Куда даље моја драга Србијо?

SATRO JE SVE INSTITUCIJE
SVINJARIJA: Mr Bin Đurić preživeo "grešku"
Sistem nema rešenje: Studenti promenili atmosferu
Novi Pazar spremio posnu hranu, a kod Ćacilenda pljeskavice i kobasice
Studenti imaju kreativna rešenja, na koja režim nema odgovor
Prvi izbori u junu u Zaječaru i Kosjeriću, studenti da pomognu
** Dragi naši, zapratite kanal Pravi odgovor i PUMPAJTE **
Vladan Glišić, advokat i lider Narodne mreže, govorio je o rešenjima za ministre u Vladi Đura Macuta, gde se ponavljaju mnoga imena, ali ima i nekih izmena. Jedina dobra stvar je što je izbačen Dejan Ristić, a ubačen Boris Bratina, koji će verovatno biti jedini rusofil, nakon što je izbačen iz Vlade Aleksandar Vulin. Marko Đurić je ostao pored katastrofalnih rezultata u diplomatiji, gde je pravio "greške" u glasanju i doživeo nova priznanja Kosova*.
Takođe bilo je reči o studentima biciklistima u Strazburu, kao i Vučićevom izbegavanju da pomene Novaka Đokovića u pismu dečaka.
Novinar i voditelj Nikša Bulatović

Studenti, blokirajte ambasade! SNS članovi kao Turci Osmanlije! Vladan Glišić 16.4.2025 Pravi odgovor

Gost kanala Slavija info bio je prof. dr Milo Lompar istoričar književnosti i osnivač pokreta Srpski glas.

INTERVJU: Milo Lompar - Studenti su uvek imali i imaće moju podršku! 16.4.2025 SLAVIJA INFO

Ih, vrlo vazna stvar, imace njegovu podrsku...

Covek je zeljan moci na prikriven i podmukao nacin, od originalnog umereno-desnog patriote postade "proglasovac" koji se ne libi vise da odlazi u najrazlicitije N1 emisije.

Karakter 0, ali ljudi su "kvarljiva roba" i postaju to tako da ne primecuju i sami, verovatno.

Предвидив рукопис и чињење. На притисак тастера хуља које руководе операцијом, кренула је "спонтана" блокада објеката РТС-а. Наравно да нико нема право блокирати установе које су добро свих, нико нема право заустављати саобраћај, онемогућавати кретање упосленим, случајним пролазницима, нико нема право паралисати живот. Како је изостала реакција и полиције и других инститиуција, све у тежњи да ствари не измалну контроли, хуља које руководе операцијом су "болдовале" игрицу, а лоботомисано крдо, студенти и ини блејачи илити блокадери (Блокадери довукли контејнере и металне ограде, блокирана раскрсница Таковске и Светогорске) су контејнерима и металним оградама појачали блокаду и терор над упосленима у РТС-у и нормалним грађанима. Наравно са сврхом пошто пото испровоицирати реакцију полиције, инциденте, хаос и разбијене главе. Препознатљив рукопис хуља.

HHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
https://informer.rs/hronika/vesti/974288/srpkinja-interpol-crvena-poternica
Da je Škola rezervnih oficira dobar izbor i za devojke primer je rezervni potporučnik Sanja Tošić, koja sa šestomesečnog školovanja nosi samo najbolje utiske. Po zanimanju je profesor fizičkog vaspitanja i profesor istorije, a posle završena dva fakulteta, Škola rezervnih oficira je bila pravi izbor za nju kojoj je oficirski poziv uvek bio zanimljiv.
Kaže četri bezbednosne provere prošla ona i njezina porodica a sestra na interpolovoj poternici. :rotf: :rotf:.
SAMO U SRBIJI!!!

Treba pohvaliti i ceo srpski narod koji se uspesno narugao ciljevima studenata da se prekine sa protekcijama i zloupotrebama ustanova, sto je verovatno i molitva da se takva praksa nastavi , sigurno nije negacija toga...

Interesi su cudna stvar, eto izmedju interesa da bude garantovan tretman ni po babu ni po stricevima, narod je vise za tretman po babu i po stricevima, sto je moguce posledica i sastava naroda, jer su sada u vecini u Srbiji bosanci i krajisnici i kosovari , tj oni koji su mozda to koristili i tamo odakle su pobegli...nije da im je to strano i nije da im je to odbojno , drze se zajedno i tako su prodorni , ali po Srbiji dok su tamo odakle su proterani bili verovatno stetocine, jer da nisu , ne bi bili proterani, nego prihvaceni...

