Eloyla
Početnik
- Poruka
- 48
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije pustara.
To je jedna ulica koja ide od grada i sa jedne strane su restorani, apartmani i prodavnica (iza njih su takodje ulice, hoteli) a sa druge je plaza. Deluje kao da je tu i dalje grad Retimno, tj ja ne znam gde prestaje grad. Nije uopste pustara. Imaju ispred hotela stolove i stolice na kojima mozes uvece, danju da provodis vreme ako ti se to svidja.
Nisu losi apartmani, sve je obojeno u sivu boju mornarice unutra.
Grad nije daleko, moze da se ode peske. Uopste nije daleko, za 15ak minusta si u gradu. Ali nemas osecaj da si izdvojen iz grada, nego samo da treba da ides do centra grada.
Rent-a-car, 370eura Suzuki Jimny, 10 dana. Rezervisali preko interneta auto, dovezli nam u dogovoreno vreme iz Irakliona.
Instaliraj Google Earth pa cu ti poslati marker gde je tacno, ako te zanima..
Cao Eloyla!
Fotke su stvarno super.Da li mozes molim te,da napises nesto vise o tom smestaju.Mi 27.idemo upravo u Zantinu,a ja celo leto pokusavam da pronadjem nekog ko je odseo tamo,ali bezuspesno.Da li ste isli preko Jollya?Ako jeste,kada ste imali let?
Idem 10. septembra u Kokkini hani,da li je neko bio?
Idem 10. septembra u Kokkini hani,da li je neko bio?
pozz svim forumasima...
trebalo mi je nekoliko dana da iscitam svih 34 stranai preostalo mi je samo da odem na Krit i uverim se u njegovu lepotu...
imam jedno pitanje:
koliko bi kostao taxi od aerodroma u Irakliu do Ag. Nikolaosa ili autobus (ako se lako nalazi)
http://www.allthelyrics.com/forum/greek-lyrics-translation/
Ovde imaš prevode na engleski.
Ako ne nađeš ono što ti treba, onda se moraš učlaniti na forum, i kada zatražiš neki prevod, garantovano će ti neko prevesti u roku od dva dana ....
Ja sam najviše grčkog naučila preko pesama.
Autobus staje tačno ispred aerodroma i karta je 6.20 evra. Taksi bi bio oko 40, možda i 50. Zavisi od gužve, pošto voze po taksimetru.
Nema potrebe za taksijem, autobus ide svaki sat, pa i češće u špicu. Ima 70 kilometara
Ima li low cost avio kompanija koje voze na Krit pocetkom oktobra iz naseg okruzenja (Ljubljana, Budimpesta, Sofija, Bukurest, ...), ali da ne lete preko Londona, Frankfurta, itd?
I da li je neko bio u hotelima Kalyves beach - Chania, Miramare, Mirabello beach ili Faedra beach- Ag. Nikolaos i koja su iskustva nasih ljudi?
zapostavio sam omiljenu temu...
moja neostvarena želja, za sledeću posetu Kritu, da čujem negde uživo Vasilisa Skulasa...ili Psarantonisa
bio bi veoma zahvalan na nekom linku sa prevodima grčkih narodnih pesama na engleski (malo je nerealno očekivati prevode na srpski).
uf...vreme je da počnem da učim Grčki
pozdrav svima