KUD PLOVI KRSTARICA SA OVAKVIM FORUMAŠIMA?

Moderatori uglavnom čitaju postove ostalih članova na forumima koje moderišu ali se desi da po neki promakne. Zato postoji opcija prijavljivanja (donji levi ugao za svaki pojedinačni post)

uvredljivih ili neumesnih komentara. Te prijave idu direktno administraciji a ako se ustanovi da je postavka van pravilnika o korišćenju foruma onda se član opominje, kažnjava i eventulno može da mu se obriše nalog (ban).

Nema potrebe da bilo ko trpi "šikaniranje".
Mislila sam da je ovde zabranjeno koriscenje ruznih reci i psovki.Videh da nije.Na moju veliku zalost.

jeste, zabranjeno je i preporučujem da uvek koristiš opciju "Prijaviti" za svaki post gde to vidiš (ne mora da bude upućen direktno tebi)
Hvala na objasnjenju i preporuci. Cini mi se da ovde postoje klanovi i njihovi "planovi" pa mozda moderatori na konto pripadnosti "previde" poneku uvredu,psovku itd. Kratko sam ovde pa je vrlo moguce i da gresim.

Da li treba da budemo zabrinuti za svoju, ali i zdravu pamet svih forumaša, obzirom da je očito, da je daleko iza nas mirna, vesela, puna razumevanja i tolerancije komunikacija?

Da li su u pitanju nemogućnosti prevazilaženja ličnih važnosti, sujete, prenaduvana ega, ili je korona i nelagodan život u kom mesecima tavorimo i kome ne vidimo kraj, počela da uzima danak u obliku zdrave pameti, pada osnovnog nivoa kulture, pa i psihičkog zdravlja?

Da li loša atmosfera na "Krstarici" može da se popravi, pa da zadovoljniji nastavimo da plovimo neistraženim putevima virtuale? Da li smo u stanju da popravimo sebe, da zagrlimo prijateljskom rukom onog pored sebe, ili bar da probamo taj podvig da učinimo?

Da li ćemo, nevoljni za sve probe, napustiti palubu "Krstarice" i priznati lični poraz kao što su neki ranije to i učinili?

U vreme dok sam odlazila na letovanje u Dubrovnik, viđala sam u luci Gruž usidrenu "Yellow Submarine", baš onu koju su Bitlsi opevali u čuvenom hitu... Korozirala je napuštena, nepotrebna...

Bilo bi mi žao ako bi i naša "Krstarica" završila kao čuvena podmornica... Ali, bih bila očajna ako ne bismo uspeli mi, forumaši, da ostanemo ljudi, kulturni, zdrave pameti, blagonakloni, trpeljivi, veseli, spremni uvek da napravimo novo slobodno mesto za nekog pored sebe...

I, zato... "Izvolite! Ima mesta do mene!"

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj:z:gs::vzagrljaj::zmeda::vzagrljaj::heart2:z:gs::vzagrljaj:
Pa ne moze nista da se popravi svi su otisli u 3 lepe,pogledaj vesti i naslove novina,samo hronika nigde humora i kulture

Hvala na objasnjenju i preporuci. Cini mi se da ovde postoje klanovi i njihovi "planovi" pa mozda moderatori na konto pripadnosti "previde" poneku uvredu,psovku itd. Kratko sam ovde pa je vrlo moguce i da gresim.
obično se toleriše u prepiskama medju ljudima koji se znaju i kojima je takvo izražavanje zabavno i neuvredljivo. No, i pored toga, zdušno savetujem da se bilo koji uvredljivi postovi prijave administraciji na način koji sam već pomenuo.

Postoje, a i ti "previdi" naravno da nisu slucajni. Pravila postoje radi reda cisto da nekome sa strane kad dodje ne deluje da je ovo dzungla. Nema vredjanja, nema zakljucavanja tema na zahtev obicnih korisnika, nema promene imena, zabranjeno je pisanje celog posta boldovano ili velikim slovima pa je u praksi sve ti dozvoljeno ako im se svidis.

Poslednja izmena:
Postoje, a i ti "previdi" naravno da nisu slucajni. Pravila postoje radi reda cisto da nekome sa strane kad dodje ne deluje da je ovo dzungla. Nema vredjanja, nema zakljucavanja tema na zahtev obicnih korisnika, nema promene imena, zabranjeno je pisanje celog posta boldovano ili velikim slovima tj pa je u praksi sve ti dozvoljeno ako im se svidis.
Pa i ja sam stekla slican utisak. Kazem mozda gresim dusu...

Jako grešiš,ne poznaješ me a govoriš o nekim dilovima..i o dvoličnosti.
Ne znam odakle ti to?Rekla sam da treba razmisliti a onda napisati.
Eto vidiš? Žao mi je da persona grata kao što si ti mora ovo da piše...
Ipak, ne brini! Nisi jedina! Ni mene ne poznaju, a ružno govore...

Ovako se igraju "pokvareni telefoni" na Krsti...

