"Krstite" srpski brzi voz i osvojite milion dinara

„Krstite“ srpski brzi voz i osvojite milion dinara​

Tomislav Momirović

Srbija voz saopštio je da je otvoren konkurs za ime i logo novih brzih vozova od kojih će prvi biti u komercijalnoj upotrebi na relaciji Beograd - Novi Sad od marta 2022. godine.

Konkurs pod nazivom “Pusti inspiraciju da te vozi” namenjen je pre svega kreativnim stvaraocima Srbije i trajaće od 1. do 21. februara 2022. godine, a proglašenje pobednika biće 3. marta.
Nagradni fond za pobedničko rešenje iznosi 1.000.000 dinara.

https://rs.n1info.com/biznis/krstit...ium=referral&utm_source=ug.contentexchange.me

Dragi forumasi, kako Toma Mona kaze: "Pustite inspiraciju da Vas vozi" i podelite Vase kreativne ideje.

Voz zvan čežnja...

„Krstite“ srpski brzi voz i osvojite milion dinara​

Tomislav Momirović

Srbija voz saopštio je da je otvoren konkurs za ime i logo novih brzih vozova od kojih će prvi biti u komercijalnoj upotrebi na relaciji Beograd - Novi Sad od marta 2022. godine.

Konkurs pod nazivom “Pusti inspiraciju da te vozi” namenjen je pre svega kreativnim stvaraocima Srbije i trajaće od 1. do 21. februara 2022. godine, a proglašenje pobednika biće 3. marta.
Nagradni fond za pobedničko rešenje iznosi 1.000.000 dinara.

https://rs.n1info.com/biznis/krstit...ium=referral&utm_source=ug.contentexchange.me

Dragi forumasi, kako Toma Mona kaze: "Pustite inspiraciju da Vas vozi" i podelite Vase kreativne ideje.

Predlažem Lađevac.

Do 200 kilometara na čas nije brzi voz.
Nije mi jasno otkuda vam ta potreba, da stavljate neka glupa imena kao primjerice autoput Miloš Veliki. Stvarno? Gde vodi Miloš Veliki? To su zaboravili staviti, odnosno stavili malu tablu, da je jedva primetiš, za razliku od table Miloš Veliki. Van Srbije niko ne zna ko je to bio, osim ljudi, koji se bave istorijom, niti ne zna gde vodi taj autoput, jer je na mapi oznaka Axx. Bolje, da su stavili tablu sa mapom mreže autoputeva u Srbiji, bilo bi puno koristnije, bar dobiješ sliku gde je koji autoput i gde vodi.

Back