Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo valjda ce se sad vidjeti..
zkiddg.jpg

15mk0ih.jpg

Evo i ja navratila na kratko na kaficu pa zurim na posao. Danas opet imam teren. Od jutros bila na casu, spremila sarmu i stavila da se krcka, bila do skole da sredim neku dokumentaciju itd... Cim me nema jedan dan posla se nakupi a ja bi se najradije zavukla u krevet da se jos malo naspavam. Ali ako mm to odradi umesto mene vise puta na dan:zcepanje::zcepanje::zcepanje:Tu mi uvek pomogne i odmeni me.:D:D

Evo i ja navratila na kratko na kaficu pa zurim na posao. Danas opet imam teren. Od jutros bila na casu, spremila sarmu i stavila da se krcka, bila do skole da sredim neku dokumentaciju itd... Cim me nema jedan dan posla se nakupi a ja bi se najradije zavukla u krevet da se jos malo naspavam. Ali ako mm to odradi umesto mene vise puta na dan:zcepanje::zcepanje::zcepanje:Tu mi uvek pomogne i odmeni me.:D:D

Eto,pa se ti sad opet zali kako ti ne pomaze i nece u nicemu da te odmeni!

Evo ja sam prijateljica i to zenska.:zper:
Toliko sam umorna da ne mogu ni da pisem, ali ne mogu da odolim.Danas sam radila od 8 do 8 i osecam se kao da me pregazio voz. :besna:Eto ne umem ni vickasta da budem.Vidim samo krevet i zato vas sve ljubim :cmok2: i pozdravljam.:bye:Zelim vam laku noc.Specijalan pozdrav za trecu smenu.:brus:
Site ve sakam i muske i zenske.

I ja sam stigla do kompjuter.Muz gleda filmove-online, sin igra igrice i gleda crtace-online,cerka cita knjige na engleskom-online,a ja...cekam da se pokupe u krevet ili u skolu i na posao...Zato mene nema tako cesto! I evo krecem na spavanje pa samo da virnem i da vas pozdravim,a ujedno pozelim laku noc.

I ja sam stigla do kompjuter.Muz gleda filmove-online, sin igra igrice i gleda crtace-online,cerka cita knjige na engleskom-online,a ja...cekam da se pokupe u krevet ili u skolu i na posao...Zato mene nema tako cesto! I evo krecem na spavanje pa samo da virnem i da vas pozdravim,a ujedno pozelim laku noc.
Ko ti je kriv kad nisi bila dobra... pa ti Deda Mraz nije doneo lap top. ;)

Znas da sam o tome razmisljala.I pitam se ( ali i cure koje su dobile poklon),sta sad ja jos treba da uradim ,da budem dobra,pa da i mene pogleda...Deda Mraz.
Mada sve se meni cini da dok ja ne zasucem rukave i ne isprsim se....nista od toga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back