DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Ja sam izabrala da sedim sa sobom i divnim momcima, ali nije fer što si me razdvojio od Tihog. Stvarno Ademe, nema smisla.![]()
Nije u redu, stvarno.
Tihi je naš.
5. oktobra smo zajedno rušili režim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam izabrala da sedim sa sobom i divnim momcima, ali nije fer što si me razdvojio od Tihog. Stvarno Ademe, nema smisla.![]()
И ја бих него не дају душамни ,а ценим да би било занимљивоА замисли мене за столом са Ивом, ЉУБОМ, Тачкастим, Она Хрватица са заставом......![]()
А замисли мене за столом са Ивом, ЉУБОМ, Тачкастим, Она Хрватица са заставом......![]()
e nemože... tvoj sto je već rezervisan
nego mene interesira za koji će sto Laci, Dete Sunca i Donkihot?![]()
Predlažem da Tihi dobije poseban sto sa dve stolice, jednu za njega, drugu za Tadića.
Postavite sveće i otvorite im jedan šampanjac na naš račun.![]()
Predlažem da Tihi dobije poseban sto sa dve stolice, jednu za njega, drugu za Tadića.
Postavite sveće i otvorite im jedan šampanjac na naš račun.![]()
pitam se jel bi prošlo bez ekcesa... pogotovo u ranojutarnjim satima kad bi žilama tekli već potoci alkohola
a tim više jer svako od nas ima neke forumaše koji ga ne mogu smisliti
zamisli da mene dopadne sto gde će sediti runjoglavac, torente, strela i recimo picign...ne bih stigao ni apiritiv da popijem već bi bio u KBCu na traumatologiji ko Mostarske petlje![]()
А замисли мене за столом са Ивом, ЉУБОМ, Тачкастим, Она Хрватица са заставом......![]()
mislim da ne bi bilo nikakvih problema kada bi se organizovala takva vecerinka.........
pod uslovom da mi sedimo u "djuk elingtonu ' , a shabani na zidicu ispred Hajata.....![]()
a zamislite da nas krsta "zahebe" i stvarno organizuje nesto slicno![]()
Na casnoj i SrBskoj straniZnaci, treca opcija!
Ali puno je obaveza oko skole, tako da ni za Forum nemam vremena, a kamoli neka okupljanja
Al' da nazdravim...![]()
Ako nas "zahebe" to ce biti da pozove samo DIVAN grupu, zna se...![]()
koji si ti. jel te pozna netko???![]()
koji si ti. jel te pozna netko???![]()