Krsta čašćava

koji sto birate

• Ukupno glasova
    81
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Штас дереш? Дај сифон

banatski-rizling.jpg

Stize, hvala Bogu....

Ivo i Ljubo ti ništa ne bi napravili :ok: oni su ok ljudi
tačkasti?:dontunderstand: hej pa to ti je ljubo :lol:
koja hrvatica sa zastavom:dontunderstand:
eee ako misliš na slavoniju....e za nju ti ništa ne garantiram :mrgreen::hahaha:
ovisno kako duge nokte ima :mrgreen::cool::lol:

PS u svakom slučaju bolje bi prošao od mene...eventualno samo ogrebotine :lol:
pre večere se cepiš protiv tetanusa i besnoće i sve 5 :ok:

Pa verovatnoi bi tebe slavonija prvo rascerupala :) :) Jedino mozes da se izvuces ako si zgodan,pa se mozda i izrodi neka ljubav,po sistemu 'ko se bije taj se voli' :)

Mada,kad bolje razmislim,verovatno ona ne pada samo na fizicki izgled,tako da ti nema spase :)

Pa verovatnoi bi tebe slavonija prvo rascerupala :) :) Jedino mozes da se izvuces ako si zgodan,pa se mozda i izrodi neka ljubav,po sistemu 'ko se bije taj se voli' :)

Mada,kad bolje razmislim,verovatno ona ne pada samo na fizicki izgled,tako da ti nema spase :)

e a sad bez zezancije...inaće kud god odem i de su koke iznad (recimo) 35-40 jako se lepo osećaju u mojem društvu (pogotovo ako su malo otkačene):D

e sad sumnjam da je slavonija baš otkačena ...ako bi mi za večerom non stop govorila o Buđmanovoj kampanji za predsednika i kako će ona donirati 25000 evra...mislim da bi mi večera brzo prisela :lol::lol:

e a sad bez zezancije...inaće kud god odem i de su koke iznad (recimo) 35-40 jako se lepo osećaju u mojem društvu (pogotovo ako su malo otkačene):D

e sad sumnjam da je slavonija baš otkačena ...ako bi mi za večerom non stop govorila o Buđmanovoj kampanji za predsednika i kako će ona donirati 25000 evra...mislim da bi mi večera brzo prisela :lol::lol:

Ma imas vise sanse i kod ovih nasih zenskih cetnika,u pravu si :) Na kraju i smuvas neku radikalku,sta bi ti falilo :) :)

P.s. A stvarno bez zezanja,da znas koliko sam ja prelepih radikalki video,samo sada su verovatno sve presle kod naprednjaka... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back