aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
Jel je karas ili joj glumis drugaricu na forumu? Prosto veoma.
ne, nego sam dobar u procjenjivanju samo

a i ne osjecam se uvrijedjenim na njene postove kada iznosi muske nedostatke na vidjelo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel je karas ili joj glumis drugaricu na forumu? Prosto veoma.

Radi dva posla, skupljaj pare kupi kamion, pa onda imas dva kamiona, pa tri, pa onda imas svoju kompaniju. Ono tvoj zivot, nadji nacin, otvori sebi vidike maksimalno. Ako sedis i kazes sebi nemoguce, bice nemoguce, a onda ce te naci neka devojka (verovatno negde oko 30-tih, koja se nije jos udala, i kojoj treba muska afekcija). A znas sta je tu lose? Sto je se ona u svojim 20-tim zezala, ka'ala, eksperimentisala, dok si ti razmisljao zasto su zene takve, i onda te lepo uzme za rukav, prospe ti zvaku koju zelis da cujes, i polako u vezi osetis kako gubis slobodu. Pocne od preuredjenja stana, od boja na zidovima, do toga kako ces se oblaciti, i na kraju deca. E onda si ugasio. Dakle, sada ako mene pitas, uzivaj, guraj, vadi svaku idju iz dzepa kako da se dobro uvalis u zivotu, i ka'aj ih sto vise, ne samo zbog sexa, i ne zbog reckanja, vec da ih upoznas sto vise, naucis o njima, dobijes objektivno misljenje, i na kraju daj boze dobru percepciju koja to moze da bude prava za ozbiljne stvari u zivotu.
ne poznajes me tupane, ja ne deklamujem svoj privatni zivot po forumu , forum i sluzi da procaskas, zezas se pa i prepucavas sa nekim ako treba
ne znam kakve veze privatni zivoti forumasa imaju sa temama na nekom forumu?
svaka rec koju napisem ima zaledjinu u mom realnom ponasanju
ne, nego sam dobar u procjenjivanju samo
a i ne osjecam se uvrijedjenim na njene postove kada iznosi muske nedostatke na vidjelo![]()
Ne iznosi ona muske nedostatke na videlo nego uvek preokrece vodu na svoju stranu. Samo ima jezi, nja nja nja nja naj. Kaze da joj smeta da je neko profilise, a ona to uvek sama radi i uvek prva. Cim joj se ne dopadne necije misljenje, ona mu se licno obraca i profilise ga, procitaj njene postove. Ako mene pitas ona je jedan zesci proliv koja se trudi da bude moralna, ali je njen instikt jaci od nje.

Sa boldanim se slazem. Vecina ih je takva, samo bez obzira sto ja nisam gurao u puno raznih pica, ne znaci da me mogu farbati. Znam ti ja svaku kako koja dise. Za to ti i ne treba puno bivsih partnerica. Dovoljno da se sa njih par druzis koje ce ti sve reci i vec sklapas kockice. Kad sam sklopio kockice, prestao sam se druziti sa zenama.
E sad za kamion. Kazes raditi dva posla, to mogu samo oni koji na prvom poslu ili nista ne rade ili malo rade. Ko se na poslu naradi, taj ce tesko ici na drugi. To su ti sve price maloumnika koji pametuju. Ti eventualno mozes nesto u fusu zaraditi, ali da ces nakon 12 sati rada otici na drugi i opaliti jos 12 cisto sumnjam.
Inace to ni ne ide tako. Razmisljas pogresno. Ne stedi se da bi kupio kamion i imao trosak a nemao posla za njega, nego se prvo nadju veze da bi dosao do posla sa tim kamionom, e to kad nadjes resio si sve. Jer kad imas posla, uzmes lizing i eto ti kamiona kojeg kroz posao otplacujes. Tako se to radi.
Ako uspesno ka'as i imas dobar sexualni zivot, socijalan, sve to van posla, ako ti ide lepo, lagano, zadovoljavajuce, tako ce i posao. Jesi li primetio to mozda? A ako se zaglavis i posvetis paznju toj jednoj i pocnes da je analiziras do besvesti ili bilo koju previse, onda ce tako i na poslu. A zasto ovo ne funkcionise, a zasto ono. Ako cemo i da pravimo relaciju posao/zene, ima istine. Na poslu ako srljas na jedan nacin, i samo gledas jedno, idealizujes- zaglavis. Budes na jednom mestu godinama, nemas kretaivnost, gubis motivaciju, isto kao i sa zenama. Nejebica? znas i sam, ne karas jedno vreme, prebacuju te kao vruc krompir. Uletis u semu, same se namestaju. I to je ono sto ti treba sada u zivotu,nista vise. Prelepi ispunjujuci momenti u privatnom zivotu, tako ce i na poslu biti. Stres u privatnom, sjeb na poslovnom planu.

