KUD PLOVI KRSTARICA SA OVAKVIM FORUMAŠIMA?

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.129
Da li treba da budemo zabrinuti za svoju, ali i zdravu pamet svih forumaša, obzirom da je očito, da je daleko iza nas mirna, vesela, puna razumevanja i tolerancije komunikacija?

Da li su u pitanju nemogućnosti prevazilaženja ličnih važnosti, sujete, prenaduvana ega, ili je korona i nelagodan život u kom mesecima tavorimo i kome ne vidimo kraj, počela da uzima danak u obliku zdrave pameti, pada osnovnog nivoa kulture, pa i psihičkog zdravlja?

Da li loša atmosfera na "Krstarici" može da se popravi, pa da zadovoljniji nastavimo da plovimo neistraženim putevima virtuale? Da li smo u stanju da popravimo sebe, da zagrlimo prijateljskom rukom onog pored sebe, ili bar da probamo taj podvig da učinimo?

Da li ćemo, nevoljni za sve probe, napustiti palubu "Krstarice" i priznati lični poraz kao što su neki ranije to i učinili?

U vreme dok sam odlazila na letovanje u Dubrovnik, viđala sam u luci Gruž usidrenu "Yellow Submarine", baš onu koju su Bitlsi opevali u čuvenom hitu... Korozirala je napuštena, nepotrebna...

Bilo bi mi žao ako bi i naša "Krstarica" završila kao čuvena podmornica... Ali, bih bila očajna ako ne bismo uspeli mi, forumaši, da ostanemo ljudi, kulturni, zdrave pameti, blagonakloni, trpeljivi, veseli, spremni uvek da napravimo novo slobodno mesto za nekog pored sebe...

I, zato... "Izvolite! Ima mesta do mene!"

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj:z:gs::vzagrljaj::zmeda::vzagrljaj::heart2:z:gs::vzagrljaj:

Na primer na onu koju izbegavamo, a sad ih je čopor takvih
Šta god čovek napiše, napadaju "klanovi"
U pravu je @Soradze
Uvodni tekst je onda previse dramatican.
Ne znam da li ce stvarno neko doziveti napustanje foruma kao licni poraz usled sve veceg uticaja doticne i slicnih. Pogotovo ako si svesna da ne mozes da se boris sa vecinom neispravnih forumasa, onda je jos jasnije da to napustanje nije licni poraz vec samo tvoja reakcija na ocigledno losu situaciju.
Iz istih razloga ne smatram da smo mi odgovorni za sve manji broj forumasa i za kvalitet diskusija jer to nije nesto na sta mozemo da uticemo. Takve osobe su samo sujetne pa im je forum odlicna podloga za ispoljavanje svih kompleksa, jos kad im das funkciju - idealno za njih. Osim tog vredjanja primecujem da ima sve vise besmislenih tema i spama koji pojedincima odgovara jer da je stiuacija drugacija oni ne bi imali sta da traze ovde. Izgleda da je cilj samo pisati sto vise i nabijati broj postova kako bi se sto vise zaradilo dok im konstruktivna diskusija ne ide u korist jer je za to ipak potrebno nesto vise. Pitanje je samo sta od ta dva oni zaista zele.

to ti je put za ostati usamljenim fin si sve ono i mislis i ispod zita je tako a dilovi prste samo tako
uvijek ti je to bilo jedno lice za javnost a drugo iza kulisa
Jako grešiš,ne poznaješ me a govoriš o nekim dilovima..i o dvoličnosti.
Ne znam odakle ti to?Rekla sam da treba razmisliti a onda napisati.

Ja mislim da je @Poli46 kako da kažem "na našoj strani". Ni ja je ne poznajem ali čim učestvuje ovde, ovako na ovoj temi a moderator je, znači da nije iz "klana", nije ni influenserka ni ništa od toga.
Šteta što nekolicina provokatora bace sumnju na sve ostale. Zapravo, "njih" ko god da su, ima manje nego nas, samo nekako to zlo više upada u oči.

