M12
Zainteresovan član
- Poruka
- 457
Ja nisam bio...ali sam cuo dosta pohvala...zato sam se i uputio tamo...uplatio sam preko Belvija...Hersonisoss...tj....tamo idem...mozda se i sretnemo nije Krit bas tako velik...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam bio...ali sam cuo dosta pohvala...zato sam se i uputio tamo...uplatio sam preko Belvija...Hersonisoss...tj....tamo idem...mozda se i sretnemo nije Krit bas tako velik...![]()
3. Mirniji, ali urbani gradić ....Ubedljivo najlepši na Kritu je Agios Nikolos na istoku, jedina mana je mali izbor plaža. Na južnoj obali, gde je najtoplije more (mada je SVUDA toplo, je Ierapetra.
Nećete pogrešiti, Krit je NEVEROVATAN !
Samo jedno pitanje... koliko kosta taj Krit za 4-clanu porodicu?![]()
Samo jedno pitanje... koliko kosta taj Krit za 4-clanu porodicu?![]()
Tamo ne bih nikada isao osim mozda u Decembru,
verovatno je trenutna temperatura oko 40C.
Klik OVDE . Sve tu ima pa sad ti izaberi u koji hotel/vilu zelis da ides , a posto moze tu u Oktopodu samo avionom na Krit kada otvoris cenovnik iskljuci cenu prevoza avionom.A ako neces preko nijedne agencije onda lepo zovi redom hotele/ville pa pitaj (na grckom ili engleskom)
Tamo ne bih nikada isao osim mozda u Decembru,
verovatno je trenutna temperatura oko 40C.
Ja sam na Kritu bila 2009 od 1. do 10 avgusta. Tamo nema vrucine u to vreme. Cak smo imali peh da je na drugoj strani ostrva (plaza Elafonisi) padala kisa, pa je nikad nisam videla u onom pravom najboljem svetlu.
Najekrstremnije vrucine u to vreme u avgustu sam osetila u Egiptu, u Hurgadi, gde je doslovno bilo kao u rerni sa vlaznoscu vazduha od 100%..a posle toga drugo mesto zauzima Efes (blizu Kusadasija) u Turskoj, gde sam dobila blagi toplotni udar od sunca...(sve u periodima od 1 - 15 avgusta)
Sto se tice Krita, moj savet svima koji idu, je ili da idu kolima, ili da iznajme kola kad dodju tamo. Greota je ne videti barem polovinu ostrva...jer je to jedno od najlepsih mesta na kom sam ikada bila...Mi smo bili smesteni u Retimnu, ali su sve najlepse plaze su van gradova...
Pa vidi , nije svake godine isto , obicno je sve vruce i vruce tokom godina barem sam tako cuo.A pa da u Turskoj je bez razmisljanja prevruce 100%.A tu jesi u pravu ako neko ide na Krit.![]()
![]()
![]()
putnici ljubitelji posetioci krita
molim vas za predlog smestaja u retimnu, neophodno je da hotel bude cist i da nije mnogo buchno!
i kakav je krit u septembru?
hv ala![]()
Колике су цене обиласка знаменитости на Криту, пре свега историјских ?![]()
Pa vidi na Kritu ima mnogo hotela pa ti biraj.Ukucaj na Google Hoteli na Kritu i biraj.
U septembru ti je uvek toplo u Grckoj. (celoj)
ma nije to tako jednostavno...gde je opis hotela, nema price kakva je plaza. tamo gde je dobra plaza, nije sasvim jasno gde je hotel itd.
npr JO AN Beach, da li je neko bio?
A u oktobru?![]()