strawbbery_city
Iskusan
- Poruka
- 6.580
Ја планир'о да негде око 5-ог Октобера будем у НС ...
![]()
tog datuma se ide za bg

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()

![]()

sto se tice mene i gde cu sedeti...pa recimo u raju je super ali u paklu je drustvo![]()
Чекамо те....Мацо..
![]()
tog datuma se ide za bg![]()
Нарафскиtu smo brate...nego da li bih ja mogla da sedim pored filateliste![]()

evo ono sta ja volim, ko ne voli vodku bas me briga, nek se snadje.
![]()
Tu onda i nece biti vazno ko je bi a ko strejt,ko je levo,a ko desno,nego,sta do'vatis 
Imajte na umu da je ovo javna anketa i da Vaše odgovore mogu da vide drugi korisnici.
Opcije za anketu
koji sto birate
Iron Lord, DellBoy-011, reg, Dača Niš, inagadadavida
bez rezervacije
Миле саКлисе, ПАПРИКАРИУС, kisela bombona, Tihi, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Daco a deseterac?![]()

jedini kojeg sam ""slucajno" stavio za onim stolom je tihi. mislim da on moze sesti bilo gde bez ikakvog problema... svima je zanimljiv![]()

Zaboravio Dacha..![]()
![]()

..u desetercu

mislim da trebas doraditi anketu ademe i podjeliti nas u rovove, bice mnogo zanimljivije kad ti shutz bude donosio marendu sa mojim infracrvenim x na celu![]()

Na LJiS pojedinci imaju izgleda svij photo session...ali ipak,sam odlucio da postavim svoju sliku...![]()
Daj je kod nas na Zvezdinu temu! 
Јел то оно по концертима што шара салом?![]()
napicemo mi njega pa dovuci za nas sto..u desetercu
![]()
..Dachu ostavi za mene 

mislim da trebas doraditi anketu ademe i podjeliti nas u rovove, bice mnogo zanimljivije kad ti shutz bude donosio marendu sa mojim infracrvenim x na celu![]()

sedim ko rezervni mladozenja sam za stolom
...vec 5sati, cekam ''slavoniju'', a njoj ni traga ni glasa
...SLAVONIJO ZELEN PLODNA ,
...
mogao sam ja malo drugaciju anketu, nije da nisam. ali sam isao na razbibrigu, da se niko ne oseca zapostavljenim. cak mi se dopada rezultat ankete, npr. treci sto je bas saren, neutralni je odlican, malo smo mi istobojni, ali krivica je do vas... ni jedan da skupi hrabrost i da sedne za nasim stolom... a bas ne razumem zasto..![]()

Ali se ne vidi!Daj je kod nas na Zvezdinu temu!
![]()

? samo janez fali ...cela bivsa juga se okupila ,a predstavnika iz slovenije ,nic...
Dok ovi iz prve grupe jedu kokice..oni iz druge neki parizer..mi iz trece spremamo domacinski
![]()
eeee, ljudi a gde je ''tito was black''? samo janez fali ...cela bivsa juga se okupila ,a predstavnika iz slovenije ,nic...
![]()

napicemo mi njega pa dovuci za nas sto..u desetercu
![]()