Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ja se na ovo nisam smejala, nekako mi tuzno:(

Treca smena odradila svoj posao za cistu 10-ku:super::super::super:
Kod nas kijamet, planiram vec nedelju dana da odem danas u moje rodno mesto i da odem na groblje kod mame i tate i krenem jutros, muz kaze nisi normalna, ali ko meni shta moze, moja porodica, tj tatina , poznata po tvrdoglavosti, znaci shto se nameri to mora i da se uradi:mrgreen:i naravno na pola puta svratim kod svekrve i svekra, ostavim Stefana kod njih i rikverc nazad, grozno je voziti , nishta nije ocishceno, valjda ne moze da se cisti, klizi kao ludo...Kaze muz kada me je video, pile pa shta je bilo, a ja kazem pa jesam "povukla" na tatinu familiju ali imam malkice i mamine:lol:
Ljubim vas sve:cmok2:
Rakac ne zavidim tvome muzu, ne bih mu bila na mestu, a ja kada bih razvozila torte, nema shanse da bi on bez mene otishao, mislim ne bih ja dozvolila:mrgreen:nema shanse da ja ne pratim sve to ni u ludilu:mrgreen:inace bih cupklala svo vreme kod kuce dok se ne vrati...:dash:

hehehe bleso...
moj muz dok ode pa dok se vrati, uzas..i posle ljudima skupe torte..a 90% njih zivi na nbgd, a mi na drugom kraju grada...pa ti vidi kliko njemu vremena treba..ali sta ces...:D
danas ide u Rakovicu a nisam ni sigurna da li je taj deo ociscen:(

ma isla da uzmem nesto od neke zene sto smo se dogovorile, nisam mislila u redovnu nabavku na pijacu..mogla bih samo sneg da kupim :D
ja zvala mirijevo ali mi se ne javaljaju mada je matice srpske ul to bi trebalo da je prohodno..a pingvini ce sada u rakovicu:D
dorcol nece biti problem, ngd sam upravo odbila za mini tortu za dan z. jer nema sanse do tamo da dodjem a ni njima se ljudima ne isplati da dolaze ovamo naravno

Poslednja izmena:
Da, stvarno.
Zna li neko otkud to "patka"?:think:
Očekujem mišljenje cenjenog kolegijuma! U međuvremenu bih ova jezička istraživanja proširio na još jedan izraz. Pošto smo poznati kao fin narod i ne prostačimo se kao oni sa Zapada, često se može čuti još finija varijanta kao: I to me zabole plajvaz! E sad, znamo da je plajvaz ili plajvajz starinski izraz za grafitnu olovku. Postoje i oni tzv. "mastiljavi plajvazi" koji prvo treba da se liznu da bi pisali...? :think:

16ab0b0c.jpg

Drage moje, upravo sam zavrsila torte i jedva cekam da se docepam kreveta :) Slikacu ih sutra, pa da vidite. Zadovoljna sam, mada sam ovu "kucnu", odnosno onu koja nece ici u igraonicu (spajdermena), na kraju malo sfuserila - nisam vise mogla da stojim savijenih ledja, a trebalo je napraviti mrezu :dash: Jedino nisam zadovoljna nijansom crvene, ali opet i nije tako strasno, a umjesto crne sam na kraju koristila smedju i to je ono cime sam najnezadovoljnija.

I iskreno - jos jednom moram da iskazem svoje divljenje svima vama - majstoricama :klap::klap::klap:

Samo da vas pozdravimna brzinu....
Kod mee od nocas opsadno stanje...
Pilip je celu noc povracao, sigurno 9-10 puta, a danas je imao temperaturu ceo dan...
I sad dezuram da mu dam sirup....
Jedva sam zbrzala tortu koju sam jucer pocela praviti....
Jos i mene usinu ledja dok sam usisavala...
A muz kreci neku malu sobu i sve stvari iz nje rasturio po stanu...jos otisao i kupio materijal da pravi police...
Nemam kud proci....
Nadam se da cu imati bar donekle mirnu noc.....

Ja opet samo malo zavirila izmedju posla. Bas mi nedostajete ali jedva sam ziva. Valjda cu sutra molo odahnuti.
Poto nadam se da je danas sa sincicem dobro. Kod dece to obicno brzo dodje i prodje. Poljubi ga od mene - deci nikad dosta poljubaca a ni nama ostalima :D:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back