Krive noge - ili glava:)

Vesna, mislim da su svi nekad imali takve probleme i razmišljanja - to oblačenje odmah posle sexa, ili isključivo sex u mrklom mraku da se kao ne vidi ni jedna falinka... Neko zbog debljine, neko zbog nogu... Šta sve žena sama sebi može da utuvi u glavu, to nemože ni najgori neprijatelj da joj uradi :roll: Samo moraš da se opustiš, da ne razmišljaš o takvim stvarima. Mislim, da li tebi smeta njegov veći stomačić, ili što nema pločice,ili što je dlakav... Ili što je premršav, ili što ima mršave ili krive noge... Da li uopšte misliš o tome? Isto toliko i on posmatra svaki detalj na tebi i još manje razmišlja o njemu.
Ma, joj, kad se setim, i mene je pre par godina bilo sramota otprilike da se presvučem pred momkom :roll: Sad kad se skinem, više se ne oblačim dok ne moram da idem negde :lol: :P

Kao prvo, čisto sumnjam da će posle sexa momak da procenjuje pravilnost tvojih nogu, a čak i ako mu se desi :? , vi ste zajedno zato što ste volite, zato što ste lepi jedno drugom sa svim manama i nepravilnostima... Izvini, ali jedne malo krivlje nogice nikako ne mogu da utiču na vezu. Tako da, slažem se sa tvojim drugaricama i sestrom - definitivno ti je kriva glava :wink: :P

Ja samo da pohvalim gazdaricinu guzu.
2.gif

Ne znam nikoga iznad 18 godina ko u krevetu razmišlja kakve su noge njegove drage. Pa ni van kreveta. Znam samo da mi je jedan jedini prijatelj jedanput u poverenju rekao, pred ženidbu sa svojom dragom: 'Yebiga, žao mi je samo što ____ nema duge noge.'. Čovek je izgleda imao taj fetiš. Ali, obožava je, sad su u braku, imaju decu. Potpuno nebitno.

E da, sad sam se setio i priče jedne devojke, od pre jedno deset godina koja je tad imala jako sličan problem, samo je mislila da ima veliku goozu. Pa je onda kroz smeh objašnjavala kako je njen mladić imao velike probleme da je ubedi da obožava izgled tog njenog dela, nikako nije mogla da poveruje u to. Od tad ona nosi uske farmerice i pantalone, i dalje zna da stvarno ima veliku goozu, ali sad zna i da to nekima lepo izgleda.

/
bilo je pogrešno kvotovano, zato je editovano...

pazi, zenske noge se sastoje od nekoliko, podjednako izazovnih delova koji se neravnomerno prostiru duz celih nogu.

prvi deo su stopala. drugi deo su potkolenice koje se protezu od clanaka do kolena. treci deo su butine koje sezu sve do pocetka zadnjice.

ocigledno je da autorka teme smatra da ima problema sa drugim delom nogu. imajuci to u vidu skrenuo bih paznju da je idealna anatomski ispravna forma nogu ona u kojoj se sirina clanaka razliku je sirine kolena. da budemo precizni, kolena bi trebalo da su makar malo sira od clanaka. ako sam pravlino razumeo, ti imas opticku iluziju "krivine" nogu, posto imas malo siru unutrasnju stranu kolena, a ustvari to je skroz ok. stavise, ako pogledas ono teme sa zidovima - tvoja kolena mogu da ti pomognu da se lakse okacis nekome o struk....

ali nije to sve. bitno je da si zdrava i da si privlacna momcima. dokle god si u situaciji da te neko zeli odvuci u krevet - sve je ok...

Back