Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da vas pozdravim pa odo da radim , mala guzva nekih 10 -ak torti. Danas je i sinu rodjendan ali posto dete studira dobio je cestitku samo preko telefona....Dolazi sutra na vikend kuci tako da ce biti zurkica za njegovo drustvo samo....
Smeh: Teta Iru cemo zvati samo u goste bez alata a kad ona dodje Jaca nece praviti cvetice.

Jaca neće praviti cvetiće?
Hajde da vidim kako ćeš to da izvedeš!
Mislim... ona ako ne pravi cvetiće, radiće nešto drugo...![]()

Pa kuvace kafu 

Meni se to ne bi desilo ni u kom slučaju.Prilično sam naivna,ali da me neko pređe da prihvatim da čistim orahe...Ne,ne...Šanse nema...Mozda te ovo utesi:
Ja sam pre izvesnog vremena(malo vise od deset godina) prihvatila da cistim orase komsinici - na pola...(gde mi bio mozak?
) Mislila, ajd brzo cu ja to (decu jos nisam imala, bila trudna), nasi orasi mali, nema mnogo - pa dobro ce doci za kolace..Al nisam pitala koliko ima...
A bilo je DEVET DZAKOVA, ALI ONIH ZA KROMPIR!!!
Bash je trajalo i trajalo, na kraju su svi ukucani cistili, ali smo uspeli
Cudi me sto mi devojcica uopste jede orase![]()
Samo da vas pozdravim pa odo da radim , mala guzva nekih 10 -ak torti. Danas je i sinu rodjendan ali posto dete studira dobio je cestitku samo preko telefona....Dolazi sutra na vikend kuci tako da ce biti zurkica za njegovo drustvo samo....
Smeh: Teta Iru cemo zvati samo u goste bez alata a kad ona dodje Jaca nece praviti cvetice.

Stvarno bas bih volela da upoznam bar neke zene , ne znam za negde dalje da li bih mogla (jedino sa Jovanom) .Ako ne smetam....
...hocu sa vama....

A kad ja to kažem onda sam muški šovinista itd. A lepo oduvek tvrdim da se ženska deca rađaju sa ugrađenom registar kasom, cangr- cangr...Doduše sad sa fiskalnom...Šta devojke vole?
- Vole kada je muškarac $meker, €lokventan, ₦ačitan, ₤ep, ¥eran i naravno, gospoDIN.

Šta devojke vole?
- Vole kada je muškarac $meker, €lokventan, ₦ačitan, ₤ep, ¥eran i naravno, gospoDIN.

A kad ja to kažem onda sam muški šovinista itd. A lepo oduvek tvrdim da se ženska deca rađaju sa ugrađenom registar kasom, cangr- cangr...Doduše sad sa fiskalnom...![]()

Stvar je potpuno jasna, družio se puno sa ženskama pa naučio fiskalne fazone...E sada sam ovo videla,pa moram da prokomentarišem.
Nije to samo kod ženske dece.Mm kaže da je imao dilemu da li da "muva" mene ili moju drugaricu (jednu od tri najbolje),ali sam prevagnula ja,jer imam kuću u centru opštinskog mesta,dušu dala za izdavanje i lokale.Njena na kraj' sela....![]()

Pa i to mu dođe kao osećaj za cangr- cangr, doduše onaj najlepši kad cangrće u grudima. Ali ti si retka kasica i zato ja tebe...ma jest to on sad prica kad si sto posto njegova,pa lako da lupeta i da se brani.
Ja emam sta da izvrcem a ni moj muz cinjenica je da sam ja njega zaprosila jer sam bez obzira na mladost znala da sam naisla na retku biljku,doduse bez depozita,kamata na stednju,nekretnina ali je imao tog andjela u sebi i prosto nisam mogla da razmisljam kakav bi me zivot cekao bez njega.Lepse je ovako kad znam kakav je sa njim