emma05
Zainteresovan član
- Poruka
- 267
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za koji dan krecemo na Krit, ali brine me ovo hladno vreme. Jel ima nade da ce biti toplije pocetkom oktobra?
Za koji dan krecemo na Krit, ali brine me ovo hladno vreme. Jel ima nade da ce biti toplije pocetkom oktobra?
Upravo tako, a i vreme na Tasosu baš nema neke veze sa vremenom na Kritu. No, o tome bi možda vidovita Zorka ili Milan Tarot imali nešto više da kažu.... a možda i ne?!Mislim da vreme ovde nema bas mnogo veze sa vremenom na Kritu...
Naravno da nisi, ali i ja kao i ostali imamo apsolutno pravo da odgovorimo na svaki post i pitanje koje se postavi, pa i na tvoje. E sad, to što se nekome ne sviđa odgovor, što ne zna za šalu i što misli da je nedodirljiv, to je njegov problem.... Mislim da svojim pitanjem tebe nisam isprovocirala ni najmanje...
Naravno da nisi, ali i ja kao i ostali imamo apsolutno pravo da odgovorimo na svaki post i pitanje koje se postavi, pa i na tvoje. E sad, to što se nekome ne sviđa odgovor, što ne zna za šalu i što misli da je nedodirljiv, to je njegov problem.
Dakle, pitanja o vremenu i vremenskoj prognozi jesu obična pitanja, ali su toliko glupa jer ni mnogi vajni prognostičari ne mogu da pogode ni kakvo će vreme biti za 3 dana, a kamoli obični ljudi. To je isto kao što mnogi znaju da pitaju... A kakvo će vreme biti na Tasosu u septembru?! Prošle godine je septembar na Tasosu bio baš topao i prijatan, dok je ove godine nešto svežije, naročito ova druga polovina septembra. Vreme je dakle, relativan pojam i tu nema pravila. I ovaj talas hlanoće koji je naišao, nije baš toliko uobičajen za ovo doba godine i sve je posledica kako kažu, globalnih klimatskih poremećaja.
...
Btw. Bolje da si postavila pitanje o smeštaju i mestima na Kritu, nego što si pitala o vremenu.
Ipak, želim ti lepo vreme i lep provod na Kritu.![]()
Molim i drugi put.Hvala ti sto si mi objasnio.