- Poruka
- 48.596
Sta ako dijete umre nekrsteno? Znas li sta biva sa dusom nekrstene osobe? A, ja! Ti ne vjerujes ni u Boga ni u postojanje duse!
Isto sto i sa ostalima, u sanduk i dva metra pod zemlju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ako dijete umre nekrsteno? Znas li sta biva sa dusom nekrstene osobe? A, ja! Ti ne vjerujes ni u Boga ni u postojanje duse!

A sta ako umre nekrsteno? Pogine? Da cami u paklu do opsteg vaskrsenja? E jeste pametni i volite svoju djecu!
Neke vakcine uzrokuju nezeljene pojave
Glupo je porediti vakcine koje se daju sa ciljem da dete ne dobije bolest koja realno postoji i koja se moze dobiti sa krstenjem koje ima za cilj da spase dusu. Pri tome ne postoje dokazi niti da postoji dusa, niti bog.

A sta ako umre nekrsteno? Pogine? Da cami u paklu do opsteg vaskrsenja? E jeste pametni i volite svoju djecu!
Dete krstenjem dobija svog andjela cuvara,eto ti poredjenja sa vakcinom.
Imas li dokaz da ne postoji bog i dusa?

Dete krstenjem dobija svog andjela cuvara,eto ti poredjenja sa vakcinom.
Imas li dokaz da ne postoji bog i dusa?
Eto, rece ti Zazi kolika je efikasnost andjela cuvara.
Dete samo treba da izabere da li ce i kom bogu da se moli.
Kako da ne.A na pitanje nemas odgovor?

Nemas ni ti dokaze da postoje bog i dusa![]()
ja sam prva pitala...

Ovaj vrtici jos rade i pored gripa, koliko znam. Otkud ti onda na forumu?
Mama i tata zaspali ili pricaju zakljucani u sobi.![]()
![]()

Vesna ja imam odgovor. Postoje Bog i duša. Ali šta je onda sa dušama budista, muslimana itd. ? Oni su vernici koliko i mi, mole se istom Bogu kao i mi ( dobro ne budisti, ali muslimani da ).
================================================================A zasto se djeci daju zastitne vakcine? Zasto se ne ceka da djeca podrastu pa da sama odluce?
Krštenje samo po sebi je prilično varvarski čin kada su u pitanju mala deca. bebe žele da žive u poznatoj sredini, ušuškana, okružene ljudima koje poznaju.
A ispada da ih jednom dohvate bez uporzorenja, odvuku ih u mračnu građevinu visoke tavanice, ispunjenu neobičnim zvukovima, mirisima, odjecima. I tamo nepoznati krenu da ih svlače, bućkaju u vodu, seku im kosu, mažu ih, sve uz neobičnu buku i ojkanje.
Naravno da bi trebalo zabraniti.![]()
), nije ni jedan jedini put zaplakao!
...ali nije, hvala Bogu, nije čak ni piškio, kao da je "znao" šta se dešava. Nakon svega zaspao je kao anđelče sa osmehom na licu. (pile mamino
)...
Dakle, krštenjem kako već rekoh, čiste dečije dušice, ispunjavaju se blagodaću Svetoga Duha i osećaju dejstvo i silu Božije Ljubavi mnogo jače i bolje nego mi odrasli koji smo "zagađeni" i opterećeni kojekakvim predrasudama i predstavama ovoga sveta...![]()

Šta je to tvoje dete uspelo da uradi u 54 dana, pa je potrebno da mu se čisti duša?
Sila božje "ljubavi"... zanimljiv koncept, i istorijski tačan.![]()

-ko bosanac. šta ćeš! )...=================================================================Nosilo je u sebi praroditeljski greh, kao i svako rođen na ovome svetu...
...
A dokazi su uvek "bušni" pogotovo što se tiče nečije vere...
S jedne strane, neko će možda nešto i promeniti u svome sistemu religioznih opredeljenja (neću da karakterišem da li pozitivno ili negativno, zavisno od ličnosti, sklopa okolnosti, prethodnih ubeđenja i slično),
dok će drugi opet ostati u tvrdoglavom držanju svoga ubeđenja
(moram da primetim da spadam u ovu drugu grupu-ko bosanac. šta ćeš! )...
D

ja se izvinjavam nemam sada vremena da citam dugacke postove
ali ne postoji Biblijska potpora da decu treba krstavati ..
Hrist se krstio sa 30 godina kao punoletan.. i to podranjanjem u vodu i to je nama primer....
toliko![]()
Krštenje samo po sebi je prilično varvarski čin kada su u pitanju mala deca. bebe žele da žive u poznatoj sredini, ušuškana, okružene ljudima koje poznaju.
A ispada da ih jednom dohvate bez uporzorenja, odvuku ih u mračnu građevinu visoke tavanice, ispunjenu neobičnim zvukovima, mirisima, odjecima. I tamo nepoznati krenu da ih svlače, bućkaju u vodu, seku im kosu, mažu ih, sve uz neobičnu buku i ojkanje.
Naravno da bi trebalo zabraniti.![]()
Zaista divljacki cin.