DonnieBrasco
Zainteresovan član
- Poruka
- 187
Posto nikada nisam pecao na kukuruz interesujeme kako se koristi taj mamac (kuvan ili svez) i dali moze da se koristi secerac kupljen u prodavnici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deky75:Moj savet ti je da malo obidjes sajtove o saranskom ribolovu i da porazgovaras sa ljudima koji se vec bave saranskim ribolovom (predpostavljam da bi i ti hteo posto postavljas ovakva pitanja) a ne bi bilo lose ni da pogledas Kordine filmove a ne da slusas kojekakve budalastine od ljudi koji pecaju babuske i cverglane (bez uvrede). A da ne ispadne da samo kritikujem evo da ti i odgovorim:
1. Sto se tice podizanja mamca sa dna (boili, kukuruz) mozes da koristis pop-up ili podizac (neka vrsta sundjera ima ga u svim bolje opremljenim radnjama) ali onda moras da stavis i jedno olovce na otprilike 2cm od udice da ne ispliva previse. Ja licno ne koristim nikakve podizace jer se trudim da mi se mamac nalazi na tvrdoj podlozi a i ako ima mulja nije problem naci ce ga saran vec.
2. Kukuruz kako mamac je dobar a pogotovo na divljim vodama. Moj savet ti je da koristis stari kuvani aromatizirani kukuruz (mozes i sam da ga napravis bez problema) jer duze ostaje na udici i ne moze da ga "razbije" sitna riba.
P.S. Neko rece da stavis secerac na udicu da prekrije vrh pa ces osim sarana da upecas mozda i babusku. Nemogu da verujem da neko napise nesto ovako.
Nemoj da stavljas nista na udicu osim PVA pene a mamac stavljaj na dlaku.
BIG S:Majstore, ajde sad pogledaj na vrh pa ces videti da covek nigde nije pominjao lov sarana na secerac, no samo secerac i kako se koristi .................
A postoje ribe i pored sarana, jelde ????
I jos jedna stvar, bolje je pecati i babusku na divljoj vodi , nego smrdljive sarane po ribnjacima........!!!
Deky75:To je tacno da su vode opustosene ali jos uvek moze da se nadje dobro mesto za pecanje. Evo preporucujem npr. Deliblatsko jezero ...
Jer sam zaista trazio neku pristojnu vodu za pecanje
Hvala u svakom slucaju. 

Mozes ga kupiti u prodavnici.Stavlja se direktno na udicu,a probaj da ga montiras i na "dlaku" ako znas za taj sistem.I amur i saran vole tako prezentiran mamac.BistroDonnieBrasco:Posto nikada nisam pecao na kukuruz interesujeme kako se koristi taj mamac (kuvan ili svez) i dali moze da se koristi secerac kupljen u prodavnici
Posto nikada nisam pecao na kukuruz interesujeme kako se koristi taj mamac (kuvan ili svez) i dali moze da se koristi secerac kupljen u prodavnici