Da li ce se kosovska krajiska i bosanska frakcija dogovoriti oko interesa Srbije, to ne znam, nadam se da hoce, mada vazi pravilo da jednom izbeglica uvek izbeglica, u smislu da je tu uvek shvatanje da mora da se iskoristi maksimalno svaki moment, kao da si gastarbajter, pa ne ocekujem bas da ce biti dugorocno patriotskih planova....
Ali za kratkorocne mozda moze da se dogovore..

Pozitivno je i to sto su napokon penzioneri rastereceni te obmane da oni cine nezavisno od porekla , vecinski deo uticaja u Srbiji , jer ocigledno je da poreklo igra presudnu ulogu, a ko ne veruje mogao je da vidi raslojavanje i prepucavanje penzionera iz krajine, bosne sa domacim penzionerima u jednom periodu, kosovski penzioneri tu uvek cute, navika sa kosova, a i zeznuto je pricati kad mnogi imaju decu i unuke koje primaju platu a ne rade....Vode se u Kraljevu , ili gde god, zive malo tamo malo ovamo , moze se ima se, ima ih i u BG puno...

Poslednja izmena:
U tom smislu ja cu poceti da pisem o mojim interesima i zaebacu tu vvasu globalnu komunisticku retoriku , koja nema veze sa komunizmom nego je licemerje kao da su srbi neko ko postoje zajednicki intereres a to nikad nije bilo mozda samo jedan period u socijalizmu , ali jedan period....tamo od 70 80..
Dakle ukidam tu praksu vaseg licemernog saobrazja...jer je bezobrazno i licemerno..

Od sada cu iznositi samo moje licne interese, nije bas da su samo moji, nego su i sa uvazavanjem drustvenih uticaja, ali to je i dalje podrska mojim interesima..

Npr , kad nekko izjavi da mora da postuje po svaku cenu svoje interese, ja to smatram stetnim, jer svaka netalentovana shusha ce radi toga sto mora da smuva neku curicu da radi sta god misli da mu daje sanse da dodje do sredstava ili uticaja da bi umocio kod doticne curice...veca kuca, vise para, veci ugled u drustvu..
To znaci da je za takve dozvoljena i ku.rva strategija, tj ona strategija gde prostitutka i neka dr olja promovise promiskuitet ostalim zenama jer tako relativizuje svoj moralni hendikep i ono sto i sama zna a to je da je uvek manje cenjena u drustvu od strane postenog momka nego neka devojka koja je smerna , porodicno okrenuta i lojalna vrednostima...

Slicno ce svaka susa koja ne moze zato sto je ruzna da ima uticaj na muskarce, promovisati lezbo scenu tj mrznju zena prema muskarcima jer to donosi pomak ka njenom uticaju i mozda i promenu seksualnosti....nije nista retko ni cudno promeniti seksualnost ako psiha nije zadovoljna onom koja je trenutno..

To su sve neki licni interesi koji se pojavljuju oko mene, tu su i ekonomski , gde mi prilaze ljudi koji ocekuju da radim malverzacije unistavanja firmi da bi zajednicki podelili korist, zadim ljudi koji zele da iskoristim uticaj i znanje da omogucujem malverzacije oko laznih faktura i prijema raznih pokrivenih , znaci nikad nece biti otkriveni takvi investicioni poduhvati....ali je potrebno saucesnistvo na neocekivanim mestima...da bi se to pokrilo..

To nisu moji interesi iako bi tu pala teska debata kao sto padne sa nekim pojim drugarima koji mi prebacuju da je bez veze sto odbijam 800 000e za jedan potpis oko prijema neke robe koja ce se otpisati za godinu dana...bukvalnno , znaci nema nikakvog prekrsaja posle godinu dana...a 800 000 e ostaje u mom dzepu..
Tu su i neke mnogo vece cifre, i ne interesuje me uopste sto su vecini forumasa kobajagi ovakvi dilovi nemoguci i neverovatni , jer znam da ima i forumasa i ljudi koji itekako obrcu i mnogo vece cifre jer niti sam ja na putanji novca tolikko niti sam ja neko ko je mnogo u takvim vodama.tj moji poznanici nisu specijalno iz tih voda nego su siri uzorak...

Ali ovakvim pristupom cemo doci do onog sto je cesto zamaskirano ...
Kao sto smo dosli do toga da vecina stanovnika Srbije ipak ne zeli da bude tretman jednak za sve jer se nadaju da im je dobro i u tretmanu iskukaj kad treba za zdravlje, iskukaj kad treba za pare, ili biznis , iskukaj neku vezu , plati korupciju i tako resi problem..

