limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.067
A ti gotivis diktatore koji ubijaju tudji narod?Што, ти готивиш диктаторе који убијају свој народ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti gotivis diktatore koji ubijaju tudji narod?Што, ти готивиш диктаторе који убијају свој народ?
Ne kapiram vise vase blokade... Posle 8 meseci protesta jasno je sve ...PUKLI STEU poslednje vreme vidimo scene kako policija razbija blokade.
Takodje postoje i situacije kad svega desetak ljudi blokira.
Sta mislite da li bi bilo dobro da se u zakon uvede kriticna masa za blokadu?
Na primer svako okupljanje preko 1.000 ili 10.000 ljudi moze legalno da blokira prolaz i poliicija ne moze da razbija.
Na taj nacin bi se resila dva problema.
Prvi da mali broj ljudi maltretira ostale gradjane
Drugi da policija ne moze da ulazi u sukobe sa ozbiljnim blokadama.
ko to mi?Ne kapiram vise vase blokade... Posle 8 meseci protesta jasno je sve ...PUKLI STE
Pokusali ste sve i izgubili ste.
Iz prostog razloga jer je vlast (buduća) podržavala tu revoluciju. Policija nije imala naređenje da bijePo temi :
Pričali su stariji da za vreme tzv "jogurt revolucije " nijedan protestant nije udario nijednog policajca i obrnuto.
Policija je čuvala skupštinu ili vladu , ne znam šta , a narod je u smislu kritične mase hteo da udje u te zgrade .Znači čista nadmoć mase proguravanjem , bez ikakvog fizičkog obračuna , bez ijedne psovke , bez ijedne palice .
(Nesto tipa kad je Tramp izgubio izbore.)
Kažu bilo je klasićnog guranja , policija je već bila načisto iznemogla ceo dan u kordonu od mase , i onda je jednog momenta čika Sloba pristao na zahteve mase , da ne bi ušli unutra .
Sve je bilo mirno i kulturno , osim kako kažu bacanja jogurta ..PS ?
Zanimiljivo , takav stav je uvrežen , totalno netačan , ali je stvar bila skroz suprotna .Iz prostog razloga jer je vlast (buduća) podržavala tu revoluciju. Policija nije imala naređenje da bije
Кога на пример?A ti gotivis diktatore koji ubijaju tudji narod?
Dakle, Milošević je po tebi želeo jaku vojvođansku autonomij i gmazove i pokrajinske vlade, te je bio protiv onih koji ih ruše?Zanimiljivo , takav stav je uvrežen , totalno netačan , ali je stvar bila skroz suprotna .
Mosevic i Soloklovic su bili prptiv demonstranata , a "načelnik ili direktor" policije je trazio da se ispune uslovi demonstranata sto su političari jedno vreme kategorički odbijali do momenta dok im policija nije rekla da će se povući i neće ih vise stititi .
Власт је организовала јогурт револуцијуPričali su stariji da za vreme tzv "jogurt revolucije " nijedan protestant nije udario nijednog policajca i obrnuto.
I to je uvreženo mišljenje , nesto sto je podlo servirano od dosa .Власт је организовала јогурт револуцију
Ne , postoje insajderi celog dogadjaja , naravno da zele biti anonimni .Dakle, Milošević je po tebi želeo jaku vojvođansku autonomij i gmazove i pokrajinske vlade, te je bio protiv onih koji ih ruše?
Твоје је право да подржаваш аутократу Вучића. Вас скривених ћација има колико хоћеш.Vucic vs. blokaderi....ne vidim za koju bih opciju glasala. Moje je pravo da ne izadjem na glasanje ili ako izadjem bude beli listic.
Ja uopste ne zalim ni za kim,niti bilo sta indikujem.To si ti izmislio.Кога на пример?
Ови твоји за којима жалиш бацали су хемијско оружје на сопствене људе, увлачили своје земље у крваве ратове, убијали и крвљу гушили сваку побуну против своје деспотске власти.
Ти индицираш да нема довољно доказа да се лоше живи у Северној Кореји? Претичеш Муја и Хаса у изјавама
Твоје је право да подржаваш аутократу Вучића. Вас скривених ћација има колико хоћеш.
Не гласа се за нас, нити за мене, то ваш ћаци сендвичарски мозак не може да схвати, јер ово нису избори као и сваки избори, већ референдум. Вероватно твој ћаци мозак не зна шта је референдум, то је је када се бира oко једне опције, да ли ће он опстати или отићи. Тек после долазе избори.I onda neko treba da glasa za vas (npr. Ja neutralna), a ne vidite dalje od nosa.
Nego ti bese sendvicar nekada...kazem ja onaj ko se jednom presvuce uvek ce.![]()
Zasto izvrces njene rijeci?Твоје је право да подржаваш аутократу Вучића. Вас скривених ћација има колико хоћеш.
I onda neko treba da glasa za vas (npr. Ja neutralna), a ne vidite dalje od nosa.
Nego ti bese sendvicar nekada...kazem ja onaj ko se jednom presvuce uvek ce.![]()
Указујеш да је Ирак изгубио много падом Садама, Сирија падом династије Асад и Либија падом Гадафија..Ja uopste ne zalim ni za kim,niti bilo sta indikujem.To si ti izmislio.
Видим глупости које пишеш и покушавам да ти укажем на чињеницу да пишеш глупостиIli si mozda glup pa ne mozes da ukapiras moje postove na pravi nacin?
Босанска језичка форензика...P.s.Otkad Srbi iz Srbije kazu...indicirati?
Хахаха, него је био аутентичан покрет обичног народа?I to je uvreženo mišljenje , nesto sto je podlo servirano od dosa .
Apsolutno netačno da je vlast organizovala jogurt revoluciju .
Nije izgubio mnogo?Указујеш да је Ирак изгубио много падом Садама, Сирија падом династије Асад и Либија падом Гадафија..
Ti si poslednji koji bi trebao nekom pricati o gluposti.Видим глупости које пишеш и покушавам да ти укажем на чињеницу да пишеш глупости
Босанска језичка форензика...
Реци ми да не знаш историју владавине поменутихNije izgubio mnogo?
Od mirnih i normalnih drzava u kojima se dobro zivjelo,postali su razorene pustosi sa hiljadama izginulih i raseljenih.
Reci da se salis.
То је зато што ја не причам глупости, па не држим врх те неке твоје табелеTi si poslednji koji bi trebao nekom pricati o gluposti.
a za maske su nas "silovali" našpricali ih i opet se boje graču kad uđeš u prodavnicu.E da uvek tako....tad nisi smeo da napises da si protiv kovid vakcine i zatvaranja, hteli spric u oko da ti nabodu.
Sad citam na x i instagramu kako ce prvo nas neutralne da udese, pa sve ostale...jer smo, jel te, mi najopasniji, najuzasniji, najstrasniji.
Pitam se kako bi prosao ili propao 5.10. da smo imali drustvene mreze.![]()
i nama uvedoše pa nikad miraMozfa ne cini boljim,ali ne cini ni gorim.
Gore od toga bi bilo da im Ameri uvode demokratiju.