daca_011
Iskusan
- Poruka
- 5.225
bas smo Domacice,ne cujete mi naglasak al nema veze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tu mi uvek pomogne i odmeni me.
Evo i ja navratila na kratko na kaficu pa zurim na posao. Danas opet imam teren. Od jutros bila na casu, spremila sarmu i stavila da se krcka, bila do skole da sredim neku dokumentaciju itd... Cim me nema jedan dan posla se nakupi a ja bi se najradije zavukla u krevet da se jos malo naspavam. Ali ako mm to odradi umesto mene vise puta na danTu mi uvek pomogne i odmeni me.
![]()
ijos jedna za sve one koji svracaju na blic..
Ubuduce kad odete odavde molim da okacite ovakvo obavestenje
![]()

Joj svi su dobri

a i kupus me odushevio

Saće da svrnem pa i mene kad si tako raspoložena...Pa evo ja se vrnulaJoj svi su dobri
a i kupus me odushevio
Pozdravcic i ljubac za sve, stigla sa posla, pa samo da vas ljubnem.Tako sam rspolozena,sve bih vas cokila jednom da mogu...![]()

Ljubci se odnose na moje prijateljice
moze ako si mi prijateljica

Eto ne umem ni vickasta da budem.Vidim samo krevet i zato vas sve ljubim
i pozdravljam.
Zelim vam laku noc.Specijalan pozdrav za trecu smenu.

Ko ti je kriv kad nisi bila dobra... pa ti Deda Mraz nije doneo lap top.I ja sam stigla do kompjuter.Muz gleda filmove-online, sin igra igrice i gleda crtace-online,cerka cita knjige na engleskom-online,a ja...cekam da se pokupe u krevet ili u skolu i na posao...Zato mene nema tako cesto! I evo krecem na spavanje pa samo da virnem i da vas pozdravim,a ujedno pozelim laku noc.
"U se' i u svoje kljuse" ... uvek bilo i bićeZnas da sam o tome razmisljala.I pitam se ( ali i cure koje su dobile poklon),sta sad ja jos treba da uradim ,da budem dobra,pa da i mene pogleda...Deda Mraz.
Mada sve se meni cini da dok ja ne zasucem rukave i ne isprsim se....nista od toga.

U principu ja mrzim da kasnim i trudim se da uvek i svuda stignem na vreme. Cujemo se kasnije.

Znas da sam o tome razmisljala.I pitam se ( ali i cure koje su dobile poklon),sta sad ja jos treba da uradim ,da budem dobra,pa da i mene pogleda...Deda Mraz.
Mada sve se meni cini da dok ja ne zasucem rukave i ne isprsim se....nista od toga.