Meni to ne odgovara iz vise razloga, prvo zato sto sam kreativan i klima blokade biznis aktivnosti mi uopste ne odgovara, a i bankarski pristup u Srbiji mi ne odgovara, jer probao sam nije da nisam, i srecom pa sam zatajio neke vazne detalje koji nisu materijijalni u svojim projektima koje su banke trebalo da odobre, i sve su me odbile, dok su moje projekte prodavale ili davale drugim uticajnim i finansijski potkovanim pojedincima, ali nisu umeli da razrade to , tako da su im biznis popucali posle 6m ili godinu dana..

Ali sam se tako odmah uverio da curi info u nasem bankarskom sektoru i da je truo..nije uopste investicioni u tom smislu nego u smislu daj pare da se neko pokopa...i stvarno je tako potvrdjeno na mnogo mesta...
Krecemo...

I to razmisljanje na nivou klinkica, ne interesuje me u smislu da ga ja podrzavam, svejedno ako te klinkiice imaju po 40 50 godina, i koji god status misle da su zaradile na forumu...
Naravno bice uvazeno jer je to stvarnost da takvo misljenje ima efekat i uticaj i postupke koje ga promovisu , ja sam licno stajao kod depoa i brojao ulaze u njega i izbrojao 500 i nesto prema 5 komada zenski vs muski ...
Znaci nema namestaljke, sokantno ali je tako....i tih 5 , mozda je 3 bilo kupci , a ostalo su nosaci...ali odnos je bio nenormalan i pogodilo se taj dan, nije bio praznik...
Verujem da bi bilo vise muskaraca da je na vratima pisalo zabranjeno za muskarce...

Pri svemu ovome necu otkrivati informacije iz futursticke analize, niti zasto je konkretno interes takav kakav je, osim sto cu naznaciti da je izbog buducih razvoja..

Moj interes je da se nabave oni uredjaji koji mapiraju vene i arterije na ljudskoj kozi , tako da primljene medicinske sestre u BG koje mahom ne znaju da nadju venu i arteriju , mogu lakse da nadju gde da ubodu...kad su vec mahom kozmeticarke ili sta su vec sa kupljenim diplomama...jer neke od njih su bas sa kupljenim diplomama , pojma nemaju samo sto su iz prigradskih naselja pa cule za foru i kupile diplomicu...i zaposlile se i rade...
Umesto u marketu rade u bolnicama...

Razlika u nivou usluge juzno od paracina i severno od paracina je nemerljiva, to se ne moze opisati , bar na tom nivou sestrinskih vestina...

Tako da je moj interes da se medicina ne tretira na poznati srpski nacin, kome je bog podario zdravlje taj ce da zivi a ostali cim dodju u bolnicu , to je tri dana pred smrt....

I interes mi je da ne budem seljak koji ovako mora licno da zahteva sta je falinka u sistemu i da licno resava probleme koji postoje, a postoje menadzeri ili direktori koji to treba da resavaju , i placeni su za to..
Ako su oni placeni a ja treba da resavam problem, onda njihovo mesto treba definisati kao sedenje za kompom i citanje foruma...

Takve su na zalost pozicije mnogih zaposlenih u srbiji danas, samo citaju utiske i predloge sa interneta na forumima i mrezama..
Tik tok i instagram direktori i ministri...

На притисак тастера хуља које руководе операцијом, кренула је "спонтана" блокада објеката РТС-а. Захтјеви суманути. Благо речено Дјечаци би да руља и улица воде кадровску политику регулаторног тијела за електронске медије, да уређује програмску шему и укида српску телевизију.
Но предвидиво и очекивано чињење. Препознатљив рукопис хуља које су инструисале и изманипулисале циљну масу.

На притисак тастера хуља које руководе операцијом, кренула је "спонтана" блокада објеката РТС-а. Захтјеви суманути. Благо речено Дјечаци би да руља и улица воде кадровску политику регулаторног тијела за електронске медије, да уређује програмску шему и укида српску телевизију.
Но предвидиво и очекивано чињење. Препознатљив рукопис хуља које су инструисале и изманипулисале циљну масу.

Ništa tu nije bilo spontano; ne shvatam ni poentu čak stavljanja navodnika, kada bukvalno ne postoji niko ko to misli (niti ima razloga da to pomisli).

Back