Krit - ko je bio?

...;)

img3124hc1.jpg
[/URL][/IMG]

img3129fs2.jpg
[/URL][/IMG]

bravo eloya, borise, emma...borise, gramvousa je boli glava od lepote...

@ćao nikana1, lepo je biti u grčkoj i imati priliku da obiđete sva ova prelepa ostrva...međutim pošto radite dok je sezona ostaje vam malo čudni termini za letovanje i oblizak, ali i to ima svojih prednosti, barem nema gužve, i samo da vas vreme posluži...

Poslednja izmena od moderatora:
Evo nadjoh jos malo vremena pa reko da posaljem jos koju clicicu ;)...
Jos malo o Agios Nikolaos-u

img3192eu6.jpg
[/URL] [/IMG]

img3194bl1.jpg
[/URL] [/IMG]

img3155mg7.jpg
[/URL] [/IMG]

img3168ij8.jpg
[/URL][/IMG]

img3195ve7.jpg
[/URL]

[/IMG]

img3197qw8.jpg
[/URL] [/IMG]

img3198rx0.jpg
[/URL][/IMG]

Inace Grci kazu da je Agios Nikolaos njihov Saint Tropez.

Poslednja izmena:
I samo još jedno kratko pitanje: koliko je povratna karta za brod, za auto, za odrasle i za decu u punoj sezoni od Pireja do Irakliona? Ako znate na kojoj stranici ove teme ima tih informacija napišite mi samo broj stranice.

Mozda sam bila pregruba, nisam ja nesto puno ni obisla, (Irakleio,Chersonisos,Stalida,Malia,i okolina... ) ali od neke zemlje ocekujem i prirodu kakvu ja volim,+ urbani deo,koji je ,naravno, na Kritu odlican citaj :nocni zivot,tu nemam reci,ali... meni se nesto priroda nije dopala...Ima na Kritu dosta lepih pejzaza,koje na zalost,nisam videla,ali i to je malo i mestimicno,za mene, naviklu na brdoviti Balkan...Irska,Novi Zeland...to bi moglo,a Grcki pejzazi nisu bas po mom ukusu...
Eto zato...
Sto se tice ludila i nocnog provoda 10+, ali ja akcenat stavljam na prirodu,uvek...

Opet kazem, ima Krit mnogo lepih pejzaza, a koja ih zemlja pa nema ?ali nisu po mom ukusu...

Ja i ne mislim na plaže, kad kažem priroda...brda,šume,prašume, to ja volim...bujnu vegetaciju...

Ne kažem da Krit nije lep zato što se meni nije svideo,
samo meni nije po mom ukusu...

Da li neko ko je bio na Kritu mozo da me uputi gde je najbolje uzeti smeshtaj, da li je bolje uzeti hotelski smeshtaj ili studio, i shto je najvaznije, ako moze neko da mi kaze cene smeshtaja i prevoza (kako su proshli sa cenama, i koja agencija je u pitanju)
Gledala sam na sajmu , i najjeftinije shto sam nashla je smeshtaj za 250 EU, 10 dana, shto i nije neka cifra, ali mi je onaj deo o avionoskom prevozu ispao skuplji od celog semshtaja pa se neckam. Naime, prevoz avionom, sa svim taksama izadje 300 EU...
Nisam sigurna da li da chekam da cene padnu zbog krize, i da li je uopshte moguce da ce pasti cene avionskog prevoza?

@Dirty Kichen Eternity
ja sam bila sa drugaricom prosle godine u julu na kritu,u retimnu.isli smo preko filip travela,12 dana,PP,avionom i koliko se secam,nije nas izaslo vise od 550-600e( samo avion je bio 15000din,mozda je tih 300e za dvoje). sto se tice agencije,odlicni su,sve je bilo onako kako su nam rekli,nismo nasli nijednu zamerku.
ostrvo je fenomenalno. ovde na forumu smo se informisale,ja sam napravila spisak plaza koje moramo obici,uzele kola i svaki dan menjale plazu,jer ako hoces da vidis nesto od krita trebaju ti kola,a veruj mi ima svasta da se vidi. samo do plaze vai,koja je skroz na istocnoj strani ostrva i koja je poznata po plantazi palmi, vozile smo se 5 sati u jednom pravcu,bile na plazi 2 sata i nazad u hotel..tako da sve sto te interesuje pitaj!

Poslednja izmena:
@Dirty Kichen Eternity
ja sam bila sa drugaricom prosle godine u julu na kritu,u retimnu.isli smo preko filip travela,12 dana,PP,avionom i koliko se secam,nije nas izaslo vise od 550-600e( samo avion je bio 15000din,mozda je tih 300e za dvoje). sto se tice agencije,odlicni su,sve je bilo onako kako su nam rekli,nismo nasli nijednu zamerku.
ostrvo je fenomenalno. ovde na forumu smo se informisale,ja sam napravila spisak plaza koje moramo obici,uzele kola i svaki dan menjale plazu,jer ako hoces da vidis nesto od krita trebaju ti kola,a veruj mi ima svasta da se vidi. samo do plaze vai,koja je skroz na istocnoj strani ostrva i koja je poznata po plantazi palmi, vozile smo se 5 sati u jednom pravcu,bile na plazi 2 sata i nazad u hotel..tako da sve sto te interesuje pitaj!

Da li mozes da postavis neke slikice? ;)

1. ulicica u retimnu
2. pogled na retimno
3. luka u hanji
4. plaza na putu za heraklion,oko 5km udaljena od retimna

Prilozi

• DSCF1311.jpg
    DSCF1311.jpg
    21,9 KB · Pregleda: 42
  • DSCF1352_resize.jpg
    DSCF1352_resize.jpg
    34,7 KB · Pregleda: 37
  • DSCF1387.jpg
    DSCF1387.jpg
    34,7 KB · Pregleda: 35
  • DSCF1418.jpg
    DSCF1418.jpg
    39,7 KB · Pregleda: 41
prva slika je cuveno sidro u luci u hanji,druga i treca slika su plaza vai i poslednje dve su preveli. poslednja slika je reka preveli koja prolazi kroz sumu palmi i to je nesto fantasticno,to se obavezno mora videti.

Prilozi

• hanja.jpg
    hanja.jpg
    50,4 KB · Pregleda: 38
  • vai.jpg
    vai.jpg
    53,3 KB · Pregleda: 48
  • plaza vai.jpg
    plaza vai.jpg
    40,1 KB · Pregleda: 42
  • preveli.jpg
    preveli.jpg