Jako grešiš,ne poznaješ me a govoriš o nekim dilovima..i o dvoličnosti.
Ne znam odakle ti to?Rekla sam da treba razmisliti a onda napisati.
vidim samo da si zelena... predpostavimo da smo svi odje jednakim i ja imam pojam isto ko i ti o svemu sto se odje dogadja
volio bi da je tako...no i ti ja znamo da nije...epa sad isto ti je u svaku instituciju kao neki avanzovo a dobar sa radnicima a i sa menadjemntom
a pazi i jedni i drugi jedni o drugima govore lose

Da li treba da budemo zabrinuti za svoju, ali i zdravu pamet svih forumaša, obzirom da je očito, da je daleko iza nas mirna, vesela, puna razumevanja i tolerancije komunikacija?

Da li su u pitanju nemogućnosti prevazilaženja ličnih važnosti, sujete, prenaduvana ega, ili je korona i nelagodan život u kom mesecima tavorimo i kome ne vidimo kraj, počela da uzima danak u obliku zdrave pameti, pada osnovnog nivoa kulture, pa i psihičkog zdravlja?

Da li loša atmosfera na "Krstarici" može da se popravi, pa da zadovoljniji nastavimo da plovimo neistraženim putevima virtuale? Da li smo u stanju da popravimo sebe, da zagrlimo prijateljskom rukom onog pored sebe, ili bar da probamo taj podvig da učinimo?

Da li ćemo, nevoljni za sve probe, napustiti palubu "Krstarice" i priznati lični poraz kao što su neki ranije to i učinili?

U vreme dok sam odlazila na letovanje u Dubrovnik, viđala sam u luci Gruž usidrenu "Yellow Submarine", baš onu koju su Bitlsi opevali u čuvenom hitu... Korozirala je napuštena, nepotrebna...

Bilo bi mi žao ako bi i naša "Krstarica" završila kao čuvena podmornica... Ali, bih bila očajna ako ne bismo uspeli mi, forumaši, da ostanemo ljudi, kulturni, zdrave pameti, blagonakloni, trpeljivi, veseli, spremni uvek da napravimo novo slobodno mesto za nekog pored sebe...

I, zato... "Izvolite! Ima mesta do mene!"

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj:z:gs::vzagrljaj::zmeda::vzagrljaj::heart2:z:gs::vzagrljaj:

Moderatori uglavnom čitaju postove ostalih članova na forumima koje moderišu ali se desi da po neki promakne. Zato postoji opcija prijavljivanja (donji levi ugao za svaki pojedinačni post)

uvredljivih ili neumesnih komentara. Te prijave idu direktno administraciji a ako se ustanovi da je postavka van pravilnika o korišćenju foruma onda se član opominje, kažnjava i eventulno može da mu se obriše nalog (ban).

Nema potrebe da bilo ko trpi "šikaniranje".

Poslednja izmena:
Moderatori uglavnom čitaju postove ostalih članova na forumima koje moderišu ali se desi da po neki promakne. Zato postoji opcija prijavljivanja (donji levi ugao za svaki pojedinačni post)
Pogledajte prilog 805849
uvredljivih ili neumesnih komentara. Te prijave idu direktno administraciji a ako se ustanovi da je postavka van pravilnika o korišćenju foruma onda se član opominje, kažnjava i eventulno može da mu se obriše nalog (ban).

A đe nađe baš mene da "uslikaš" 🤣🤣🤣

Pogledajte prilog 805849

Ne razumem...
Ne dopada ti se tema?
Ne kapiram...

Ne razumem...
Ne dopada ti se tema?
Ne kapiram...
Tema je na mestu. Dajem savet šta da radiš (i ti i svi ostali koji čitaju) u slučaju da te neko "zlostavlja" na forumu jer tome nema mesta na krstarici. Dešava se i da moderatori greše, zato je najbolje koristiti opciju "Prijaviti" ili poslati PP supermoderatorima (trenutno ih ima tri) ili adminima (trenutno dva).

Raspravljanje na otvorenom često dovodi do eskalacije i nepotrebnog nerviranja.

Back