Kucni ljubimci u,ZR-u.

• Začetnik teme Začetnik teme utvar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
postovani forumasi iz okoline Zrenjanina i Banata:

molim vas da prijavite ukoliko imate informacije o ovom psu koji je nedavno nestao izmedju Kleka i Zitista i negde je odveden. Pas se nece prilagoditi novom vlasniku, tako da ce mu zivot biti strasan ukoliko se ne vrati. Radi se o ruskom terijeru, zenki, bez repa (nalik je crnom velikom snauceru).

hvala unapred. pozovite 023 829 149 ukoliko imate ikakvu informaciju.

http://www.nestao.com/2010/01/07/crni-ruski-terijer-odludao-zapadno-od-zrenjanina-2/

Zao mi je da to cujem.
Otvoricemo oci i usi. Javicu i nekim prijateljima iz Kleka da i oni urade isto.

fotka1q.jpg

Uh Utvar, pa ovaj je :ok:
Ako ne bude kise za vikend, javicu se, pa ako se budete setali, dolazim i ja sa mojim hajvanom z:shock:

Magic.:per:
Posaljite sliku vaseg psa,bice i on tamo.

Ha! :D
Ako uspem da dodjem u nedelju, javim ti se na mobilni. I jos nesto; koga imas u vidu da povedes? Mislim da je pametno da krenemo prvo samo sa zenkom, Djudja se zove, zar ne?? Sta ti mislis? Imas li i neko stene muzjaka? Imas li predlog kako da prvi susret prodje bez gluposti, koje ovaj moj moze napraviti?

postovani forumasi iz okoline Zrenjanina i Banata:

molim vas da prijavite ukoliko imate informacije o ovom psu koji je nedavno nestao izmedju Kleka i Zitista i negde je odveden. Pas se nece prilagoditi novom vlasniku, tako da ce mu zivot biti strasan ukoliko se ne vrati. Radi se o ruskom terijeru, zenki, bez repa (nalik je crnom velikom snauceru).

hvala unapred. pozovite 023 829 149 ukoliko imate ikakvu informaciju.

http://www.nestao.com/2010/01/07/crni-ruski-terijer-odludao-zapadno-od-zrenjanina-2/

Postavio sam tvoj oglas na sajt mog veterinara, pa pogledaj - www.mojveterinar.co.rs
Relativno je nov sajt, nisam siguran da ce ga gomila ljudi videti, ali opet, nikad se ne zna.

Upravo gledamo fotkice i komentarišemo ove tvoje lepotane...
Kaže moj dragi: "E, to su psi koji, za razliku od naše blesike, vrlo retko laju"
Ja reko' da menjamo Micu za jednog z;)... čisto da komšiluk odmori malo sluh.
Divni su!

Zasto da menjate?
Bolje dodajte.:maramica:
Na slikama nisu moji psi.Nasi su.Zrenjaniskog (za sada jos ne registrovanog Sarplaninac kluba) odgoja su psi. To sto je na ovim fotografijama prikazano je samo mali deo svega sta imamo,ni 10%.;)

Zasto da menjate?
Bolje dodajte.:maramica:
Na slikama nisu moji psi.Nasi su.Zrenjaniskog (za sada jos ne registrovanog Sarplaninac kluba) odgoja su psi. To sto je na ovim fotografijama prikazano je samo mali deo svega sta imamo,ni 10%.;)
Ja ih jako volim.
Brat od tetke je svojevremeno, dok je bio na skijanju, "pokupio" štene sa Šare. Ma divno stvorenje! Nisam odlazila tamo više od 4-5 puta godišnje... Koja je to radost bila! Čak i kad je sazrela, i čak postala malo ćudljiva i nepoverljiva, mogla sam da joj radim šta hoću (u igri, naravno... nisam bila surova prema psima ni kao dete).
na žalost, nije imala neki život... jer se nisu preterano bavili njome.
Ali mi je ostala u sećanju kao predivan, prepametan pas.
Na žalost, nemam uslove za tako velikog i kativnog psa z:(. Pogotovo što već imam Donu (pa i kad je lajava - moja je z;) :heart:)

Hejjj,ondak ovako...svako je dobrodosao da ih vidi,da se druzi sa njima.Nikakav problem.

Izvinjavam se @cullius....sto ne odgovorih na njegov sms. Problem tehnichke prirode.

Aga,pas sa prve dve fotografije u poslednjem nizu.

Da li se taj mali malo primirio? Ili i dalje hoće "u fajt" sa svim što ide na četiri noge?

MA pusti...Pre nekog vremena sam se vratio od veterinara.
Juce smo bili na poljani, da se izjuri sa sa svojom prijateljicom, kerusom NO. On je imao svoju loptu dok njen gazda nije poneo njenu. Ona se prva docepala lopte, on je pusti nekoliko minuta, rekoh sebi - vidi ovo, sjajno...A onda odjednom, haos. Napao je iznenada, jedva sam ga otkacio od nje. Ma odlepio sam. Proverili smo kerusu, nismo videli nikakvu ranu i krenuo sam pravo kuci, a on na izdrzavanje kazne. Pi*da je isla pored noge, ni levo ni desno, ni prebrzo - da ne verujes. Danas me zove vlasnik keruse, jer je njegov vet na skijanju, da zovem svog, jer je pronasao prilikom cesljanja ranu na ledjima. Odmah smo zajedno otisli kod mog veterinara - enbecin pa inekcija tetanus pa inekcija antibiotik. Kaze, nece skoditi, i da ne bude komplikacija. Rana od zuba je bila oko santimetar siroka i oko pola duboka.
Odlepio sam, i nemam pojma sta dalje da radim sa njim.
Bilo je ideja da ga vodim kod nekog od utvarovih sarplaninaca, ali od toga nema nista, samo cu pogorsati i celu stvar i agresiju.

Eto, to je ukratko poslednja prica u vezi s tim.

MA pusti...Pre nekog vremena sam se vratio od veterinara.
Juce smo bili na poljani, da se izjuri sa sa svojom prijateljicom, kerusom NO. On je imao svoju loptu dok njen gazda nije poneo njenu. Ona se prva docepala lopte, on je pusti nekoliko minuta, rekoh sebi - vidi ovo, sjajno...A onda odjednom, haos. Napao je iznenada, jedva sam ga otkacio od nje. Ma odlepio sam. Proverili smo kerusu, nismo videli nikakvu ranu i krenuo sam pravo kuci, a on na izdrzavanje kazne. Pi*da je isla pored noge, ni levo ni desno, ni prebrzo - da ne verujes. Danas me zove vlasnik keruse, jer je njegov vet na skijanju, da zovem svog, jer je pronasao prilikom cesljanja ranu na ledjima. Odmah smo zajedno otisli kod mog veterinara - enbecin pa inekcija tetanus pa inekcija antibiotik. Kaze, nece skoditi, i da ne bude komplikacija. Rana od zuba je bila oko santimetar siroka i oko pola duboka.
Odlepio sam, i nemam pojma sta dalje da radim sa njim.
Bilo je ideja da ga vodim kod nekog od utvarovih sarplaninaca, ali od toga nema nista, samo cu pogorsati i celu stvar i agresiju.

Eto, to je ukratko poslednja prica u vezi s tim.
Žao mi je što ovo čujem i ja ti nisam nikakav "savetnik" po ovom pitanju, budući da nemam sličnih iskustava.
gajim ove šašavce koji ne prave takve probleme (samo nas komšije obožavaju zbog čestog "lajanja na zvezde" :roll:)

Back