Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 74.697
Nece nikud, vidis da je Vucic otkrio slicnost izmedju Srba i koza....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je ovde Vucic primetio da se studnti nisu distancirali ni od jednog, ali ni od jednog nasilja nad gradjanima a kamoli clanovima stranaka, konkretno, vladajuce stranke, jos konkretnije u Nisu jer je to bio najdivljackiji cin.
С-to-the-ендвичSada je Seselj zdusno uz Vucica, sto mi se svidja. Ionako nije trebalo da se dele.
С-to-the-ендвич
..."Марк је ветеран Националне гарде војске, а раније је био државни тужилац Велике државе Аризона", поручио је председник САД.
![]()
![]()
Komunizam i jeste tačan. OOUR će biti vraćen pod pokroviteljstvom Svemoćnog Cicvarića.![]()
Priznaj lepo da si oduvek bio komunista koji je za zborove.
Ma sve si u pravu, evo jedva cekamo!Komunizam i jeste tačan. OOUR će biti vraćen pod pokroviteljstvom Svemoćnog Cicvarića.
PREDAJTE SE!
PREDAJA!
Bravo nas Crnogorac Marko iz Ljesanske Nahije
To je odlika nas intelektualacaОвај Јово увек у истој одећи![]()
Ја се сећам моје наставнице хемије...бакута, увек носила тегет сукњу и браон као џемпер. Бакић барем склопи боје!To je odlika nas intelektualaca
Vi nasilnici nosite Balensijagu na mlavi
Брновић је српског порекла, а од свог детињства присуствује богослужењима у цркви Светог Саве у Финиксу.
Датум рођења - 25. новембар 1966. (58 год.)
Место рођења - Детроит, САД
Држављанство - САД
Религија - православац
Образовање - Државни универзитет Аризоне у Темпи - Универзитет Сан Дијега
Професија - адвокат
Супружник - Сузан Брновић
Децa - Милена - Софија
https://sr.wikipedia.org/wiki/Марк_Брновић
Он ће вјероватно сам да објасни о поријеклу своје породице у неком интервјуу када преузме дужност у Београду.
Брновић је српског порекла, а од свог детињства присуствује богослужењима у цркви Светог Саве у Финиксу.
Датум рођења - 25. новембар 1966. (58 год.)
Место рођења - Детроит, САД
Држављанство - САД
Религија - православац
Образовање - Државни универзитет Аризоне у Темпи - Универзитет Сан Дијега
Професија - адвокат
Супружник - Сузан Брновић
Децa - Милена - Софија
https://sr.wikipedia.org/wiki/Марк_Брновић
Он ће вјероватно сам да објасни о поријеклу своје породице у неком интервјуу када преузме дужност у Београду.