Nezrelost , lepse receno , a neko bi rekao debilizam stanovnika Srbije je vidljiva....
Toliko price, uglavnom zenske price, tacno se i vidi da je vaspitanjem formirana nova generacija, tacnije nove generacije, koje su mnogo egocentricnije i sebicnije, pa cak i kad nisu konkretno u medjuljudskim odnosima , u logici su...
Argumentacija je nekako puritanska, zenska...needy sa primesama bezobrazluka...kapriciozna..
Uopste nema naslaganih argumenata nego su vise frontalni , 1,2,3,4,5 odjednom , retko ima niz od tri , kao nesto sto je argumentacioni niz...path...
To je i logicno ako tvrdim da je IQ oko 77/74 to sam tvrdio , a sad je mozda i gore...74/71, gde je prva cifra stvarni prosecni IQ, sto je zalosno , i znam da mnogi ne veruju , a drugo je IQ koji je postavljen kao javni u drustvu...u manipulisanim drustvima cesto se srece da manjina, vlast forsira tezu i pristup prezentacije nize inteligencije, jer onda oni ispadaju pametniji od svih , sto ih onda ne ugrozava na foteljama...i mislim da se vidi da retko ko postavlja pitanje da li je vlast najvise moguce pametna od svih izbora koji smo mogli da napravimo , a jasno je da nije, nego se uvek pitanje odmetne u to da vlast jeste genijalna i najpametnija samo ima druge zelje i druge standarde ponasanja pa tu narod hoce da to ispravi..
Igra debilcica , ali je uspeno primenjena, i stvarno funkcionise, kad njih 100 oko mene uopste ne spori da je vlast najpametniji skup pojedinaca u Srbiji , onda ja nemam potrebu niti priliku da kazem da mi se cini da su seljaci , bahati , narcisi i poprilicno glupi , a da cesto vidim da kradu ideje iz foruma i medija, sta drugi kazui onda se cini da je to to , svi su na istoj intelektualnoj liniji , a oni od intelekta nemaju bas mnogo...ustvari nista ...