- Poruka
- 50.757
Svi mrtvi vremenom postanu John Doe.Sure, John Doe, whatever.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi mrtvi vremenom postanu John Doe.Sure, John Doe, whatever.
Neki se takvi rode.Svi mrtvi vremenom postanu John Doe.
Na kosovu kurti hapsi devojčicu od 12 god zato što peva a kod nas hoce da priznaju Kosovo srebrencu da smo genocidni...
Evropski sud za ljudska prava presudio protiv Srbije zbog zaplene novca stranih državljana na granici
https://forbes.n1info.rs/novac/evro...-zaplene-novca-stranih-drzavljana-na-granici/
Lecic je jedan pd retkih koji ima potpuno ispravan pogled na stvari, koji ne mrzi, vec razume, kritikuje ali ne sa potcenjivanjem, i predlaze resenja.
i vasi studenti hoce da uce ali ne mogu, nedostatan iq, ili su prematorilia kod nas hoce da priznaju Kosovo
Da li to znači da si sedeo i na stiroporu sa Tomom kad je trebalo?Nije problem, bio sam na svim demonstracijama od 9. marta naovamo, 5. oktobra skakao po marici u Majke Jevrosime, pa može i sad. Sad je mnogo, mnogo veća opasnost nad Srbijom.
Ne, to si ti radio, ćaci.Da li to znači da si sedeo i na stiroporu sa Tomom kad je trebalo?
Ja te lepo pitam, a ti odmah počeo da bodeš ko prstom uNe, to si ti radio, ćaci.
Svakako. Jedva čekam još neku tvoju inteligentnu analizu.Ja te lepo pitam, a ti odmah počeo da bodeš ko prstom u.
Mora da tu ima nečega. Možda nisi sedeo na stiroporu, ali mora da si potajno bodrio "izdrži Tomo, izdrži".![]()