Kriptovalute

Evo ja sledeće subote idem na Mokru goru, 9 dana uz popust za kripto plaćanje :)

Ja sam se rodio u siromasnoj porodici

To me je naucilo dve stvari

Prvo, niko nije kriv sto se rodi siromasan, al jeste kriv ako ostane siromasan.

Drugo, popusti se daju samo za sirotinju.

Bogatasima se ne daje popust. Ne postoji popust na zuti Lamborghini koji brat Tixoglu planira da kupi na Sveti Nikad

Zato ce on i njegov decko zauvek da depiliraju noge, nose roze carapice i pedalaju biciklo po vukojebinama Goljotine.

Prodavac želi kripto, pa daje popust ako mu platiš njime umesto fiat-om.

Dok sam ja tamo toliko ću zaraditi od farminga tj pasivne zarade, lepo njemu lepo meni.
Jeste Muadibe, i jednog dana da si kupis novi helikopter kad ga vec prodaju za kripto:

1628057580720.png

https://verticalmag.com/press-releases/hill-helicopters-accepts-bitcoin-with-coincorner/

Prodavac želi kripto, pa daje popust ako mu platiš njime umesto fiat-om.

Dok sam ja tamo toliko ću zaraditi od farminga tj pasivne zarade, lepo njemu lepo meni.
Imate i loli servis dobija se bitcoin cashback na skoro svim online trgovinama i ostalim servisima
Booking.com povrat je 6% na Ebay 1% itd
Potrebno je instalirati chrom extensionsiu i aktivirati je prilikom kupovine na online trgovinama ili rezervacije na Ebay,Booking ,Hotels,TripAdvisor,itd
Isplata je u bitcoinima nakon 30-90 dana

Video je star 2 godine loli ceo je objasnio na CNN kako funkcionisu

Ovo je priblizno, hiljaditi clanak na ovoj temilici koji delite a gde neko prodaje nesto "za bitkoin"

A vec u naslovu pise da to rade preko posrednika kad prodaju svoju igracku

Dajte jedan clanak, jednu prodavnicu, mora da ima bar jedna prodavnica gde brat Tixoglu moze konacno da potrosi par bitkoina za Lamborghini (iskljucivo žuti), gde on daje a prodavac uzima bitkoin a ne preko posrednika, gde prodavac ipak na racun dobija propale raspale bezvredne stampane dolare, eure, ili tu neku luzersku valutu a ne Sveti Gral Etherum blokcejna

A zašto je to tebi tako bitna stavka, da mora direktno da primaju i čuvaju BTC?

Ako ti možeš da kupuješ BTCom, šta te briga ko šta prima u konačnici? Cena bitkoina će se svakako kretati po ponuda-potražnja principu, ako sam ja kupio Lambo ili helikopter bez da prvo konvertujem pa da nosim dolare u prodavnicu ne zanima me dalje.

Prodavac koji je sklopio partnerstvo sa nekim posrednikom za kripto je prodavac koji uviđa da postoje kupci kojima je to preferirani način plaćanja, tako da on pokušava da te kupce dovede kod sebe. Šta me dalje briga šta će on raditi.

Ako ti možeš da kupuješ BTCom, šta te briga ko šta prima u konačnici? Cena bitkoina će se svakako kretati po ponuda-potražnja principu, ako sam ja kupio Lambo ili helikopter bez da prvo konvertujem pa da nosim dolare u prodavnicu ne zanima me dalje.

Prodavac koji je sklopio partnerstvo sa nekim posrednikom za kripto je prodavac koji uviđa da postoje kupci kojima je to preferirani način plaćanja, tako da on pokušava da te kupce dovede kod sebe. Šta me dalje briga šta će on raditi.
Zato što to onda ništa ne znači.

Recimo ja izmislim valutu Buljakoin, i kažem da je to od sad svetska moneta.

Ti kažeš: "Izražavam sumnju. Evo, zar nisu švajcarske rezerve trilion dolara?"

Ja kažem: "Pa da, ali drugi način da se to zapiše je 10 triliona buljakoina."

Mene zanima da li je sad dobar trenutak da se proda ETH 🤔
Juče je aktiviran EIP-1559 koji uvodi spaljivanje ETHa koji se koristi za plaćanje transakcija.

https://ethburned.info

Za manje od jednog dana je spaljeno preko 4.200 ETHa, što je vrednost preko 10 miliona dolara.
S obzirom da je ETH2 sve bliži lično mi ne pada na pamet da prodajem ETH. Možda ako baš poludi u kratkom roku...

To je isto ko kad ovde pitate a jel mozes da placas zlatnim polugama

Ispadate hipokriti, al ne bih da vam kvarim srecu.

Jedino sto i tu postoji razlika, naime polugu od zlata si mogao da prodas i pre 4000 godina a moci ces i za 4000

Cak i da nestane ljudska rasa, sledeca koja dodje,imace koristi od tog plemenitog metala

Za razliku od kriptaskog vlaznog sna

Da li je neko čuo za sledeće dve kriptovalute i voleo bih da čujem mišljenje (čitam neke komentare na fejsu):
1. Ada Cardano preko Binance
2. CAKE na PancakeSwapu (Automatic restaking)
ADA držim od 2018 i uskoro bi trebalo da dostignu punu funkcionalnost, zahvaljujući tome je postigla x100 od dna tako da sam ja prodao veći deo do sada i ostatak planiram da ubacim na sam chain i pokušam da ga umnožim. Po meni je za sam ADA koin kasno za ulazak, rizično je.

Cake je koin glavne menjačnice na BSCu koja je vrlo dobra za pasivnu zaradu preko stakinga i liquidity providinga, na taj način sam i stekao sav cake. Možda bolja investicija u ovom trenutku mada takođe već veliki koin.

Ja trenutno eksperimentišem sa drugim chainovoma - near, secret, solana, avalanche, kusama, polkadot, a čekam da se otvore opcije na dfinity i Flare.

Back