kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 63.199
A ti koja si ab da bi dobila dete ab sa kim se ukrstas?Ne mora. Može i A i B roditelji da imaju AB dete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti koja si ab da bi dobila dete ab sa kim se ukrstas?Ne mora. Može i A i B roditelji da imaju AB dete.
Na zidovima prolaza gde si cuo ono za musko pusenje?Al pisu da Nulta ebe ko lud...
Neću AB, dosadno jeA ti koja si ab da bi dobila dete ab sa kim se ukrstas?
Na temi piše...Na zidovima prolaza gde si cuo ono za musko pusenje?
Drugo sto si navro za to...Na zidovima prolaza gde si cuo ono za musko pusenje?

Znala sam. Tvoju krvnu grupu ima samo oko 2 % u svetu , moju oko 3 % ( AB), zato smo spešl.

Koliko se presmijah hvala ti hahahahhahaБ-
Нек иде живот, ионако сам вам све дала!
Imas poruku u inboxu.....Б-
Нек иде живот, ионако сам вам све дала!
Bice da je ovaj clanak pisao neko sa nultom krvnom grupom.
Inace krvna grupa 0 je i najstarija pa je stoga logicno i najzastupljenija i u Africi koja se smatra kolevkom ljudskog roda.
Inace sam B+.![]()
isto kao kad krenu da kenjaju po horoskopu
obićno te gluparija oko horoskopa pišu lavovi, strelci, jarčevi....
ti sa B krvi, gledaj polako izbaciš SVE žitarice, i ostaneš samo na heljdi, ako imaš pare
i jedeš krompir/ pasulj kao izvor UH, vi tj mi, uopšte ne možete da varite i jedete te žitarice
zapravo KESTEN bi bio SAVRŠEN IZVOR UH!
B je zamišljena da jede MESO, RIBU, MLEČNE MASTI I BELANČEVINE
i uopšte MAST u izobilju a Ugljenih hidrata dosta manje
nastala je na podrućju sa dosta masnih životinja i mleka a malo biljne hrane, SIBIR
i česta je medj arijevcima Indije i Irana, došla je kod nas sa Rusima, tj Rasima...
Pogledajte prilog 1445185
možeš od mene 0-A ja ne mogu da primim ni od koga na temi, za sad
E, sudbino
Sad videh temu...ja nulta grupa...Kažu na portalu da najbolji ljubavnici imaju nultu krvnu grupu.
https://www.krstarica.com/zivot/ziv...iti-izdrzljivi-senzualni-da-ih-samo-pozelite/
"Od krvne grupe zavisi kakva je potencija kod muškaraca, a naučnici su otkrili koju krvnu grupu imaju najbolji ljubavnici."
Pa, da vidim, javite se da znamo koji ste. Mastoviti-izdrzljivi-senzualni-da-ih-samo-pozelite ...
Puj, prva![]()
Odlično, ako mi zatreba krv javnem semožeš od mene 0-