Ku.va, ili ku.ka? Kriterijumi?

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E bas u pravo vreme tema! A ova je baš kučketina, ona od najtežih. To je riba koja će muškarca koji je iole fini toliko dr*kati da će mu se zgaditi totalno, ali pošto je svesna sebe i da je strašno zgodna, dobro zna da će se taj ponovo ložiti na nju. Tipična kučka. Od nje sam i ja doživljavao isto, znači kad se najmanje nadam ona tako izvali neku proserotinu, nađe me gde sam najtanji i svaki put popizdim, ali nemam oružje protivu nje! Jednostavno zamuknem! Pi*ka bezobrazna!
I - onda se desio obrt. U prošli petak smo svirkali u jednom rock kafe-u mi i još jedan bendi, pa smo imali vremena i za zezanje. E, tu je bila i ta fitnes kučka i ja sam se trudio da je ne primećujem, kao iskompleksirani majmun. Sve se promenilo kad se pojavila jedna moja stara poznanica iz Novog Sada, lujka kompletna, nisam je video 5-6 godina, a izgleda bolje nego ikada. Tu počinje show. Prvo vatromet kad smo se videli (to je kučki privuklo pažnju, jer sam ja za nju običan luzer), pa onda vešanje oko vrata, mešanje kukovima ispred mojih prepona, pa stiskavac (kučka se uzvrpoljila), a kad me je lujka izvela napolje držeći me za ruku, kučka je bukvalno blenula netremice. Napolju sam pričao sa njom, reče kako ima dečka, da se uradila od vutre i alkohola večeras, ali da baš voli što sam ja raspoložen za zezanje i tako... Uđosmo mi unutra ponovo, kučka blene i dalje. Kad je krenula kući, lujka me ščepala za glavu i izljubila i još me uštinula za bulju. Kučka blene i dalje.
Joj, kad se samo setim. Celo kučkino društvo poznajem, pa smo se drugari i ja priključili njima i počeli neku priču i zajebanciju. Kučka stoji pored mene i smeška se, pa mi kaže na uvo - Šta je, ostade ti suva qurca, he, he, he! I - meni se odveže jezik... Prvih deset minuta smo se prepucavali (gadosti vulgaris), drugih deset minuta smo ukapirali da volimo istu muziku, trećih deset minuta sam joj na uvce opisivao svoje najiskrenije, ultra bezobrazne fantazije vezane za njenu fitnes guzicu uz obilje staršno prostih reči i izraza dok me nije uhvatla za ruku, sva na 220 volti. Sledećih par sati ne spada u ovu rubriku.
Epilog? Ona isto radi što i ranije, dr*ka me kad god stigne, a i ja nju, ali to je zato što je KU*KA! Znači, prostakluci pljušte i sa njene i sa moje strane, toliko da ljudi okolo pomisle da ćemo se potući tu na licu mesta. Živele kučke, sad sam vas provalio i super mi je! Znači - samo prostački i do kraja! Yesss!

Back