinca da odvede na utakmicu,izvukao se kad je najgusce

Vidim da ste vredne...neka....neka...
moralo je malo preci sa vas i na mene pa tako odoh praviti jednu malu torticu za sutra.....
sad me zvala zena koja drzi prodavnicu sve za poslasticare i hoce za sutra tortu jer ima goste....Kod nje u izlogu su zavrsile one moje patikice... ;) Sprijateljile smo se jer sta sam god htela da kupim kod nje nisu imali a nju zivo zanimalo sta je to slag....sad mi donosi domaca jaja sto ovdje vredi vise od icega... ;).....
Ona sto je trebala doci juce me ispalila.....Sigurno se predomislila kad je cula da nemam "butik"..... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back