Lepi psi ljudi! Ja imao davno jednog goluba pa sam ga pustio, bio golub pismonosa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postovani forumasi iz okoline Zrenjanina i Banata:
molim vas da prijavite ukoliko imate informacije o ovom psu koji je nedavno nestao izmedju Kleka i Zitista i negde je odveden. Pas se nece prilagoditi novom vlasniku, tako da ce mu zivot biti strasan ukoliko se ne vrati. Radi se o ruskom terijeru, zenki, bez repa (nalik je crnom velikom snauceru).
hvala unapred. pozovite 023 829 149 ukoliko imate ikakvu informaciju.
http://www.nestao.com/2010/01/07/crni-ruski-terijer-odludao-zapadno-od-zrenjanina-2/

@simosimo,hvala.Ako nesto bude javljam.
http://en.tackfilm.se/?id=1263239212375RA32
(obavezno pogledati do kraja).

Magic.
Posaljite sliku vaseg psa,bice i on tamo.
Mozemo sa kojim god psom,osima sa demonom...maaaaalko je opasan.
Videcemo tada sta cu izvesti,mada ej i Djudja...mali zlotvor. IMam jos jednog muzjachica ali je taj bas beban jos.
postovani forumasi iz okoline Zrenjanina i Banata:
molim vas da prijavite ukoliko imate informacije o ovom psu koji je nedavno nestao izmedju Kleka i Zitista i negde je odveden. Pas se nece prilagoditi novom vlasniku, tako da ce mu zivot biti strasan ukoliko se ne vrati. Radi se o ruskom terijeru, zenki, bez repa (nalik je crnom velikom snauceru).
hvala unapred. pozovite 023 829 149 ukoliko imate ikakvu informaciju.
http://www.nestao.com/2010/01/07/crni-ruski-terijer-odludao-zapadno-od-zrenjanina-2/

Zaista se izvinjavam,ali zbog obimnog rada na tom sajtu (odrzavanja) nisam zapazio. Moja greska.
No i sam vlasnik bi trebao reci koju rec i ovde o tome. Zar ne?
... čisto da komšiluk odmori malo sluh. 
Ja ih jako volim.Zasto da menjate?
Bolje dodajte.
Na slikama nisu moji psi.Nasi su.Zrenjaniskog (za sada jos ne registrovanog Sarplaninac kluba) odgoja su psi. To sto je na ovim fotografijama prikazano je samo mali deo svega sta imamo,ni 10%.![]()
. Pogotovo što već imam Donu (pa i kad je lajava - moja je
)

Da li se taj mali malo primirio? Ili i dalje hoće "u fajt" sa svim što ide na četiri noge?Ovaj Aga je kuler, predpostavljam, sa kojim bi Ajs trebao da se uci socijalizaciji i finom ponasanju ...![]()
![]()
Da li se taj mali malo primirio? Ili i dalje hoće "u fajt" sa svim što ide na četiri noge?
Žao mi je što ovo čujem i ja ti nisam nikakav "savetnik" po ovom pitanju, budući da nemam sličnih iskustava.MA pusti...Pre nekog vremena sam se vratio od veterinara.
Juce smo bili na poljani, da se izjuri sa sa svojom prijateljicom, kerusom NO. On je imao svoju loptu dok njen gazda nije poneo njenu. Ona se prva docepala lopte, on je pusti nekoliko minuta, rekoh sebi - vidi ovo, sjajno...A onda odjednom, haos. Napao je iznenada, jedva sam ga otkacio od nje. Ma odlepio sam. Proverili smo kerusu, nismo videli nikakvu ranu i krenuo sam pravo kuci, a on na izdrzavanje kazne. Pi*da je isla pored noge, ni levo ni desno, ni prebrzo - da ne verujes. Danas me zove vlasnik keruse, jer je njegov vet na skijanju, da zovem svog, jer je pronasao prilikom cesljanja ranu na ledjima. Odmah smo zajedno otisli kod mog veterinara - enbecin pa inekcija tetanus pa inekcija antibiotik. Kaze, nece skoditi, i da ne bude komplikacija. Rana od zuba je bila oko santimetar siroka i oko pola duboka.
Odlepio sam, i nemam pojma sta dalje da radim sa njim.
Bilo je ideja da ga vodim kod nekog od utvarovih sarplaninaca, ali od toga nema nista, samo cu pogorsati i celu stvar i agresiju.
Eto, to je ukratko poslednja prica u vezi s tim.