okomotano
Zainteresovan član
- Poruka
- 192
Uh što voli da se baškari na krevetu, čudo jedno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gde je moj omiljeni Burduš, nema slika ili ne izlazite iz Peskare
 Gde je moj omiljeni Burduš, nema slika ili ne izlazite iz Peskare  Doći ćemo vam i mi na kupanje čim pre
 Doći ćemo vam i mi na kupanje čim pre 

, to je slika posle posete  veterinaru Novaku (malko je bio bolestan), pa pošto je bio dobriša malko smo se častili
 , to je slika posle posete  veterinaru Novaku (malko je bio bolestan), pa pošto je bio dobriša malko smo se častili  Inače prestao je da grize ruke i noge, ostalo mu je jedino kad je jako umoran i kad pokušava još malo da dominira, ali sve u svemu kako je bilo sad je sjajan. Evo jedna sličica od danas sa motela, učili smo postavljanje.
 Inače prestao je da grize ruke i noge, ostalo mu je jedino kad je jako umoran i kad pokušava još malo da dominira, ali sve u svemu kako je bilo sad je sjajan. Evo jedna sličica od danas sa motela, učili smo postavljanje.Zdravo svima,
Moze li mala pomoc..vasa iskustva za zrenjaninskim veterinaraima, odnosno preporuke...
Kod koga vodite svoje ljubimce, sa kojim veterinarom ste zadovoljni?
Imam jorksirskog terijera, zenkicu staru skoro 8 meseci...
Hvala[/Q
Prvo dobrodošla! Nekoliko stranica unazad smo pisali o veterinarima i imamo otprilike isti stav, u Zrenjaninu je "mrka kapa" što se tiče stručnosti veterinara. Na žalost to je dosta nas osetilo i prošlo sa svojim ljubimcima. Naravno pitanje je i za čega ti treba vet, naime ako su u pitanju neke redovne vakcinacije i neke tako malo bezazlenije stvari onda mogu da ti kažem da sam ja zadovoljna sa Eugenom Mucom. Osnovni problem lokalnih veterinara je dijagnostika, što mislim da je i najvažnije. Za sve što mi se čini opasnim, bez pardona idem pravac Bgd-Novak. Eto to su moje preporuke, a ima ovde još forumaša, pa se nadam da ćeš čuti i njihove preporuke.
Pozdrav i uživajte sa malenom jorkširkom
 Gde ste drugari, "zamrla" nam tema???
 Gde ste drugari, "zamrla" nam tema???Ja svoju mesanku i retriverku , kao i 3 mace vodim u Taurus i zadovoljna sam. Istina najozbiljnija intervencija je bila sterilizacijaZdravo svima,
Moze li mala pomoc..vasa iskustva za zrenjaninskim veterinaraima, odnosno preporuke...
Kod koga vodite svoje ljubimce, sa kojim veterinarom ste zadovoljni?
Imam jorksirskog terijera, zenkicu staru skoro 8 meseci...
Hvala