Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto smehic ti je odgovorila za ovog prvog..taj je gospodin glavni..da vidis kad se obratimo ribicama kako odamh dotrci jer je boze moj zapostavljen:roll:

imamo i 2 akvarijuma sa ribicama..tj jedan je veliki a drugi manji i u njemu drzimo samo oscara - on ne moze sa drugima jer poraste bas veliki pa bi ih poruckio

do skoro smo imali 2 kornjace ali su porasle veeelike (kod nas sve preraste, valjada im je podogno zemljiste:zcepanje:) i poklonili smo ih zooliskom vrtu pa smo tu prebacili ribice...

Kako ste mi dragi moji? Danas mi bila od brata cerka sa verenikom, bili u Bugarsku na zimovanju, pa u prolazu da vide tetku.Pravila sam pogacu za drage goste (slike stizu posle prvog u mesecu, kad dodju 30 giga koje moj sin potrosi za 15 dana) i pre nego je slikala gledam fali parce, moja gosca nije mogla da ceka i otpao jedan listic.Koliko sam srecna sto su bili, sad sam tuzna sto su daleko, da nisu ove komunikacije toliko napredovale bilo bi mi jos teze, ali sta je tu je.

Ne tuguj Vera, eto lepo shto su te posetili, bar si malo srce zadovoljila:heart:
E je li neko pravio neke automobile Munjeviti Juric i Kars? Sad me zove zena i pita dali bi pravila tortu u tom obliku, ustvari njima treba Kars, a ja ni cula nisam a ne pravila, pa sam joj rekla da se cujemo dovece ponovo dok pogledam na netu.

Videla, ali mi ne pada na pamet da za ovaj novac to radim, znaci ne dolazi u obzir...ako hoce neshto drugo josh se mozemo dogovoriti, a sada slushaj ovo, mene danas sve neke spopale, da ki sam pravila MACKE IZ VISOKOG DRUSHTVA, pita malopre jedna zena, pa nisam kazem joj, a ona ce, pa moze to ili Zvoncica, ja rekla odmah zvoncica, a ove macke sam nashla, ali ima ih dve, a ona kaze tri, ne znam na koje je onda mislila, da li na one male?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back