cullius
Primećen član
- Poruka
 - 769

Posalji i meni PP.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hvala Vam svima na ovim toplim rečima, mada kao što Utvar reče utehe nema. Nema i ne znam kako da opišem ovu bol koju trenutno osećam jer me sve podseća na njega, na te tople, pametne oči i vlažnu njuškicu. Što se tiče javnog iznošenja imena vet-a ja sam prvo htela na sav glas da vrištim da niko više ne vodi svog ljubimca kod dotičnog. Onda sam razmišljala kako nekad pišemo o preporuka tako bi trebali da pišemo i o antipreporukama javno. Sve je relativno u životu i ono što je meni dobro, nekom drugom ne valja i obrnuto. Naravno da će svi moji prijatelji, poznanici, komšije (ma, svi) koji imaju pse biti obavešteni o ovom tragičnom događaju, čisto da se neko ne vežba na njima i ne maže nam oči sa kojekakvim dijagnozama  Što reče Smeh oni uvek imaju izgovor za tako nešto.Zato mogu samo da kažem da vodite svoje drugare kod zrenjaninskih vetarinara samo po injekcije, tablete protiv parazita, eventualno RTG i ultrazvuk, a onda ako je nešto opasno bežite glavom bez obzira odavde. Najtačnije je ono da je nekom nešto dobro, a nekom drugom - nije.Mozda si u pravu Utvar, mozda bi trebalo diskutovati o tome i dodati i imena. Ne znam, stvar je u tome da je izgleda u ZR mrka kapa sto se tice struke, pa ako bi svako na ovom forumu dodao neko ime sa kojim je imao losa iskustva - to bi bili svi, ili skoro svi zr veterinari.
 .... Jel' na F? Naravno.... Jel' na F?
(znam da nije tema za zezanje, ali moram malo, s obzirom kako se odvija nasa konverzacija...)
.Bez uvrede ali po postu iznad zaključujem da se radi o Broju jedan ( Alan Ford ).
Naj stariji je od svih nas ( možda i svih nas zajedno ) sudeći po tome što ima duuuuže kontakt sa veterinarima.
Naj veće frustracije ima. Naj brižniji je. Naj...naj...naj.
HRISTOS VASKRESE!!!

Dve maze...koja maza![]()