Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.438
Evo ja sledeće subote idem na Mokru goru, 9 dana uz popust za kripto plaćanje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja sledeće subote idem na Mokru goru, 9 dana uz popust za kripto plaćanje![]()
Jeste Muadibe, i jednog dana da si kupis novi helikopter kad ga vec prodaju za kripto:Prodavac želi kripto, pa daje popust ako mu platiš njime umesto fiat-om.
Dok sam ja tamo toliko ću zaraditi od farminga tj pasivne zarade, lepo njemu lepo meni.
Imate i loli servis dobija se bitcoin cashback na skoro svim online trgovinama i ostalim servisimaProdavac želi kripto, pa daje popust ako mu platiš njime umesto fiat-om.
Dok sam ja tamo toliko ću zaraditi od farminga tj pasivne zarade, lepo njemu lepo meni.
Pancake, pangolin, SeFiGde radis farming
Jeste Muadibe, i jednog dana da si kupis novi helikopter kad ga vec prodaju za kripto:
Pogledajte prilog 982594
https://verticalmag.com/press-releases/hill-helicopters-accepts-bitcoin-with-coincorner/
Zato što to onda ništa ne znači.A zašto je to tebi tako bitna stavka, da mora direktno da primaju i čuvaju BTC?
Ako ti možeš da kupuješ BTCom, šta te briga ko šta prima u konačnici? Cena bitkoina će se svakako kretati po ponuda-potražnja principu, ako sam ja kupio Lambo ili helikopter bez da prvo konvertujem pa da nosim dolare u prodavnicu ne zanima me dalje.
Prodavac koji je sklopio partnerstvo sa nekim posrednikom za kripto je prodavac koji uviđa da postoje kupci kojima je to preferirani način plaćanja, tako da on pokušava da te kupce dovede kod sebe. Šta me dalje briga šta će on raditi.
Sad se kupuje ETH...Mene zanima da li je sad dobar trenutak da se proda ETH![]()
Juče je aktiviran EIP-1559 koji uvodi spaljivanje ETHa koji se koristi za plaćanje transakcija.Mene zanima da li je sad dobar trenutak da se proda ETH![]()
Bitcoin nema ama bas nikakav razlog da skoci 10 ili padne 10% ali bas to se desava. Kao ping pong.
To je isto ko kad ovde pitate a jel mozes da placas zlatnim polugamaA zašto je to tebi tako bitna stavka, da mora direktno da primaju i čuvaju BTC?
Ako ti možeš da kupuješ BTCom, šta te briga ko šta prima u konačnici? Cena bitkoina će se svakako kretati po ponuda-potražnja principu, ako sam ja kupio Lambo ili helikopter bez da prvo konvertujem pa da nosim dolare u prodavnicu ne zanima me dalje.
Prodavac koji je sklopio partnerstvo sa nekim posrednikom za kripto je prodavac koji uviđa da postoje kupci kojima je to preferirani način plaćanja, tako da on pokušava da te kupce dovede kod sebe. Šta me dalje briga šta će on raditi.
ADA držim od 2018 i uskoro bi trebalo da dostignu punu funkcionalnost, zahvaljujući tome je postigla x100 od dna tako da sam ja prodao veći deo do sada i ostatak planiram da ubacim na sam chain i pokušam da ga umnožim. Po meni je za sam ADA koin kasno za ulazak, rizično je.Da li je neko čuo za sledeće dve kriptovalute i voleo bih da čujem mišljenje (čitam neke komentare na fejsu):
1. Ada Cardano preko Binance
2. CAKE na PancakeSwapu (Automatic restaking)