Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Naravno....![]()
Е фала ти,оћемо поред ил на Адема?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno....![]()
За овај сто:
Миле саКлисе, ПАПРИКАРИУС, kisela bombona, Tihi, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Песма за рају!
a zamisli da dođe u pratnji Buđmanaletile bi flaše čaše, stolice i stolovi i bez alkohola
eeee ljudi jeste vi razmišljali o tome da se možda iza ponekih forumaša krije kakav političar il kakva "faca" kojoj se mi kroz postove i teme sprdajemo il vređamo?
šta bi uradili na tom mestu?
ono recimo za eremitu se ispostavi da je Koštunica
![]()
a najjače je ono na 3.25jel to ono more prema mađarskoj
![]()
ono recimo za eremitu se ispostavi da je Koštunica
![]()
..pa ces to da uradis njoj?
Strasno!!!???![]()
Е фала ти,оћемо поред ил на Адема?
a ostrvo da nije ada ciganlija
![]()
Nema na cemu..... na Badema.... mada mozda bude poveo i zenu da prosi.... nikad se ne zna.... onda bih vec bio u dilemi.....
A prija ti da smo ti Olimp i ja iza leđa?![]()
Ma on će i Vjericu, ako ništa drugo ne ostane. Bitna je ideologija.
ja bih sjedio na slavoniji, pored stola i brinuo se da gostima druge nacionalnosti bude natoceno "ispravno/neotrovano" pice/sok
ili Pahomije.............![]()
A Kerum?
Ma sta vam je ljudi,zar ne provaljujete da Tixi uopste ne postoji.........to je jednostavno napredan kompjuterski program koji samo po nekad zabaguje pa pocne da trokira Tadic,Tadic,Tadic,Tadic,Tadic,Tadic.........inace poslednja rec tehnike,jedva se provali da nije covek....
P.S-salim se tixi![]()
razmisljam nesto...obicno se prave ankete o politickom misljenju forumasa... ajde jednu drugaciju politicku "podelu"...
cujem iz "proverenih" izvora da ce krsta povodom 2.000.000-tog posta organizovati skup u centru HAYAT-a gde ce biti pozvani svi forumasi. posto je sala ogromna, odlucili su da naprave tri velika "stola", reda, u kojima bi se smestili forumasi.
u prvom redu vec rezervisane stolice imaju pet forumasa, drugi red je slobodan, a treci takodje ima pet rezervisanih stolica. prvi red ne moze cuti treci, i obratno, ali srednji red moze cuti oba i levi i desni red. izvolite birajte gde zelite sesti.
da se razumemo, nije mi "cilj" stvoriti "neslogu", svadju ili slicne glupsoti, jednsotavno, sta mislite za kojim stolom bi bilo zabavnije za vas kao stalnog forumasa krste.
pokusao sam navesti neke od forumsa koji imaju vise psotova, uz jedan castan primer forumasice. doduse, ovde je konkurencija bila veca, ali sam ja izabrao to sto sam izabrao.
izivnjavam se zbog spominjanja nekih forumasa, inace tema kao takva ne bi bila moguca bez da "prekrsim" to pravilo, koje sam uvek postovao.
Ovo stvarno nije u redu...
Dokle više ta šikaniranja i to samo zato što smo drugačiji?
Biće parade šabana!![]()
b o n a
zamisli ono na večeri Tixi ušeće s Tadićem i svi al svi i ovi sa prvog stola (a di neće oni sa trećeg) popadaju na pod![]()
nema više mesta za našim stolom![]()