U tom smislu ja cu poceti da pisem o mojim interesima i zaebacu tu vvasu globalnu komunisticku retoriku , koja nema veze sa komunizmom nego je licemerje kao da su srbi neko ko postoje zajednicki intereres a to nikad nije bilo mozda samo jedan period u socijalizmu , ali jedan period....tamo od 70 80..
Dakle ukidam tu praksu vaseg licemernog saobrazja...jer je bezobrazno i licemerno..
Od sada cu iznositi samo moje licne interese, nije bas da su samo moji, nego su i sa uvazavanjem drustvenih uticaja, ali to je i dalje podrska mojim interesima..
Npr , kad nekko izjavi da mora da postuje po svaku cenu svoje interese, ja to smatram stetnim, jer svaka netalentovana shusha ce radi toga sto mora da smuva neku curicu da radi sta god misli da mu daje sanse da dodje do sredstava ili uticaja da bi umocio kod doticne curice...veca kuca, vise para, veci ugled u drustvu..
To znaci da je za takve dozvoljena i ku.rva strategija, tj ona strategija gde prostitutka i neka dr olja promovise promiskuitet ostalim zenama jer tako relativizuje svoj moralni hendikep i ono sto i sama zna a to je da je uvek manje cenjena u drustvu od strane postenog momka nego neka devojka koja je smerna , porodicno okrenuta i lojalna vrednostima...
Slicno ce svaka susa koja ne moze zato sto je ruzna da ima uticaj na muskarce, promovisati lezbo scenu tj mrznju zena prema muskarcima jer to donosi pomak ka njenom uticaju i mozda i promenu seksualnosti....nije nista retko ni cudno promeniti seksualnost ako psiha nije zadovoljna onom koja je trenutno..
To su sve neki licni interesi koji se pojavljuju oko mene, tu su i ekonomski , gde mi prilaze ljudi koji ocekuju da radim malverzacije unistavanja firmi da bi zajednicki podelili korist, zadim ljudi koji zele da iskoristim uticaj i znanje da omogucujem malverzacije oko laznih faktura i prijema raznih pokrivenih , znaci nikad nece biti otkriveni takvi investicioni poduhvati....ali je potrebno saucesnistvo na neocekivanim mestima...da bi se to pokrilo..
To nisu moji interesi iako bi tu pala teska debata kao sto padne sa nekim pojim drugarima koji mi prebacuju da je bez veze sto odbijam 800 000e za jedan potpis oko prijema neke robe koja ce se otpisati za godinu dana...bukvalnno , znaci nema nikakvog prekrsaja posle godinu dana...a 800 000 e ostaje u mom dzepu..
Tu su i neke mnogo vece cifre, i ne interesuje me uopste sto su vecini forumasa kobajagi ovakvi dilovi nemoguci i neverovatni , jer znam da ima i forumasa i ljudi koji itekako obrcu i mnogo vece cifre jer niti sam ja na putanji novca tolikko niti sam ja neko ko je mnogo u takvim vodama.tj moji poznanici nisu specijalno iz tih voda nego su siri uzorak...
Ali ovakvim pristupom cemo doci do onog sto je cesto zamaskirano ...
Kao sto smo dosli do toga da vecina stanovnika Srbije ipak ne zeli da bude tretman jednak za sve jer se nadaju da im je dobro i u tretmanu iskukaj kad treba za zdravlje, iskukaj kad treba za pare, ili biznis , iskukaj neku vezu , plati korupciju i tako resi problem..
Meni to ne odgovara iz vise razloga, prvo zato sto sam kreativan i klima blokade biznis aktivnosti mi uopste ne odgovara, a i bankarski pristup u Srbiji mi ne odgovara, jer probao sam nije da nisam, i srecom pa sam zatajio neke vazne detalje koji nisu materijijalni u svojim projektima koje su banke trebalo da odobre, i sve su me odbile, dok su moje projekte prodavale ili davale drugim uticajnim i finansijski potkovanim pojedincima, ali nisu umeli da razrade to , tako da su im biznis popucali posle 6m ili godinu dana..
Ali sam se tako odmah uverio da curi info u nasem bankarskom sektoru i da je truo..nije uopste investicioni u tom smislu nego u smislu daj pare da se neko pokopa...i stvarno je tako potvrdjeno na mnogo mesta...
Krecemo...