Screenshot_66.png

Screenshot_67.png

Ljudi preleću pogledom preko tekstova, ne shvatajući tačnu informaciju stvaraju mišljenje o nečemu, o nekome, što kasnije šire geometrijskom progresijom po kuloarima Krstarice..
To je cena...
Očigledno da nam se zbog totalne nepažnje i prenaduvanih narcisa, totalne nekulture i pogrešne obaveštenosti dešava virtualna hirurgija na Krsti, tako da nam se veoma lako ostrani i srce i živci i dobrodušnost... i tako isceđen čovek ode, a pokvareni telefoni na Krsti zvone li zvone...

Ne budi tužna, Poli46... grlim te...

Pa ne moze nista da se popravi svi su otisli u 3 lepe,pogledaj vesti i naslove novina,samo hronika nigde humora i kulture

Ovo vreme najbezbolnije preživljava dobro ukorenjen čovek... Ukorenjen u svoje poreklo, lozu, znanje, osvešćenost, kulturu i ljubav i iskustvo... Ukorenjeni dobro znaju ko su... i ne gube se lako...

Ovaj tekst je poziv manje sigurnim da se sete ko su i koliko su vredni...
Ovo je poziv da se ljudi vrate sebi i svojoj lepoti...

Mislim da ljudi nisu ni shvatili da ova tema može biti korisna i njima, ali ipak nisu zaboravili da spamuju i ružno govore...

Mislim da si ti jedan od tzv. ukorenjenih... Gromada, čvrst, pametan, pošten...
:zag:

persona non grata mi se vise dopada kao pojam jer je se neko zeli resiti sto ce reci da ima nacin da je se resi
bio u neki kolektiv dje jedan kolega bo oci i udruze se i na kraj smene ga oteraju a on im oponiro namjerno
e pazi sad pokupi on prnje i onda ovi nasipaju pice nazdravljaju i pale cigare kao resili se ove bede a nisu neki moralne gromade meni bilo bzvze bas onaj glodarski osjecaj

persona non grata mi se vise dopada kao pojam jer je se neko zeli resiti sto ce reci da ima nacin da je se resi
bio u neki kolektiv dje jedan kolega bo oci i udruze se i na kraj smene ga oteraju a on im oponiro namjerno
e pazi sad pokupi on prnje i onda ovi nasipaju pice nazdravljaju i pale cigare kao resili se ove bede a nisu neki moralne gromade meni bilo bzvze bas onaj glodarski osjecaj

Misliš, tvoje kolege podmuklo oterale jednog kolegu i onda se radovali, a tebi to bilo ljigavo ("glodarski osjećaj")
Jel'?

Misliš, tvoje kolege podmuklo oterale jednog kolegu i onda se radovali, a tebi to bilo ljigavo ("glodarski osjećaj")
Jel'?
da da likovali su a nista im nazao nije ucinio sem sto se nije povinovao sefu smene u pracenju procedura sto me podseti i na forum imaju modovi i procedure i budes proteran ako se ne pridrzavas...a oni likuju predpostavljam

• Tužan
Reactions: DUH
Ovo vreme najbezbolnije preživljava dobro ukorenjen čovek... Ukorenjen u svoje poreklo, lozu, znanje, osvešćenost, kulturu i ljubav i iskustvo... Ukorenjeni dobro znaju ko su... i ne gube se lako...

Ovaj tekst je poziv manje sigurnim da se sete ko su i koliko su vredni...
Ovo je poziv da se ljudi vrate sebi i svojoj lepoti...

Mislim da ljudi nisu ni shvatili da ova tema može biti korisna i njima, ali ipak nisu zaboravili da spamuju i ružno govore...

Mislim da si ti jedan od tzv. ukorenjenih... Gromada, čvrst, pametan, pošten...
:zag:
Da hvala,ali eto majku mi ubise skoro zbog korone nemarni lekari,pa je sve postalo nebitno i nema se vise covek cemu radovati,sad zvucim drugacije od opisanog ali nema pojma da guram pod tepih sustinu

Da hvala,ali eto majku mi ubise skoro zbog korone nemarni lekari,pa je sve postalo nebitno i nema se vise covek cemu radovati,sad zvucim drugacije od opisanog ali nema pojma da guram pod tepih sustinu

Žao mi je, Džordži, zbog nevolje koja te je snašla...
Hvala što si svoju muku podelio sa nama... Respect!
Smem li da pitam kako je mama sada?
Jeste da zvučiš drugačije... želim ti svako dobro, a mami ozdravljenje...
Dobro utemeljeni nikada ne guraju suštinu pod tepih!
:vzagrljaj: :heart2:

• Tužan
Reactions: DUH
Žao mi je, Džordži, zbog nevolje koja te je snašla...
Hvala što si svoju muku podelio sa nama... Respect!
Smem li da pitam kako je mama sada?
Jeste da zvučiš drugačije... želim ti svako dobro, a mami ozdravljenje...
Dobro utemeljeni nikada ne guraju suštinu pod tepih!
:vzagrljaj: :heart2:
Umrla je,nije od korone,hvala u svakom slucaju

Back