Kafić Кућа змаја - Књишки мољци XXXIV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako kupuje mleko u radnji, u pakovanju i sve, to ne treba da se kuva. Ako se kupuje direktno od seljaka treba. Kad sam bio mali bilo sveže mleko u radnji ono u kesama, čini mi se kako smo i njega kuvali ali ne sećam se da li je baš trebalo.
To u kesama nisam videla sto godina. I to je trebalo kuvati.

Ako kupuje mleko u radnji, u pakovanju i sve, to ne treba da se kuva. Ako se kupuje direktno od seljaka treba. Kad sam bio mali bilo sveže mleko u radnji ono u kesama, čini mi se kako smo i njega kuvali ali ne sećam se da li je baš trebalo.
Ono u kesana se kuvalo.
Sačekaš da krene da ključa.
Kad krene da se diže, skidaš sa ringle.
Nije bilo tu nešto puno skorupa, tek toliko da se vidi da se vidi da ga ima.

Ako kupuje mleko u radnji, u pakovanju i sve, to ne treba da se kuva.
Да......
Ako se kupuje direktno od seljaka treba.
.....наравно(игноришите фитнес инфлуенсере не знају шта причају)....
Kad sam bio mali bilo sveže mleko u radnji ono u kesama, čini mi se kako smo i njega kuvali ali ne sećam se da li je baš trebalo.
.....било је и скоро да се купи а то су раритети из прадавних времена....

Šta ili ko te razočarao?
Непоштовање права потрошача и навлачење на постпејд без да се каже да је постпејд (добро,није прошло Богу хвала Бог чува) али заиста није у реду прећуткивати такве информације.
Ja sam sad dobro. ;)
Лепо.

Poslednja izmena:
Tkanje. Nemoj saten, uzmi flanel ili još bolje žersej.

Sta ti je to poslednje?

Ali da zna da je topliji od obične posteljine.

Mene zanima sta je bolje a sta ne.
Gledam na netu sta ima pa da kupim kada odem u radnju.
Nisam ni znao od cega se sve pravi.

Zato sam mu i preporučio tako, računam da je u Češkoj hladnije nego ovde. Mslm da je i pisao o tome

Hladnije je oko 10 stepeni tokom leta, zimi nije toliko velika razlika a oscilacije temperature su manje.

Pamuk nije opcija, nema ga.

Ništa loše neće da ti se desi ako sveže pomuženo mleko popiješ bez da ga pre toga prokuvaš....
Osim bliskog susreta tvoje guze sa kaišem....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back