TTokarev
Poznat
- Poruka
- 9.652
Solana ce uskoro na stoju $$$.Ja trenutno eksperimentišem sa drugim chainovoma - near, secret, solana, avalanche, kusama, polkadot, a čekam da se otvore opcije na dfinity i Flare.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Solana ce uskoro na stoju $$$.Ja trenutno eksperimentišem sa drugim chainovoma - near, secret, solana, avalanche, kusama, polkadot, a čekam da se otvore opcije na dfinity i Flare.
kako da pocnemoHvala, razmišljam se da se igram sa recimo 1000 evrića.
Otvori nalog na Binance berzi kriptovalutakako da pocnemo
hocu ja
Da ti pravo kažem ne znam kako će da se kreće, kombinacija ova dva faktora (sell the news i DEX FUD) mi ne daju razloge za kratkoročni optimizam, ali ako se problem reši i DEXovi krenu sa normalnim radom (Ergo, ADAX, Sundae, Mint) onda ću ponovo biti bullish.Ok. Dobro da si se javio jer si upucen. Imam 1000 ADA i kupio sam ih na ceni od 1 do 1.3 evra
Imam kolegu na poslu i on ima 30000 ADA i kupovao ih je vec i po 0.5evra komad. On prati taj projekat i prema njemu trebali bi izaci na 4 do 5 evra komad do kraja godine.
Je li to realno? Mislim se da uzmem jos jer to bi znacilo profit od 100% u 2-3 meseca. Ali nisam ubeden posto ADA bas ide sporo ka gore.
Mozda 12-09 dobije boost prebaci 3 evra komad i onda se dedi FOMO i velika navala?
ZastoUh....
zabrinjavaju me vesti oko kardana...![]()
Iz tvojih usta ( tastature ) u bozije usi ( monitor ) Jankec. Ja od Januara drzim Cardano i verujem da ce to biti jednog dana veliki projekat pored svog kasnjenja do sada. Vec sam se upisao u pre - sale za RIDOTTO koji ce biti deo ADA, i od njega takodje mnogo ocekujem.Cardano danas probija 3$. Ubrzo ide na 4-4.5$
Jos nije kasno ukrcati se na brod
Dobro nam se vratio.Nakon dosta duge (i nenamerne) pauze od foruma vratio sam se.
Evo ovako, jedino što mi u ovom trenutku deluje kao koliko-toliko prihvatljivo rešenje jeste Chia coin. Deluje realno cela ta priča oko njega, ali još uvek ne kapiram kako dižu pare ti što su u profitu?
Cardano danas probija 3$. Ubrzo ide na 4-4.5$
Jos nije kasno ukrcati se na brod
A tvoje najave AAVEa?
Do kraja godine na 1000 doloresa
U pravu si, ima dovoljno vremena da opušteno ode i na 2000$Jesi li ti svestan koliko je ostalo vremena do kraja godine?
Jesi li ti svestan koliko je ostalo vremena do kraja godine?