meni se svidja...a vjerujem i tebi![]()
Nisam primetio da ako karas da imas i posla ili da si bolji na poslu, ja sam uvek bio isti. E ali se slazem da kad si zaljubljen da ssi malo vise posveceniji toj curi, a i one su takve. Ispale prijateljicu da bi dosle tebi itd. dolaze stalno, ali i mi ih docekujemo. Naravno i tu treba opet imati meru kao sto je i imam. I mogu ti reci da je super dok je tako, a kad krenemo jedno drugo izbegavati, tu je kraj u roku najduze mesec dana.
Sad naravno da ne valja biti pacijent ni ti ni ona da sve u kompletu zapostavite samo da bi bili stalno zajedno (mada ni to nije lose ako je torbanje dobro)![]()
Ne bih zbog dobrog torbanja nikada zapostavio svoj licni zivot i ciljeve.Ne postoji toliko dobro torbanje. Mozda ako ima krila i svetli u mraku.
A dobro mozda ti nesto fali u zivotu bas jako, pa tako gledas. Nesto nisi ispunio. Ja kako sam stariji sve manje stvari imam za ispuniti. ne zato sto sam ispunio sve koje sam mislio, nego zato sto vidim da puno toga uopste ne treba ispuniti.
Ne svidjaju mi se forumasice. Ne dopada mi se ta ideja previse bezbednog online 6 meseci upoznavanja. Ne svidja mi se ideja da provedem 6 meseci zaglabanja na internetu da bi mi dala mail. Osetio bih se kao zesca papucha i to je istina. Da ima nesto izmedju nas dvoje, vec bi bili na kafi. Ovako je ona neka online osoba koja iznosi svoje misljenje, i ja svoje, i sve u cilju zabave i interesantnog razgovora, bez skrivenih namera. Meni se ovde ni jedna ne svidja, niti cu da im gradim taj rejting ovde na internetu. Ako neka hoce da mi se dopadne, instant salji poruku koju ce pisati sa osmehom na licu, br telefona, i skorsnaju fotktu u koloru, ako ne, paljba, ne zanima me njen avatar, niti ce dobiti paznju od mene zbog toga.

da je moguca ja je ne bih branio da joj ne dizem previse samopouzdanje 
Pa ok, ne znam, koliko imas? 80 godina? Ja ima bas mnoooogo stvari neispunjenih u zivotu. I jedna cekam da ih ispunim. Sledeca trasa je voznja u balonu, cuo sam da ima od bg-a do novog sada.
pa znas kako ja sam uvidjeo da se i ti bavis profilisanjem ljudi, to je neka moja konstatacija...i vjerujem da znas otprilike ko je kakav...tako i ja isto...a vjerujem da ovo njeno pisanje ima neke osnove iz kojeg izvukoh da je ona sasvim okej...
e sada sto se tice upoznavanja preko foruma i sl. da mi je to bila namjera boravio bih na forumu iz mog grada, a ne na onom gdje su ljudi koji borave na njemu 1000ama kilometara udaljeni od mene
znaci ljubav izmedju mene i nje je fakticki nemogucada je moguca ja je ne bih branio da joj ne dizem previse samopouzdanje
![]()
A nisam nikad bio megaloman, kao jako mlad sam bio lud za muzikom, to sam skupljao, Kao stariji nisam nasao nesto sto bi me tako drzalo da za tim budem lud kao za muzikom. Sad sa mbaziran na tome da imam konstantno posla i da sam koliko toliko zadovoljan sa njim, a ostalo dodje ne dodje meni je isto. Imam ok drustvo, to sto sam materijalno slabiji od njih niko ne gleda, nego me uvek zovu. Kao i sad sto sam bio na moru za dzabe. Imam srecu da te sitnice koje i volim su mi dostupne. E sad naravno kad bi imao novaca verovatno bi se vozio u bmwu, a mozda i ne bi.
Meni je jos ostalo jedino da imam dete, a i to nije do mene. Za to treba dvoje ljudi, znaci tu se mene nista ne pita i ako ga necu imati ja sam tu najmanje kriv.
I ja tebi.![]()
Odgovorim profilisanjem nekome samo ako dobijem profilisanje, Retko kada, ili ako osoba postavi post u kojem prica o svom nekom licnom iskustvu, tada i moras da profilises. Ali pogledaj malo pazljivije moje postove i vidi kada koristim profilisanje. Pogotovu ne profilisem odmah osobu ako mi se ne svidja njeno misljenje, vec odgovaram misljenjem. Ja sam muskarac drugar, ja imam stav, ne moram da zagledam svakome u kais i cipele da bih skapirao o cemu prica.

Zene dali ste vi jednako kriticne prema normalnom decku i onom koji je malo nestasan.
Pitam jer se desilo nesto cudno, moj jedan poznanik koji voli jako svoju curu je istu prevario ne zato sto ga je vuklo da je prevari, nego zato da bi mu bilo interesantno (znate ono kad neko napravi glupost, pa posle ni sam ne zna zasto je to uradio) i cura je to naravno vrlo brzo provalila i on njoj sve prizna. Ona ga je ostavila i sad je njemu zao.
Sta mislite jel on to zasluzio ili ne? Ja mislim da nije.
Па, озбиром на разлог, и тебало је да га остави.
А заслужио је и батине кад већ вара зато што му је занимљиво.
И, свако зна зашто направи било шта, само људи воле да лажу како не знају јер се стиде својих разлога...
a ona sta ona radi...iznosi misljenje...a to sto ce ona sinketu na prvu reci da je klipan i slicno to se medju njima vuce neko duze vrijeme on ce njoj nekom drugom prilikom reci da je krava koju treba dobro istorbati i ravnoteza u kosmosu ce opet biti uspostavljena![]()