Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 82.319
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je dobar savet, i trebalo bi da ga usvoje ne samo članovi, već i svi moderatori.Poli je najbolji dala savet,sve sta ne bismo voleli da cujemo na svoj racun, da ne gvorimo drugima
Moja druga recenica je i to objasnila,da pravila vaze i za nas.Cak i vise nego za obicne korisnike,ja sam naprimer dosta uzdrzaniji u komentarima nego pre.To je dobar savet, i trebalo bi da ga usvoje ne samo članovi, već i svi moderatori.
Razmisli o tome da sam napisala: svi moderatori.Moja druga recenica je i to objasnila,da pravila vaze i za nas.Cak i vise nego za obicne korisnike,ja sam naprimer dosta uzdrzaniji u komentarima nego pre.
Zato se drugi forumasi ne libe da bilo koji moj post pocnu sa 'ti kao moderator' ne shvataju da sam i ja isto obican korisnik.Gluposti da mi jedni druge podrzavamo,stitimo i kad nisu u pravu necu ni da komentarisem.
Opet skrecemo sa teme...
Realno neko ovde koristi anonimnost da sve ono sta ne sme u RL iskaze,da svoje strahove i bes iskali...Neke ponekad i razumem,nekih mi je zao.A najdrazi su mi oni forumasi sa kojima se na jednoj temi super ismejemo,a na drugoj ratujemo rovovski,bez vredjanja naravno......
Kad je već uvedeno lajkovanje umesto reputacije evo ja predlažem da se umesto "ignore" uvede blokiranje jer ovako ako ja stavim "osobu X" na ignore, ja ne vidim šta on piše, ali on/a vidi šta ja pišem, pa se baš zbog toga u poslednje vreme uzdržavam bilo šta lično da napišem; neću svoje relativno intimne stvari da pišem kada znam da pojedinci čekaju tuđi problem kao psi kada čekaju da im se baci koska...U ignorlend?
Bilo bi zanimljivo, budalama, i najzad jasno ostalima, kad bi se smelo govoriti otvorenih karti, s imenima i primerima. Ali to pravila zabranjuju i u zadnje se vreme pitam da li baš zato.
Vidiš, možda je u tome (ovde) problem, što nit se rađamo nit umiremo, isti ljudi 15 godinaljudi se menjaju, smenjuju, jedni odlaze, drugi dolaze i samim tim stvaraju novu klimu i novo okruženje.
Ne, neće odumreti, samo se ljudi menjaju, i za one koji vole da pišu na forumima to je potpuno normalna situacija.
U pravu je čovek, samo ne možemo svi tako lako iz gusenice u leptira, a još da deluje samo spolja dok zapravo ima prave vrednosti koje ume da sakrije ili pokaže, prema potrebi. Car si @peshoja se prilagodio i sa ovi novi...metamorfoza draga ti to je kljuc socijalna i emotivna mimikrija pa dok ne provale da u mene ima tragova predjasnjih vremena
ma nisam ni nalik forumasu koji bejah prije 10 godina...svaka me mogla odje driblati jos kad se udruze u copor proteraju me samo takoU pravu je čovek, samo ne možemo svi tako lako iz gusenice u leptira, a još da deluje samo spolja dok zapravo ima prave vrednosti koje ume da sakrije ili pokaže, prema potrebi. Car si @pesho
Izgleda da je cilj samo pisati sto vise i nabijati broj postova kako bi se sto vise zaradilo dok im konstruktivna diskusija ne ide u korist jer je za to ipak potrebno nesto vise. Pitanje je samo sta od ta dva oni zaista zele.
Ne, nije se odnosilo ni na koga konkretno pogotovo ne bih pisao o tebi dok nisi tu.Jel ovo mene prozivaš
Ne, nije se odnosilo ni na koga konkretno pogotovo ne bih pisao o tebi dok nisi tu.
Izgleda da nisi shvatila sta sam hteo da kazem. Napisao sam da zna se vec ko dozvoljava spamovanje tema, otvaranje nekih besmislenih tema i slicno da bi forum imao sto vise poruka i time bio sto popularniji da bi na kraju zaradio. Ne kazem ja nista o tome koliko si ti ispisala poruka niti mislim da imas ista od toga.Koliko ih još ima sa ovoliko poruka za nekoliko meseci?
Statistika?
Dobro.Izgleda da nisi shvatila sta sam hteo da kazem. Napisao sam da zna se vec ko dozvoljava spamovanje tema, otvaranje nekih besmislenih tema i slicno da bi forum imao sto vise poruka i time bio sto popularniji da bi na kraju zaradio. Ne kazem ja nista o tome koliko si ti ispisala poruka niti mislim da imas ista od toga.
Da li loša atmosfera na "Krstarici" može da se popravi, pa da zadovoljniji nastavimo da plovimo neistraženim putevima virtuale? Da li smo u stanju da popravimo sebe, da zagrlimo prijateljskom rukom onog pored sebe, ili bar da probamo taj podvig da učinimo?
Izgleda da nisi shvatila sta sam hteo da kazem. Napisao sam da zna se vec ko dozvoljava spamovanje tema, otvaranje nekih besmislenih tema i slicno da bi forum imao sto vise poruka i time bio sto popularniji da bi na kraju zaradio. Ne kazem ja nista o tome koliko si ti ispisala poruka niti mislim da imas ista od toga.
Treba sve da funkcionise po pravilima i da se svako pisanje koje odstupa od toga sankcionise. Moderacija ima totalno nakaradnu filozofiju da pustaju neke da rade sta god hoce pa ako se uklopis u to ludilo pisi ako se ne uklapas skloni se da oni mogu na miru da nastave da krse pravilnik.Pa niko nas puškom ne tera da pišemo na forumu.
Nije bitno koliko si dugo tu ako imas predlog iznesi ga. Tvoj ce mozda i da cuju, ako nista bice dobra tema za razmisljanje.Mislim da može, mislim i da znam kako, ali nije moje kao neko ko je od skora ovde drobi o tome.
Ali svakako zavisi i od svakog od nas, kako reagujemo na provokaciju, vređanje.
Za svađu je uvek potrebno dvoje.
Treba sve da funkcionise po pravilima i da se svako pisanje koje odstupa od toga sankcionise. Moderacija ima totalno nakaradnu filozofiju da pustaju neke da rade sta god hoce pa ako se uklopis u to ludilo pisi ako se ne uklapas skloni se da oni mogu na miru da nastave da krse pravilnik.