- Poruka
- 10.209
e sad sumnjam da je slavonija baš otkačena ...ako bi mi za večerom non stop govorila o Buđmanovoj kampanji za predsednika i kako će ona donirati 25000 evra...mislim da bi mi večera brzo prisela![]()
Prije bi ti zapela kost u grlu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e sad sumnjam da je slavonija baš otkačena ...ako bi mi za večerom non stop govorila o Buđmanovoj kampanji za predsednika i kako će ona donirati 25000 evra...mislim da bi mi večera brzo prisela![]()
Ma imas vise sanse i kod ovih nasih zenskih cetnika,u pravu siNa kraju i smuvas neku radikalku,sta bi ti falilo
![]()
P.s. A stvarno bez zezanja,da znas koliko sam ja prelepih radikalki video,samo sada su verovatno sve presle kod naprednjaka...![]()
nemoj tako...ostaće nam Tixi stari dečko
![]()
Prije bi ti zapela kost u grlui to kod prve rečenice
ne stol. stoliceGdje, pod prvi sto?![]()
Ma imas vise sanse i kod ovih nasih zenskih cetnika,u pravu siNa kraju i smuvas neku radikalku,sta bi ti falilo
![]()
P.s. A stvarno bez zezanja,da znas koliko sam ja prelepih radikalki video,samo sada su verovatno sve presle kod naprednjaka...![]()
Ма ево терају људе да се сврставају, а мени смешно , него дај бре један
И баравал пудела
Tisina, necu rec da cujem vise za Tihog!![]()
Greska..Zenski cetnici nisu nikako radikalke..![]()
razmisljam nesto...obicno se prave ankete o politickom misljenju forumasa... ajde jednu drugaciju politicku "podelu"...
cujem iz "proverenih" izvora da ce krsta povodom 2.000.000-tog posta organizovati skup u centru HAYAT-a gde ce biti pozvani svi forumasi. posto je sala ogromna, odlucili su da naprave tri velika "stola", reda, u kojima bi se smestili forumasi.
u prvom redu vec rezervisane stolice imaju pet forumasa, drugi red je slobodan, a treci takodje ima pet rezervisanih stolica. prvi red ne moze cuti treci, i obratno, ali srednji red moze cuti oba i levi i desni red. izvolite birajte gde zelite sesti.
da se razumemo, nije mi "cilj" stvoriti "neslogu", svadju ili slicne glupsoti, jednsotavno, sta mislite za kojim stolom bi bilo zabavnije za vas kao stalnog forumasa krste.
pokusao sam navesti neke od forumsa koji imaju vise psotova, uz jedan castan primer forumasice. doduse, ovde je konkurencija bila veca, ali sam ja izabrao to sto sam izabrao.
izivnjavam se zbog spominjanja nekih forumasa, inace tema kao takva ne bi bila moguca bez da "prekrsim" to pravilo, koje sam uvek postovao.
a zamisli da dođe u pratnji Buđmanaletile bi flaše čaše, stolice i stolovi i bez alkohola
eeee ljudi jeste vi razmišljali o tome da se možda iza ponekih forumaša krije kakav političar il kakva "faca" kojoj se mi kroz postove i teme sprdajemo il vređamo?
šta bi uradili na tom mestu?
ono recimo za eremitu se ispostavi da je Koštunica
![]()
a zamisli da dođe u pratnji Buđmanaletile bi flaše čaše, stolice i stolovi i bez alkohola
eeee ljudi jeste vi razmišljali o tome da se možda iza ponekih forumaša krije kakav političar il kakva "faca" kojoj se mi kroz postove i teme sprdajemo il vređamo?
šta bi uradili na tom mestu?
ono recimo za eremitu se ispostavi da je Koštunica
![]()
Ја мислим да би кул било спојити столове...![]()
ja bih sjedio na slavoniji, pored stola i brinuo se da gostima druge nacionalnosti bude natoceno "ispravno/neotrovano" pice/sok
Naravno kako da ne.... ti si jedna dobra dusa, ali nazalost neshvacena.... prosto covek da se ispovraca od tvojih izliva "neznosti" i prijateljstva.....
То бре Шабане бре певаш ко кад си био жив
Неда Адем
Јесмо рекли да ћемо их пазити ко госте?
Могу ли да се придружим у твом повраћању ?
mislio sam za 3 stol sa Миле-tom i ПАПРИКАРИУС-om da im se usherem u čeif, al me nekako više privlać shojo-mojo za 2. stolom
![]()