Vesna, mislim da su svi nekad imali takve probleme i razmišljanja - to oblačenje odmah posle sexa, ili isključivo sex u mrklom mraku da se kao ne vidi ni jedna falinka... Neko zbog debljine, neko zbog nogu...
Šta sve žena sama sebi može da utuvi u glavu, to nemože ni najgori neprijatelj da joj uradi
Samo moraš da se opustiš, da ne razmišljaš o takvim stvarima. Mislim, da li tebi smeta njegov veći stomačić, ili što nema pločice,ili što je dlakav... Ili što je premršav, ili što ima mršave ili krive noge... Da li uopšte misliš o tome? Isto toliko i on posmatra svaki detalj na tebi i još manje razmišlja o njemu.
Ma, joj, kad se setim, i mene je pre par godina bilo sramota otprilike da se presvučem pred momkom

Sad kad se skinem, više se ne oblačim dok ne moram da idem negde
Kao prvo, čisto sumnjam da će posle sexa momak da procenjuje pravilnost tvojih nogu, a čak i ako mu se desi :? , vi ste zajedno zato što ste volite, zato što ste lepi jedno drugom sa svim manama i nepravilnostima... Izvini, ali jedne malo krivlje nogice nikako ne mogu da utiču na vezu. Tako da, slažem se sa tvojim drugaricama i sestrom - definitivno ti je kriva glava :wink: