- Poruka
- 16.723
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koju funkciju ce sojic da ima u imperiju ? lol
Банојка, а Тибет си пропустила, гејеве у Москви, Пекингу, Северну Кореју?Smejem se tvojim nebulozama koje pises lol
Банојка, а Тибет си пропустила, гејеве у Москви, Пекингу, Северну Кореју?
Опет те баба Дејѕи с пијаце није упутила?
Лол.
![]()
Чемериканска медицина је најбоља, ѕакрпиће те...а можда ти пресаде и неки нов.Puce neciji mozak lol
Чемериканска медицина је најбоља, ѕакрпиће те...а можда ти пресаде и неки нов.
![]()
Tvoja masta je najbolja...lol
Ne seri vise lol.
Reci to tvojim clanovima obitelji.
Nema potrebe oni se ponasaju kako treba i ne rade za CIA lol.
Oni veruju u ruske bajke....hahahahaha i ''ponasaju se kako treba''...hahahahahah
Ah prase... Prvo slatko, rakija, pa onda prase i nesto kiselo uz to, pa pivo
Ah prase... Prvo slatko, rakija, pa onda prase i nesto kiselo uz to, pa pivo. Sjetim se iz Boljeg Zivota kako je Tasko Nacic na jednoj sceni stavio u svojoj kancelariji prase na stol, krastavce kisele i deri, masni prsti, masno oko usta hahahaha... a onda nesto uleti Kurcubic pa ***** ne sjecam se....
Kad vidim tako prase sjetim se Taska i njegove face![]()
Yebote, dobio je sipku u shupak, ja ne znam ko jede tu stranu praseta.. Ja ne bi hvala. Ja volim gornji dio. Ne mogu se zamislit da jedem shupak.... bljak..Vidj' Suhada jos ljepote
![]()
hahahaha...Ma to ova Suhada se ozdrala prasetinom, no nesme rec' odzi iz Travnika, da je ne bi kara...![]()
НовостиVidj' Suhada jos ljepote
![]()
i tako, dok Rusofili prate Ruse koji prate šta rade Amerikanci
mi ostali idemo po skraćenoj proceduri pa odmah gledamo šta rade Amerikanci
jer na kraju krajeva Srbi su zamenili imena slovenskih meseci da bi se ondašnji Rusofili zadovoljili
pa preuzeli foru od Rusa koji su još onda težili zapadu pa promenili slovenska imena mesecima
![]()
Teorija zavere je izmisljotina paranoika .