Krstarica 777

Jocina moderna verzija prvog avatara.

68-radi.jpg

Ne znam da li kestenje puca na vatri (mislim, znam da puca ali ne znam koliko glasno :)), ali ako puca, onda moze da nakupi dovoljno i da poredja u krug oko vatre.

da :D kestenje pukne na vatri ako nije zaseceno (u slucaju da je ono koje moze da se jede...)
tako da je bilo dovoljno samo da ih nakupi sto su popadali i poredja u krug oko vatre, i da ode da spava ;)

meni nesto nije radila krstarica...mada ne propustih puno...
malo je zatisje na ladji...

iskrcali smo se na obalama Karakasa da pokupimo sve sto nam treba pa da nastavimo...

Dru i DkJm su setali pescanim plazama dok nisu prosli pored nekog kamena i culi cvrkut pticice...
kad su prisli da vide sta je, pticica je upala u prorez jednog kamena i nije mogla da poleti napolje...
Dru je bilo strasno zhao i nije htela da ostavi pticicu. DkJm je shvatio da se nece pomeriti dok ne izbave pticicu...
ipak, vratili su se na ladju nasmejani i zadovoljni.
Kako su izbavili pticicu? :)

iskrcali smo se na obalama Karakasa da pokupimo sve sto nam treba pa da nastavimo...

Dru i DkJm su setali pescanim plazama dok nisu prosli pored nekog kamena i culi cvrkut pticice...
kad su prisli da vide sta je, pticica je upala u prorez jednog kamena i nije mogla da poleti napolje...
Dru je bilo strasno zhao i nije htela da ostavi pticicu. DkJm je shvatio da se nece pomeriti dok ne izbave pticicu...
ipak, vratili su se na ladju nasmejani i zadovoljni.
Kako su izbavili pticicu? :)
Govori kako su izbavili pticicu inace cu da ti dam jednu lekciju!
35-souboj.jpg

pukotina je zatvorena (hocu reci, ima udubljenje...zatvorena sa strane...a do gore ptica ne moze da poleti jer ne moze da prodje u letecem stavu...) DkJm nema cime da prenese vodu...shakama bi unosio jaaako malo (ako i uopste...), i dugo bi mu trebalo :) Dru bi pala u depresiju...

Nije receno kakva je pukotina. Voda bi mogla da otiče. Ja mislim da ti ipak sa sigurnošću znaš jer su tebe spasavali.

Pozdrav svim starim prijateljima i novim koje cu tek da upoznam ovde,koji su se pojavili dok sam bio odsutan.
Baltazare, kakva je razlika izmedju rupe i pukotine? ;-)

Nego, kako mi je druzina? Da li je neko jos bio odsutan sem mene? Gde su mi Dru, Joca, Djkm, i kapetnace malo? Gde su mi hemicari?

Ja sam bio odsutan nekoliko meseci, japanci su me odveli da na istok da treniram mac na bledoj mesecini.;-)
Slika s treninga:

last2to5.jpg
[/URL][/IMG]

Back