- Poruka
- 21.197
Da ali ključni Fallacy koji je poorman_sall napravio je sledeći
Rekao je da njegovo blenjenje u cenu bitkoina konstituiše "umni rad."
Rekao je da njegovo blenjenje u cenu bitkoina konstituiše "umni rad."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa smatram da nije ni drugima.A koga briga za tebe lično?
Zašto bi nešto trebalo da tebi bude korisno da bi drugima bilo vredno?
Živi svoj život i ne davi više. Čibe.
Tvoje mišljenje, kojeg se tvrdoglavo držiš.Pa smatram da nije ni drugima.
Kad odes u Klinicki centar u Beogradu, kardiovaskularni hirurg sa platom od 700eura ce da ti spasi zivot, sa bednom opremom i bednim potrepstinama. I drustvo ne nalazi da taj covek treba da bude bolje placen i nagradjen
Znas koliko doprinosi Lebron tvom blagostanju dok skakuce po parketu, i dok placas kablovsku 50 eura mesecno da bi ga gledao
Da li neko misli da je u pitanju korekcija ili nešto drugo?
Ja ne verujem u novi ATH do jeseni, a možda i duže, svakako sam ja svoj plan za ovu godinu ispunio i sada holdujem preostali cold uz poneki farming.
Na berzama planiram da se igram sićom, postavljanjem dubinki za moguće naredne dropove.
Iskoristite leto za odmor.
Sve jasno k'o dan. Inače, to za Chia sam pitao više zbog toga što je očigledno da manje košta (potreban samo HDD sa dosta prostora, za razliku od grafičke koja se po oglasima vrti za par hiljada € ) , pa će sigurno postojati određen broj ljudi koji će smatrati da je to isplativije. Ali opet nailazimo na problem koji se vrti , a to je namena.Nisam se interesovao za Chia, previše je nova i nahajpovana da bi mi bila privlačna.
Moraš da shvatiš da projektima treba vremena da se dokažu i da, sa izuzetkom Eth-a, niti jedan još nije prišao BTCu po značaju i poverenju.
Glavno oružje u ovoj igri je strpljenje, usput je dobro edukovati se. Najveći neprijatelj su tvoje emocije - pohlepa i strah.
Opet se brukaš, već sam ti savetovao da naučiš šta je logaritamski chart.Opet lažni chart, gde se broj 90,000 prikazuje istom razdaljinom kao broj 0,01
Bez lazne skromnostiTako da je u pitanju progres koji vi nepismeni, zaostali, glupi zelite da zaustavite.
Bez lazne skromnosti
Ima mnogo ljudi na ovom forumu koji pisu svasta, ima pametnih, glupih, ima informisanih, neinformisanih, ima koji dolaze samo da citaju, da bi bili informisani i da bi stekli neki presek desavanja, ima koji dolaze da se zajebavaju i mali milion drugih zanimacija
Medjutim ako je neko broj 1 na ovom forumu, u zaostalosti, nepismenosti, retrogradnosti, sirenju mrznje prema svima koji misle drugacije od tebe o bilo cemu, ukupnoj kolicini glupih izjava, glupih analiza, jos glupljih komentara tudjih izjava, ispala u svemu cega se dotaknes, promasenih ideja i svega onog sto se smatra negativnim kod neke osobe
I ako bi toj osobi svake godine davali nagradu za najdebilčinu godine
Bez ikakve sumnje, bez ikakve konkurencije, bez ikakve zadrske
Ta nagrada je tvoja od dana Postanja do dana Apokalipse
Kriptovalute postoje samo na internetu i nije ih izdala, niti ih nadzire neka centralna banka ili država. Upravo zato što ih ne nadzire centralna banka, kriptovalute formalno nisu novac.
Iako fizički ne postoje, oko 1.700 virtualnih valuta sve su češće sredstvo plaćanja u svetu.