Ovaj snowko već zahebava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema pamuka?
Pa vidiš da nema. Evropa je to brale, nema zajebavancije.Kako nema pamuk?
Kako nema pamuk?
Evo gledam, saten - rezultat tkanja, glatka površina koja ne mora da se pegla.Pise satenska posteljina a materijal pamuk.
Meni to nije jasno.
Evo gledam, saten - rezultat tkanja, glatka površina koja ne mora da se pegla.
Nzm baš, taj saten mi uvek delovao previše klizavo i hladno.Evo gledam, saten - rezultat tkanja, glatka površina koja ne mora da se pegla.
Ne znam kakve su te posteljine. A saten jeste hladan.Nzm baš, taj saten mi uvek delovao previše klizavo i hladno.
Misliš na krep?Izvinjavam se, pogrešno sam razumela, ovo drugo se ne mora peglati.![]()
Misliš na krep?
On onako deluje kao izgužvan, ali je prijatan na dodir i baš zbog tog njegovog izgleda nema potrebe za peglanjem
Šta podrazuneva ceo komplet, jorgan, čaršav i jastučnica?On je i najjeftiniji ovde, oko 500-1000 rsd ceo komplet.
Moja greska, ne krep nego perkal ili sta je vec. Google mi to ne prevodi.
Perkal je isto varijanta tkanja, a po toj ceni ovde je komplet od poliestera. Red ti je već rekla a i ja da ponovim, uzmi pamuk. Takođe i dušek/jastuk ne štedi, ne baš da drmneš velike pare na svemirske modele ali ne ni da gledaš što jeftinije da prođeš, ipak provedemo skoro trećinu dana spavajući.On je i najjeftiniji ovde, oko 500-1000 rsd ceo komplet.
Moja greska, ne krep nego perkal ili sta je vec. Google mi to ne prevodi.
Šta podrazuneva ceo komplet, jorgan, čaršav i jastučnica?
U NS obično bude samo čaršav i jastučnica.
Na Yisk mislim.
Ne razumem se toliko u sastav
Uglavnom su mešavine pamuka i sintetike.
Bar je pre bilo tako
Perkal je isto varijanta tkanja, a po toj ceni ovde je komplet od poliestera. Red ti je već rekla a i ja da ponovim, uzmi pamuk. Takođe i dušek/jastuk ne štedi, ne baš da drmneš velike pare na svemirske modele ali ne ni da gledaš što jeftinije da prođeš, ipak provedemo skoro trećinu dana spavajući.
Ne daj se Senko![]()
dogodine u ovo vreme, eto me na 700. strani
Kako drugačije da stigne do kraja?