Pa preporuči muDobro, ali mislim, postoji ranfors koji je 100% pamuk, meni to nekako bolje od žerseja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa preporuči muDobro, ali mislim, postoji ranfors koji je 100% pamuk, meni to nekako bolje od žerseja.
Kuva se mleko. Ono koje nije dugotrajno.Hoće mi neko reći što će mlijeko u šerpi?
Mešavina verovatno. Ja za posteljinu biram ipak pamuk kad god mogu.Inače, tako sam i ja kupila kao pamuk (pretpostavljam da je to taj žersej) kad sam šila jastučnice.
Tako da ne preporučujem.
To u kesama nisam videla sto godina. I to je trebalo kuvati.Ako kupuje mleko u radnji, u pakovanju i sve, to ne treba da se kuva. Ako se kupuje direktno od seljaka treba. Kad sam bio mali bilo sveže mleko u radnji ono u kesama, čini mi se kako smo i njega kuvali ali ne sećam se da li je baš trebalo.
Разочарана сам а ти?Kako ste?
Ono u kesana se kuvalo.Ako kupuje mleko u radnji, u pakovanju i sve, to ne treba da se kuva. Ako se kupuje direktno od seljaka treba. Kad sam bio mali bilo sveže mleko u radnji ono u kesama, čini mi se kako smo i njega kuvali ali ne sećam se da li je baš trebalo.
Nek ti je sa srećom. Ima svega.Pokušavam da pročitam onih 200 strana što sam propustila.![]()
Ima u Neto radnjama.To u kesama nisam videla sto godina. I to je trebalo kuvati.
Да......Ako kupuje mleko u radnji, u pakovanju i sve, to ne treba da se kuva.
.....наравно(игноришите фитнес инфлуенсере не знају шта причају)....Ako se kupuje direktno od seljaka treba.
.....било је и скоро да се купи а то су раритети из прадавних времена....Kad sam bio mali bilo sveže mleko u radnji ono u kesama, čini mi se kako smo i njega kuvali ali ne sećam se da li je baš trebalo.
Mislim da nemam baš vremena. Jel ima neki bitan momenat?Nek ti je sa srećom. Ima svega.![]()
Непоштовање права потрошача и навлачење на постпејд без да се каже да је постпејд (добро,није прошло Богу хвала Бог чува) али заиста није у реду прећуткивати такве информације.Šta ili ko te razočarao?
Лепо.Ja sam sad dobro.![]()
Kako nema. Svi momenti su bitni.Mislim da nemam baš vremena. Jel ima neki bitan momenat?
Tkanje. Nemoj saten, uzmi flanel ili još bolje žersej.
Ali da zna da je topliji od obične posteljine.
Zato sam mu i preporučio tako, računam da je u Češkoj hladnije nego ovde. Mslm da je i pisao o tome
Ok. Pročitaću i 2x da utvrdim gradivo, ovih 200 stranaKako nema. Svi momenti su bitni.![]()
Ništa loše neće da ti se desi ako sveže pomuženo mleko popiješ bez da ga pre toga prokuvaš....Ako kupuje mleko u radnji, u pakovanju i sve, to ne treba da se kuva. Ako se kupuje direktno od seljaka treba. Kad sam bio mali bilo sveže mleko u radnji ono u kesama, čini mi se kako smo i njega kuvali ali ne sećam se da li je baš trebalo.
Nema pamuka?Sta ti je to poslednje?
Mene zanima sta je bolje a sta ne.
Gledam na netu sta ima pa da kupim kada odem u radnju.
Nisam ni znao od cega se sve pravi.
Hladnije je oko 10 stepeni tokom leta, zimi nije toliko velika razlika a oscilacije temperature su manje.
Pamuk nije opcija, nema ga.