Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zove ciga svoju omiljenu radio emisiju i traži da mu ispune muzičku želju:
Da mi pustiš, brate, "Ninu" od Džeja!
Pored sve dobre volje, mi ovde stvarno ne znamo koja je to pesma "Nina" - odgovara voditelj. Ako biste eventualno mogli malo da nam pomognete i da zapevate da znamo o ćemu se radi...
Može, može! Odgovara ciga i kreće: "... ni na istok, ni na zapad...".

Žali se Mika doktoru:
- Doktore, nisam siguran da mi Mileva nešto uživa u seks. Mlogo bre tiha...
Kaže doca, Miko ti kreni sa radnjom pa usred posla naglo upali svetlo i vidi dal' se smeška?
Dolazi Mika sutra kod lekara i priča:
- Sve sam uradio po tvom drug doktor. Posl'o moje osmoro dece u krevet, obalio ženu i kren'o sa radnju. Upalim naglo svetlo, Mileva se i smeška i ne smeška, al' deca umrla od smeha...
Ovo me potsetilo na onaj kad se Ciga žali da Mileva nikako neće da pristane na ... oralni seks (al' sam fina :zper:).
Doktor mu predloži da ... (kume... nismo krstili Angelininog "prijatelja) namaže eurokremom.
Posle nekog vremena, pita doktor kako je, a Ciga sav blažen odgovara: Sve sam uradio kako si mi reko."
"I?"
"Svako veče deca se pobiše... Mileva ne mož' da stigne na red!"

Mika i Mileva u maloj sobici punoj dece, nadošlo im pa razmišljaju gde bi... Seti se Mika da se popnu na šifonjer, ugasili svetlo i krenuli da rade. Trese se šifonjer, kad mali Firga pita:
- Tato, šta radiš na šifonjer?
- Popeo se da uzmem dunju...
- Tato, a da i meni od*ebeš jednu dunju kad si već gore...

Došao ciga u vojsku i posle tri dana traži od kapetana da ide kući.
- Jesi li normalan, tri dana si u vojsci i hoćeš kući? - pita kapetan.
- Gos'n kapetane, ciganka me 'oće, moram kući, smak sveta će da bude ako ne odem.
- Dobro, ako je tako ali sutra da dođeš, jesi čuo.
Prođe jedna nedelja, nema cige, prođe druga, nema cige. Tek posle mesec dana dođe ciga i kaže:
- Gospodine kapetane, ja doš'o.
- A ko si ti?
- Ciga, pustili ste me kući.
- Pa gde si ti, magarče, jesam ti rekao da dođeš SUTRA?
Tek će ciga:
- Gos'n kapetane, ja doš'o DANAS

Ovo me potsetilo na onaj kad se Ciga žali da Mileva nikako neće da pristane na ... oralni seks (al' sam fina :zper:).
Doktor mu predloži da ... (kume... nismo krstili Angelininog "prijatelja) namaže eurokremom.
Posle nekog vremena, pita doktor kako je, a Ciga sav blažen odgovara: Sve sam uradio kako si mi reko."
"I?"
"Svako veče deca se pobiše... Mileva ne mož' da stigne na red!"
kume... nismo krstili Angelininog "prijatelja)
Pa u narodu je vrlo popularan i poznat pod više imena. Recimo u Šumadiji je najpoznatiji kao Stojko...U nekim krajevima je poznat kao Đorđe, ali kao što je kod nas običaj skraćeno ga zovu Đoka, a za manje primerke Đokica i sl. Tako se u slučajevima kad se iznerviraš kaže fino: Bole me Stojko ili Đoka, neki čak kažu i Patka...U etimologiju ove reči nisam ulazio, ali evo prilike da istražimo korene. :hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
kume... nismo krstili Angelininog "prijatelja)
Pa u narodu je vrlo popularan i poznat pod više imena. Recimo u Šumadiji je najpoznatiji kao Stojko...U nekim krajevima je poznat kao Đorđe, ali kao što je kod nas običaj skraćeno ga zovu Đoka, a za manje primerke Đokica i sl. Tako se u slučajevima kad se iznerviraš kaže fino: Bole me Stojko ili Đoka, neki čak kažu i Patka...U etimologiju ove reči nisam ulazio, ali evo prilike da istražimo korene. :hahaha::hahaha::hahaha:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Evo popih odavno kafu i iscepah se od smeha. Bas vredna ova treca smena. Posao ceka a ja ne mogu da se odvojim od kompa. A vi draga treca smone nemojte da krstite i prekrstavate nego lepo predjite sa reci na delo. Valjda zato sluzi nocna smena a ne posle da sokirate decu :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Ljubim vas i bezim.:cmok2::cmok2:

aa27f45d.jpg

Dobro jutro drage moje.

Vidite li vi ovo vreme napolju?A sklonili nam zimske smajlije....

Meni trebala od jutros da dođe mušterija po tortu.Rekoh,nema od tog ništa,moraćemo je mi smazati.Priznajem da bi nam teško palo!:zcepanje:

Kad ona zove pre pola sata,kaže poslala je muža i komšiju,džipom,za svaki slučaj.I odnesoše je...

Dobro jutro drage moje.

Vidite li vi ovo vreme napolju?A sklonili nam zimske smajlije....

Meni trebala od jutros da dođe mušterija po tortu.Rekoh,nema od tog ništa,moraćemo je mi smazati.Priznajem da bi nam teško palo!:zcepanje:

Kad ona zove pre pola sata,kaže poslala je muža i komšiju,džipom,za svaki slučaj.I odnesoše je...

Ja sam napokon zavrsila moje torte i kolace i slanise , ali posto mi razvozimo do musterija ode muz malopre ali bogami je bas grozno. na torte sam morala stavljati moja zvona inace nista od njih. a za koji dan opet ici po sve to....Zeznuo nas sneg....Nisam vas puno citala danas cu kad ugrabim vremena sad pravac kuhinja da malo ,, progleda,,.....Ljubim vas...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back